Рендета

Ред:
Рендета

В тази категория ви предлагаме разнообразие от кухненски рендета. Сред продуктите ще откриете чудесни приложения за дома, както и оптимален набор от професионални уреди за рязане, оформяне и настъргване на храната. Общото между всички продукти, включени в този раздел е съотношението качество/цена. При нас изделията са с отлично качество, а цените – най-атрактивните в цялата страна.

Ако имате нужда от мултифункционално кухненско ренде, но не сте сигурни точно какви възможности предлага този вид готварски инструменти, разглеждайки продуктите, включени в раздела, ще можете да се информирате относно свойствата и характеристиките на най-новите разработки. Всяко ренде, участващо в нашата колекция притежава уникални характеристики като:

Отлично качество на изработка и материали

Всички кухненски рендета, които сме подбрали за вас са изработени от най-добрите съвременни материали. Режещите им части са съставени от специални метални сплави с антикорозионна защита. Можете да ги миете директно под течаща вода, без да е нужно да ги подсушавате. Те ще запазят безупречното си състояние и режещите си свойства.

Останалите части от конструкцията на рендетата – държачи, корпус и рамка са направени от здрава противоплъзгаща се пластмаса. Което и кухненско ренде от колекцията ни да изберете, с него ще ви бъде супер удобно и лесно да режете, оформяте и стържете. Можете да приготвите най-изящните салати и ордьоври, да декорирате ястия и изобщо да създавате кулинарни шедьоври.

С допълнителни приставки

В голямата си част, нашите рендета се предлагат с оптимален брой допълнителни приставки, предназначени за рязане и стъргане на различни хранителни продукти. Рендетата с комбинирани функции като Nicer Dicer Plus, Always Fresh Dicer Pro. и Excellent Multiple ви позволяват да режете плодове и зеленчуци на тънки шайби, на кубчета, на ивици и изобщо във всякакви форми и размери. Ако искате да направите идеалната салата или да подготвите съставките за готвените ястия, с нашите уреди ще ви бъде невероятно лесно и приятно.

Със специалното ни V-образно кухненско ренде Original V-slicer ще можете да приготвите най-ефирната зелева салата, както и да нарежете лук на тънки кръгчета, а също и моркови, целина, репички и картофи. С подходящата приставка на рендето ще имате домашно приготвен чипс, който ще бъде по-здравословен от предлагания в масовите магазини.

Нашите кухненски рендета са невероятно изгодни, което ви позволява да готвите и декорирате, да режете и стържете, без да губите време и да полагате огромни усилия. Разполагаме със специални уреди за декорация и приготвяне на гарнитури, както и асортимент от преси за рязане на картофи, уреди за рязане на диня и други плодове, както и специални резачки, оформящи плодове и зеленчуци под формата на изящни спирали.