Часовници

Ред:
Часовници

Тук е представена изящната ни колекция от часовници. Модерни, функционални, с много атрактивна визия и възможности, те ще отговорят на изискванията на дори най-взискателните ни клиенти. Разнообразието от евтини часовници ще впечатли както по-заможните потребители, така и хората с по-скромни финансови постъпления, които също искат да се радват на качествени съвременни продукти.

Срещу невероятно изгодните ни за атрактивни часовници цени, вие можете да притежавате изделия с различно предназначение и свойства. За да ви бъде по-лесно да намерите това, което ви е нужно в момента, ще разделим тази категория продукти на две основни подкатегориии, спрямо тяхното приложение и свойства.

Разделът ви предлага:

Ръчни часовници

Трудно ще откриете ръчни часовници онлайн с толкова модерна визия, високотехнологични функции и при това на супер достъпни цени. LED часовниците ни са идеално решение за тези, които държат да бъдат в крак със съвременните тенденции. Моделите са унисекс и много подходящ подарък по всякакъв повод. Тяхното антиалергично покритие, наред със силиконовата им каишка, ги правят удачно решение дори за хора с непоносимост към масово използваните при другите изделия материали.

Не можем да не изтъкнем предимствата на водоустойчивите ни модели с камера и гласово активиране. Това са отново супер евтини часовници, предвид специалните им функции и свойства. Часовниците от този вид могат да бъдат използвани и като шпионски устройства, поради скритото местоположение на камерата, която се активира чрез гласова команда.

Часовниците с камера заснемат както снимки, така и видео в HD и Full HD формат, а тяхната водоустойчивост ви позволява да ги носите постоянно навсякъде. Някои от моделите са със спортен, а други с елегантен дизайн, така че изборът на часовник може да бъде съобразен с ежедневния стил на обличане. Имате възможност за лесно свързване на часовника към компютър, както и за съхранение на данни във вградената памет.

Дамските ни часовници на цени, които ще ви изненадат приятно, са не по-малко атрактивни със своята Vintage визия в ретро стил. Полу-часовник, полу-гривна е идеалното допълнение към тоалета на всяка модерна жена. За по-младата ни аудитория имаме чудесна колекция от пъстроцветни силиконови модели. Това са отново унисекс часовници, предпочитани от съвременните момичета и момчета.

На любителите на високите технологии, можем да предложим смарт часовник с Bluetooth, камера, mp3 player и крачкомер. Това е наистина мултифункционален ръчен часовник, позволяващ да провеждате разговори, да преглеждате съобщения, да снимате, да слушате музика и да бъдете винаги навреме, възползвайки се от удобната му аларма. Уредите от този тип разполагат с крачкомер и могат да осъществяват мониторинг на съня. Ще се изненадате колко много неща може да прави умният ръчен часовник.

Настолни

Ако се интересувате от нашите настолни часовници онлайн, то колекцията ни със сигурност ще направи избора ви доста труден. Тук са събрани едни от най-модерните решения, като много малко от тях предлагат само една функция. Настолните ни модели могат да се използват не само за указване на часа и датата и като будилник. Сред тях ще срещнете модели с вградено радио, както и с лампа и вграден светлинен прожектор. Формите на часовниците са най-разнообразни - моливници, кубове и пирамиди.

Всичките ни настолни часовници са на цени, които определено ще ви харесат, в това число и уредите с богат асортимент от функции. LED дисплеите преобладават при настолните ни модели, защото създават невероятно удобство, когато искате да се информирате за часа, а в стаята е напълно тъмно. Самата LED светлина превръща настолния часовник в чудесна декорация на помещението.

Почти всеки от часовниците в нашата колекция разполага с функция термометър. В уредите е вграден прецизен дигитален термометър, показващ градусите в помещението в стандартната за страната ни мярка – Целзий. Някои от моделите показват температурата в единици по избор – Целзий или Фаренхайт. Това ги прави универсално решение за всички хора на планетата.

Искате ли да имате миниатюрна метео станция? Ние ви предлагаме и това в категорията, посветена на часовниците. Сред настолните ни модели ще откриете уреди, които не се ограничават единствено с ролята на часовник-будилник. Вградените им сензори измерват температурата и влажността в помещението, помагайки за поддържане на оптимално здравословна среда за живеене.

Часовниците тип метео станция разполагат с вградена памет и способност да запаметяват най-ниските и най-високите измерени стойности. Обхватът им на измерване при температурата е от -50 до +70°C, а влажността се измерва в диапазон 10-99% RH – относителна влажност. Тази опция при часовниците е особено полезна, когато в дома се отглеждат малки деца, растения и домашни любимци. Хронично болните хора също се нуждаят от специални условия по отношение на температура и влажност.

В колекцията ни от евтини часовници ще откриете и специални еко предложения. Водните ни модели не се нуждаят от електричество или батерии, за да работят – нужна им е само вода. Те използват специални електроди, способни да генерират достатъчно енергия за захранване на часовника.

Предвид специалния начин на захранване, водните ни модели са едни от малкото с една единствена функция – показване на часа и будилник. Това са отново изделия с много стилен дизайн, които изглеждат удачно навсякъде. Настолните часовници, които сме подготвили за вас са също и чудесна интериорна декорация.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ