ᐉ Професионална електрическа мелница за подправки и кафе, мелничка за семена на топ цена - Онтайм

Електрическа мелница за подправки и кафе

Гласове: 78 Рейтинг: 3.7
 • Код на продукта: sv325
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 89.00лв.
Възможни варианти
* Мощност и обем на контейнера:

Кол-во: +
-


Един от най-важните компоненти от едно ястие са подходящите подправки. Ако изберете точните, крайният резултат може да бъде впечатляващ. Още по-добре е когато те са пресни, но невинаги може да се сдобиете с такива. Ако искате да ползвате само най-доброто, то нашето предложение ще ви хареса.

Универсален уред за смилане на разнообразни продукти в домашна и професионална среда

Електрическата мелница позволява на мига да се сдобиете с прясно смлени семена, царевица, ориз, пипер и още много други. Мощният мотор позволява бързи и отлични резултати, когато времето е от голямо значение. Перфектен за използване в кухни с високо натоварване, ресторанти, болници и други заведения.

При работа е изключително стабилна, без вибрации и с нисък шум. Компактните размери позволяват да се ползва навсякъде, дори в най-малките кухни и да бъде прибрана, когато не се ползва.

Начин на употреба:
 1. Отворете контейнера и поставете желаните подправки
 2. Затворете капачето внимателно
 3. При включване първоначално ще се чува силен звук
 4. В процеса на смилане звукът ще намалява
 5. Изключете от таймера и отворете щифтовете
 6. Не бъркайте с пръсти, докато не изключите от контакта

Защо да изберем този продукт

 • Бързо смилане на всякакви подправки и продукти
 • Мощен и тих мотор
 • Стабилна поставка
 • Компактни размери
 • Стабилно затваряне
 • Подходящо за лично и професионално ползване
 • Устойчива конструкция

Характеристики:

 • Работен режим – 5 минути
 • Почивка – 10 минути
 • Мощност: от 700W
 • Обороти в минута: 28 000
 • Захранване – ел.мрежа
 • Различна вместимост на контейнерите

Комплектът съдържа:

 • Мелница за продукти – 1 бр.
 • Ръководство за употреба – 1 бр.
 • Почистваща четка – 1 бр.
 • Острие – 4 бр.
 • Винтове – 4 бр. 

Приложение

В кулинарията смилането на някои съставки и овкусители е често срещана операция. В домашни условия е добре да имаме под ръка удобно кухненско оборудване, но в професионална среда то е задължително. От Ontime можете да закупите висококачествена професионална мелница за подправки, за която финото смилане на различните хранителни продукти не представлява никакъв проблем.

Мелничката се различава от обикновените домакински приспособления по размер, конструкция и принцип на работа. Това е настолна електрическа мелачка за подправки, която заслужава да стои постоянно на кухненския ви плот или на работната маса в ресторанта ви. С капацитета и скоростта си на работа, тя е идеално решение както за ресторанти, така и за кафенета, производствени цехове, столове и заведения тип бърза закуска.

Начините, по които можете да използвате мелачката са много на брой. Тя се предлага в комплект с няколко сменяеми приставки/режещи остриета, предназначени за прецизна обработка на различни видове, семена, ядки и кафе във вид на зърна. Смяната на ножовете е лесно изпълнима и напълно безопасна при следване на указанията за правилна работа с уреда.

С професионалната мелничка за кафе и семена можете да превърнете кристалната захар във фина пудра, нужна за украсяване на много сладкарски изделия. С нея ще си спестите излишните разходи, защото по правило готово смлените продукти са по-скъпи от тези, предлагани в естественото им състояние. В същото време, предварителното смилане позволява на специфичните аромати да се изгубят. Не го допускайте! Смилайте суровините на момента.

Високо качество и функционален дизайн

Електрическата мелница за кафе и други твърди семена и ядки, е част от професионалното кухненско оборудване, което е видно от специфичния ѝ дизайн. Корпусът на уреда е съставен от неръждаема метална сплав. За разлика от пластмасата, металът е устойчив на удари в случай на неволно изпускане и други инциденти.

Металната обвивка осигурява най-добрата защита за мощния мотор и другите технически компоненти, но тя е и идеалният материал, когато се изисква безупречно ниво на хигиена в професионалните кухни. Мелачката може да се почиства с влажна кърпа, както и да се дезинфектира с подходящи за целта препарати.

При този модел мелница за подправки липсва стъклен капак на контейнера за смилане, така че наблюдението на готовността на суровините е невъзможно. Благодарение на супер мощния електромотор обаче, съставките ще станат на прах за броени секунди. Просто не е нужно да спирате операцията и да проверявате.

Основата на мелницата дава гаранция за удобна употреба. Устойчивите гумени крачета няма да позволят плъзгане по повърхността на работния плот и преобръщане, дори когато той е мокър. Компактните размери и плътното затваряне на капака са допълнителни фактори за удобната експлоатация. Управлението на функциите се осъществява посредством Push бутони и ключ, чрез който се задава работния режим.

След като става въпрос за електрическа мелничка за подправки, е логично да ви интересува каква е нейната консумация на електроенергия. Уверяваме ви, че разходите ви за електричество няма да нараснат, въпреки че в зависимост от скоростта на работа, номиналната мощност за захранване на мотора е с капацитет: 700W, 1400W, 1600W и 2300W.

В комплекта е добавена и четка за прецизно почистване на ножовете и цялостно освобождаване на смлените суровини от контейнера. Обемът на контейнера е 350г.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Електрическа мелница за подправки и кафе

Доставка с

Цена 89.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ