0
0
.00
BGN

Уред за рязане на картофи Perfect Fries

Модел: ST635

Наличност: В наличност

 


11
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Уред за рязане на картофи Perfect Fries - 1 бр. Общо: 11лв.

Няма човек, който да не обича пържени картофи, но най-тежката процедура по приготвянето им е рязането беленето на картофите. Ние от Онтайм ви предлагаме тази преса за рязане на равномерни парченца, с която вече няма да изпитвате трудности при подготовката на картофките за пържене.

Уредът за рязане на картофи е много лесен за използване и единственото, което трябва да направите е да поставите картоф в отвора на пресата и да притеснете към режещите остриета. Така вие ще имате хармонични и еднакви по размер парченца, които ще бъдат готови за фритюрника или фурната.

Този аксесоар е верен помощник за всяка домакиня, цветът му е бял, за да бъде непретенциозен и да подхожда на всяка една кухня. Той може да се използва не само за картофки, а и за всички зеленчуци и плодове. Много подходящ е за рязане на лук, като с него няма да пророните и сълзичка, а процедурата ще продължи само няколко секунди. Така няма да се бавите с гозбите, тъй като ще спестите много време с това универсално ренде на изключително ниска и достъпна цена.

Защо да изберем този продукт

  • Използва се много лесно и спестява време
  • Може да се използва за всички плодове и зеленчуци
  • Подходящ също за рязане на кашкавал, сирене и всякакви други продукти, за които използвате рендета
  • Реже равномерно всичко, което желаете
  • Подхожда на всяко кухненско обзавеждане

Перфектно нарязаното картофче храни не само тялото, но и душата, затова ви даваме възможност да се насладите на перфектни пържени картофки у дома. С революционния домашен уред за рязане на картофи Perfect Fries ще имате идеални по форма и абсолютно еднакви картофени пръчици.

Защо ви е нужно това приспособление?

Уникалната машинка за рязане на картофи превъзхожда всички останали уреди и приспособления по много показатели. На първо място тя е изцяло механична, тоест не се нуждае от електрическо захранване. Ръчният принцип на работа прави машинката и много по-безопасна. Дизайнът изключва напълно порязване на пръстите.

Нуждата от средство, с което да режете бързо картофите и други плодово зеленчукови продукти на пръчици е безспорна. Не всеки притежава майсторски умения, за да нареже еднакви пръчки с домакински нож върху дъска. Този начин на изпълнение изисква и доста време, а времето никога не е в излишък за съвременните домакини.

Още една сериозна причина да замените домакинската преса за рязане на картофи с Perfect Fries е компактният му размер. В дизайна му е залегнал принципа на работа на пресата, само че тук имаме едно съвсем малко и удобно приспособление. То се състои от тяло с режеща мрежа и капак, който изпълнява ролята на бутало.

Малката картофорезачка се разглобява супер лесно и може да бъде почистена директно под течаща вода или в съдомиялна. След употреба можете да я приберете в някое от чекмеджетата на кухненския шкаф. Тя не заема почти никакво място, за разлика от пресите и другите режещи машини.

Сред множеството аргументи в полза на уреда за перфектно нарязани картофки е ниската му цена, съчетана със здравина и надеждност. Тук просто няма какво да се счупи, въпреки че корпусът е направен от пластмаса. Срещу една наистина скромна сума ще получите резачка, която ще можете да използвате години наред.

По-лесно и удобно рязане, без натоварване на ръцете

Компактният уред за картофи превъзхожда универсалното V-образно ренде, с което също можете да оформяте любимите си зеленчуци и плодове на абсолютно еднакви пръчици. Разликата е в броя на движенията. Докато с рендето се налага да извършите безброй движения с ръката напред и назад, то с мини пресата движението е само едно за всеки картоф.

Нужно е просто да оставите картофа в буталото и да притиснете върху долната част на уреда. Моментално ще получите купчина картофки, нарязани точно както ги обичате. Допълнителен плюс е и фактът, че с тази иновативна машинка за картофи могат да работят дори деца. С правилните инструкции и надзор от ваша страна, децата над 10 годишна възраст могат да се включат активно в подготовката на вечерята.

Професионалните уреди за картофи са единствената алтернатива за бързо и лесно нарязване на зеленчуци, но те са нерентабилни за домашно използване. Не е нужно да харчите много пари, за да постигнете мечтаното съвършенство и лекота. На съвсем ниска цена ще получите по-удобна, по-компактна и по-безопасна преса. С нея можете да режете моркови, тиквички, ябълки, сирена и изобщо всички вкусни дарове на природата, които поискате.

Даваме ви възможност да спестите време и пари не само изполвайки уреда, но и поръчвайки го от нашия онлайн магазин. Моделът не се разпространява в търговската мрежа.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти