0
0
.00
BGN

UV стерилизатор за телефони и аксесоари

Модел: sz0736

Наличност: В наличност

 


36
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

UV стерилизатор за телефони и аксесоари - 1 бр. Общо: 36лв.

Уред за стерилизиране и убиване на бактерии по телефонните устройства, предпазните маски и всякакви други предмети и устройства, които използвате в ежедневието и постоянно пипате с ръце. Стерилизаторът работи посредством UV лъчи и е напълно безопасен и безвреден за вещите, които пречиства и за хората около него. Може да се използва неограничено и ежедневно за всякакъв тип предмети, които се събират в него. Процедурата продължава 3 минути и чрез силните крушки, които са разположени във вътрешността му се убиват на 99.9% от всички бактерии и вируси по предметите. 

Уредът е съвместим за всички мобилни телефони с големина дисплея до 6.5". Може да се използва също за дезинфекция не само на телефони, но и на предпази маски, бижута, часовници, банкови карти, портмонета, ключове и всякакви други предмети, които се сетите и които може да се съберат в стерилизатора. Боравенето със UV стерилизатора е изключително лесно, процедурата се задейства от едно копче, времетраенето е точно три минути. UV - C лъчите достигат всички точки от предметите и се справят надеждно с всички попаднали по корпуса и по цепнатините микроорганизми, които не бихте могли да премахнете с кърпички. 

Ултравиолетовият стерилизатор може да се използва не само за дезинфекция на предметите, но и като ароматерапевтично средство просто като поставите няколко капки от любимите си аромати в стерилизатора. Така предметите вътре в него не само ще се дезинфекцират, но и ще бъдат добре ароматизирани. 

Начин на захранване: USB кабел
Индуцирана мощност DC 5V 2A
Мощност 9W,  Ароматерапия Мощност 1W
UV дължина на вълната 253.7nm
Работна температура 14’F-113’F (-10C-45C)
Материал PC+ABS,
Размери: 225/ 125/ 50 мм

В комплекта получавате: 
1 х Устройство - UV стерилизатор
1 х USB кабел за захранване
Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти