0
0
.00
BGN

Кухненски рендета

Покажи

Резачка за картофи електрическа с три ножа

700
00
лв.
Резачка за картофи електрическа с три ножа

Резачка за картофи на спирала

25
00
лв.
Резачка за картофи на спирала
46
00
лв.
Белачка за картофи

РАЗПРОДАДЕНО

4
00
лв.
3
90
лв.
4
00
лв.
269
00
лв.
-20%

19.0000, 24.0000

Кухненско ренде Nicer Dicer Fusion сет от 10 части
24
00
лв.
19
00
лв.

Кухненски рендета са еднакво необходими както в домашната, така и професионалната кухня. Между предложенията на Ontime се срещат както стандартни уреди за настъргване, рязане и белене на плодове, зеленчуци, месо и подправки, така и професионални продукти за красиво оформление на деликатеси и гарнитури.

Цената им варира от почти символичната стойност на домашните резачки и белачки, до по-високата сума за мултифункционалните чопъри и електрически уреди с няколко вида остриета. Артикулите са подбрани с най-доброто качество в сравнение с всички електронни магазини, а цената е двойно по-удовлетворяваща.

Не се стремете непременно към мултифункционално ренде, ако не познавате функциите и действието на тези приспособления. Ако прегледате разнообразието от предложения в каталога ни, ще се запознаете със структурата и водещите характеристики на най-съвременните модели.

Неръждаема стомана и перфектни остриета

Режещите ни устройства са от първокласни материали. Метална сплав, защитена от ръжда и корозия, позволява миене без подсушаване и без опасност от увреждане на качеството им. Остриетата няма да нарушат качествата си, дори и след дългосрочна експлоатация.

Всички рендета комбинират металът с корпус, рамка и държач от устойчива пластмаса. Тя стои изключително стабилно в ръката и предоставя възможност за двойно по-бързо настъргване и нарязване в декоративни формички. Прекрасен избор за създаване на гарнитура, предястие или салата с уникална визия, както и на всякакви украси за ястия.

Приставките

Определяща особеност на продуктите ни са режещите им приставки. Те определят скоростта и начинът на оформяне и настъргване. Използвайте Always Fresh Dicer Pro,  Nicer Dicer Plus, и Excellent Multiple, за да създадете невероятна форма на всички плодове, зеленчуци и подправки. Тези мултифункционални уреди ще ви помогнат да направите уникални скулптури от храна или просто да нарежете красиво продуктите за ястията си, само за броени минути. Готвенето ще стане любимото ви занимание, ако закупите продукт с няколко приставки.

Original V-slicer е друг тип приспособление, подходящ за всеки хранителен продукт за консумация в суров или сготвен вариант. Зеленчукова салата, плодови силуети или картофени пръчици преди изпържване – този уред оформя храната в много по-изкушаващ апетита вид, отколкото обикновеният нож. Гостите и семейството ви със сигурност ще го предпочетат.

Когато видите, че всяко кухненско ренде в селекцията ни е невероятно изгодно и ефективно, трябва да знаете, че то има и допълнително предимство – много бърза и ефективна работа с минимум напрежение. Каталогът ни може да ви осигури всякакъв тип съоръжения за декоративно изглеждаща храна. Преси за картофи, чопъри, многофункционални машини за всякакви плодове, включително и устройства за спираловидно рязане на зеленчуци – всички тези продукти могат да станат част от вашата кухня.

Прочетете повече