0
0
.00
BGN

Часовници

Покажи

Електронен часовник - домашна метеорологична станция

18
90
лв.
Електронен часовник - домашна метеорологична станция

Магически часовник - лампа с аларма, проектиращ звезди и час

14
50
лв.
Магически часовник - лампа с аларма, проектиращ звезди и час
Часовник Елен

РАЗПРОДАДЕНО

99
00
лв.
20
00
лв.
10
90
лв.
125
00
лв.
120
00
лв.

Тук е представена изящната ни колекция от часовници. Модерни, функционални и с атрактивна визия и възможности, те ще отговорят на изискванията на дори най-взискателните ни клиенти. Разнообразието ще впечатли както по-заможните потребители, така и хората с по-скромни финансови постъпления, желаещи също да се радват на качествени съвременни продукти.

Предлагаме наистина евтини часовници, а също и такива с по-високи цени. Вие можете да притежавате изделия с различно предназначение и свойства. За да ви бъде по-лесно да намерите подходящото и нужното в момента, ще разделим условно продуктите от категорията на две основни подкатегориии, спрямо тяхното приложение и свойства.

Чудесни аксесоари за мъже и жени с практично приложение

Трудно ще откриете ръчни часовници онлайн с толкова модерна визия, високотехнологични функции и същевременно на супер достъпни цени. LED часовникът е идеално решение за тези, които държат да бъдат в крак със съвременните тенденции. Моделите са унисекс и много подходящ подарък по всякакъв повод.

Тяхното антиалергично покритие, наред със силиконовата им каишка, ги правят удачно решение дори за хора с непоносимост към масово използваните в този род изделия материали. Не можем да не изтъкнем и предимствата на водоустойчивите ни модели с камера и гласово активиране. Те са отново супер евтини, предвид специалните им функции и отлично качество.

Водоустойчивите часовници могат да бъдат използвани и като шпионски устройства, поради скритото местоположение на камерата, която се активира чрез гласова команда. Устройствата с камера заснемат както снимки, така и видео в HD и Full HD формат, а тяхната водоустойчивост ви позволява да ги носите постоянно навсякъде.

Някои от моделите са със спортен, а други с елегантен дизайн, така че изборът може да бъде съобразен с ежедневния стил на обличане. Имате възможност за лесно свързване на часовника към компютър, както и за съхранение на данни във вградената памет.

В нашия магазин за часовници присъстват и чисто дамски дизайни, които ще ви изненадат приятно. Те са не по-малко атрактивни със своята Vintage визия в ретро стил. Полу-часовник, полу-гривна е идеалното допълнение към тоалета на всяка модерна жена. За по-младата ни аудитория имаме чудесна колекция от пъстроцветни силиконови, отново унисекс часовници, предпочитани от съвременните момичета и момчета.

На любителите на високите технологии, можем да предложим смарт часовници с Bluetooth, камера, mp3 player и крачкомер. Това е наистина мултифункционален ръчен часовник, позволяващ да провеждате разговори, да преглеждате съобщения, да снимате, да слушате музика и да бъдете винаги навреме, възползвайки се от удобната му аларма.

Уредите от този тип разполагат с крачкомер и могат да осъществяват мониторинг на съня. Ще се изненадате колко много неща може да прави умният ръчен часовник днес.

Стил и функционалност и у дома

Ако се интересувате от настолни часовници онлайн, то колекцията ни със сигурност ще направи избора ви доста труден. Тук са събрани едни от най-модерните решения, като само някои от тях предлагат една единствена функция. Настолните ни варианти могат да се използват не само за указване на часа и датата, а също и като будилник.

Сред тях ще срещнете такива с вградено радио, както и с лампа и вграден светлинен прожектор. Формите са разнообразни и атрактивни - моливници, кубове и пирамиди. Всичките ни настолни часовници са на цени, които определено ще ви харесат, в това число и уредите с богат асортимент от функции.

LED дисплеите преобладават при настолните разработки, защото създават невероятно удобство, когато искате да се информирате за часа, а в стаята е напълно тъмно. Самата LED светлина превръща настолния таймер в чудесна декорация на помещението.

Почти всеки от часовниците в нашата колекция разполага с функция термометър. В уредите е вграден прецизен дигитален термометър, показващ градусите в помещението в стандартната за страната ни мярка – Целзий. Някои от моделите показват температурата в единици по избор – Целзий или Фаренхайт. Това ги прави универсално решение за всички хора на планетата.

Искате ли да имате миниатюрна метео станция? В специализирания ни сайт за часовници, ви предлагаме и такъв род разработки. Сред настолните ни модели ще откриете уреди, които не се ограничават единствено с ролята на часовник-будилник. Вградените им сензори измерват температурата и влажността в помещението, помагайки за поддържане на оптимално здравословна среда за живеене.

Устройствата тип метео станция разполагат с вградена памет и способност да запаметяват най-ниските и най-високите измерени стойности. Обхватът им на измерване при температурата е от -50 до +70°C, а влажността се измерва в диапазон 10-99% RH – относителна влажност.

Тази опция е особено полезна при отглеждане на малки деца, растения и домашни любимци. Хронично болните хора също се нуждаят от специални условия по отношение на температура и влажност.В колекцията ни ще откриете и специални еко предложения. Водните ни модели не се нуждаят от електричество или батерии, за да работят – нужна им е само вода.

Те използват специални електроди, способни да генерират достатъчно енергия за захранване на часовника. Предвид специалния начин на захранване, те са едни от малкото с напълно опростени функции – показване на часа и будилник. Изделията са отново с много стилен дизайн и изглеждат удачно навсякъде. Проектирани са да бъдат преди всичко чудесна интериорна декорация.

Прочетете повече