0
0
.00
BGN

Машина за ронене на царевица

Опции

Модел: sy174

Наличност: В наличност

 


200
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Машина за ронене на царевица - 1 бр. Общо: 200лв.

Роначките за царевица са много ценни машини, особено в селските стопанства, при отглеждането на животни и за други цели. Моделите, които ще намерите при нас са произведени от висококачествени материали с устойчива конструкция. Предлагаме единична и двойна, като разликата между тях е капацитетът, който могат да обработят и удобството при ползване.

Моделите разполагат със стабилни крачета, захранват се в електрическата мрежа и работят бързо. Единственото нужно е да им подавате достатъчно обелена и почистена царевица. И двете роначки разполагат с мотор, което осигурява непрекъсната работа и улеснява целия процес.

Капацитетът на роначките е в много голям диапазон и изцяло зависи от вашите възможности да им подавате царевични кочани.

Ползи и предимства на продукта:

  • Бързо и лесно обработване на царевичните кочани
  • Два модела с един и два улея
  • Захранване в електрическата мрежа
  • Включен мотор в комплекта
  • Здрави и устойчиви
  • Производителност: 1000кг/час

Във всяко животновъдно стопанство е нужна собствена машина за ронене на царевица. Тя  позволява на животновъдите да си произвеждат собствен фураж и да го привеждат в годно за директна консумация състояние. Фуражите, предназначени за животновъдния отрасъл са излишен разход за повечето стопанства. Ние ви препоръчваме да се снабдите с висококачествено оборудване, което ще ви направи независими и рентабилни.

Облекчаване на човешкия труд

Със земеделие и животновъдство у нас се занимават все по-малко хора. Една от причините за това е недостатъчната механизация и автоматизация на процесите. Работата е тежка и уморителна, затова в световен мащаб се произвежда все по-широк спектър от специализирани машини, които да облекчат работата на човека и позволят един малоброен персонал да се справя с решаването на ежедневните задачи.

Професионалната ни роначка за царевица е изключително полезен инструмент, с който могат да се обработят огромно количество кочани за час. Ръчното отронване на царевичните зърна е нерентабилен вариант, когато се касае за изхранване на многочислени стада от селскостопански животни и птици. Процесът е бавен и невероятно уморителен за ръцете, а стопаните нямат в излишък нито време, нито физически сили.

Мощен електромотор с висок коефициент на полезно действие

Всяка от машините (роначки), които ви предлагаме – с един и два улея, дължи полезното си действие на мощен електромотор с монофазно захранване. Машината може да се използва и в частни дворове, защото не е нужно в обекта да има осигурен трифазен ток , за да може да се използва това професионално техническо решение.

Уредът (при всеки от двата варианта) рони царевичните зърна с максимална скорост, но за целта е нужно кочаните да се подават почистени от листата и ликото. Всяка от роначките има различен капацитет на изронване на зърното, поради възможността за едновременно захранване на един и два улея. Изборът на модел трябва да съответства на индивидуалните нужди на всяко стопанство.

Здравина, качество и дълъг работен живот. Това са най-важните характеристики на нашите единична и двойна роначки за зърно. Корпусът на машините е изработен от устойчив на корозия метал, чиято повърхност е прахово боядисана за допълнителна здравина и дълготрайност.

Професионалният уред за ронене на царевица е разположен върху здрава и стабилна метална стойка, за да не се налага да се приспособява допълнително работен плот или друга носеща конструкция. Спокойно можете да използвате машината на открито в стопанския двор, като за целта е нужно единствено да осигурите електрическо захранване.

Не препоръчваме да съхранявате роначката на открито при дъжд и неблагоприятни климатични условия, поради риск от повреждане на електрическия мотор.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти