Уред за рязане на картофи Perfect Fries

Гласове: 6 Рейтинг: 3.7
  • Код на продукта: ST635
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 9.00лв.
Кол-во: +
-

Няма човек, който да не обича пържени картофи, но най-тежката процедура по приготвянето им е рязането беленето на картофите. Ние от Онтайм ви предлагаме тази преса за рязане на равномерни парченца, с която вече няма да изпитвате трудности при подготовката на картофките за пържене.

Уредът за рязане на картофи е много лесен за използване и единственото, което трябва да направите е да поставите картоф в отвора на пресата и да притеснете към режещите остриета. Така вие ще имате хармонични и еднакви по размер парченца, които ще бъдат готови за фритюрника или фурната.

Този аксесоар е верен помощник за всяка домакиня, цветът му е бял, за да бъде непретенциозен и да подхожда на всяка една кухня. Той може да се използва не само за картофки, а и за всички зеленчуци и плодове. Много подходящ е за рязане на лук, като с него няма да пророните и сълзичка, а процедурата ще продължи само няколко секунди. Така няма да се бавите с гозбите, тъй като ще спестите много време с това универсално ренде на изключително ниска и достъпна цена.

Защо да изберем този продукт

  • Използва се много лесно и спестява време
  • Може да се използва за всички плодове и зеленчуци
  • Подходящ също за рязане на кашкавал, сирене и всякакви други продукти, за които използвате рендета
  • Реже равномерно всичко, което желаете
  • Подхожда на всяко кухненско обзавеждане
Лесна поръчка

Уред за рязане на картофи Perfect Fries × 1 бг.

Цена: 9.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.