0
0
.00
BGN

Подаръци за мъже

Покажи

-25%

44.0000, 59.0000

Акумулаторно ретро радио NS-8069BT, Bluetooth, MP3 Player, AM/FW/SW 3 BAND
-40%

35.0000, 59.0000

Портативно радио NS-8091BT, Блутут, MP3, 3 Band
59
00
лв.
35
00
лв.
-29%

17.0000, 24.0000

Чаша термос фотообектив 400ml
24
00
лв.
17
00
лв.
-25%

15.5000, 20.9000

Соларна лампа с usb изход и фенер
20
90
лв.
15
50
лв.
-25%

29.0000, 39.0000

3D химикал за моделиране
39
00
лв.
29
00
лв.
-22%

69.0000, 89.0000

Диспенсър за бира със светещ и охлаждащ механизъм

Диспенсър за охлаждане на бира и други напитки във форма на балон

64
00
лв.
59
00
лв.
Диспенсър за охлаждане на бира и други напитки във форма на балон

Диспенсър ретро бензинова колонка за напитки 1000ml

75
00
лв.
Диспенсър ретро бензинова колонка за напитки 1000ml

Ако търсите оригинален подарък за мъж за рожден ден, имен ден и годишнина, с който да покажете специално отношение, то задачата ви едва ли е лека. Обикновено, колкото повече се стараем да родим най-оригиналната идея, толкова по-трудно е да открием нещо, което наистина си заслужава. Онлайн магазин Ontime ви представя колекцията си с разнообразни идеи за мъжки подаръци.

Всички искаме подаръкът ни да е специален, полезен и харесван от получателя, а подобна амбиция може да натовари сериозно дори хората със супер стабилна психика. Поводите да изненадате приятно човека до себе си не са никак малко – рожден/ имен ден, повишение в службата, дипломиране, годишнина от сватбата и какво ли още не.

Мъжете, заслужаващи мил жест от наша страна също не са малко - бащи, дядовци, съпрузи, братя, синове, колеги, приятели, познати. За всеки повод и отделен човек има различни идеи за мъжки подарък. Възрастта на получателя също е от значение. Няма как един дар да бъде еднакво удачен подарък за мъж на 20 и 30 години и за 70 годишен човек. На различна възраст, господата имат различни интереси и нужди.

Какво трябва да вземем предвид при избора?

В търсене на уникални, забавни, шантави и нестандартни подаръци за мъже, е важно да познаваме добре, получателя на милия дар. Така ще можем да се насочим към групата продукти, които знаем със сигурност, че ще влязат в употреба. Никой не би желал да подари вещ, която празнуващият вече притежава, или която никога няма да му влезе в употреба.

Ние ви предлагаме различни по вид и предназначени луксозни и стилни подаръци за мъже. Преглеждайки каталога ни, ще ви е по-лесно да изберете подаръка, знаейки от какво се нуждае конкретния човек, какви са неговите интереси, хобита и страсти. Прехвърляйки мислено различните идеи за коледен подарък на любимия мъж, например, трябва да вземете предвид:

Дали е душата на купона?

Чудесен подарък за мъж на 40, 50 и 60 години, са нашите специални диспенсъри за напитки, стига да говорим за доказан купонджия, обичащ да посреща и забавлява своите гости. Винаги, когато посреща гости, той ще си спомня за вас, радвайки се на възможността да изненада своите посетители с подаръка, направен точно от вас.

Диспенсърите за напитки, включени в каталога ни имат оригинална и забавна визия. Те ще бъдат оценени подобаващо от гостите. Подобна атракция с практично приложение ще бъде бонус за доброто настроение на компанията. Интересен подарък за любимия мъж за коледа е и алкохолната ролетка за напиване. Нито един купонджия не е останал разочарован от подобна изненада.

Притежава ли заложби на домашен майстор?

На почти всеки представител на силния пол се налага да ремонтира, поправя и обновява различните компоненти от жилищното обзавеждане. Ако мъжът, за когото е предназначен подаръкът се заема с тези задачи с огромно удоволствие и радост, то защо пък да не поднесете такъв тип подарък за юбилей на мъж? Той ще помогне на домашния майстор да се представи в друга светлина пред своите близки и познати.

Сред продуктите с подобно приложение ще откриете системи и комплекти за боядисване, майсторски инструменти, лазерни нивелири, ролетки, мечета и т.н. Практичните приспособления, са също идеални подаръци за мъже на 50 години, защото те са все още максимално активни, но и все повече съсредоточени върху дома и създаването на по-уютна атмосфера в него.

Кухнята неговата стихия ли е или не

Кухнята отдавна не е запазена територия на жените. Много от господата, особено търсещите все още своята половинка, обичат да дават воля на фантазията си и да създават уникални кулинарни шедьоври. За мъжа-домакин е напълно удачно да изберете качествен и функционален домакински уред. При нас ще откриете идеалния подарък за 50, 60 или 70 годишен юбилей на мъж, предназначен да му помогне да изяви още по-добре таланта си на експерт в кухнята.

Разполагаме с невероятни домакински комплекти. Луксозните съдове на Royalty Line са истинско бижу, което ще се превърне в семейна реликва. Да, сувенирите са по-приемлив избор за юбилеи, но когато рожденикът ви е достатъчно близък, заложете на практичното, вместо на ефектното. Имаме и луксозни подаръчни комплекти с аксесоари за вино. Те са специален подарък за рожден ден 50 годишнина на мъж.

Дали е почитател на модерните технологии или е влюбен в автомобила си?

Малка част от представителите на силния пол остават равнодушни към символа на напредъка на нашата цивилизация - високотехнологичните разработки. Мъжете определено обичат и умеят да боравят с техниката, включително с по-сложните електронни устройства.

Тази група продукти определено не е подходящ подарък за възрастен мъж на 70 години, но за мъжете на 20 и 30, масичка за лаптоп, селфи стик, магнитна стойка за мобилен телефон и дрон с интегрирана HD нано камера, биха били просто страхотна идея.

Мъжете се грижат за колите си и се стремят да ги оборудват с най-новите разработки, предлагани на пазара. В това отношение можем да предложим голям брой оригинални и нестандартни мъжки подаръци за рожден ден и всякакъв друг личен повод.

Можете да зарадвате мъжа до себе си с практичен органайзер за кола, с коледна украса за автомобил, с магнитна стойка за телефон и дори с USB запалка с логото на любимата му марка. Това са само част от ефектните подаръци за любимия мъж, насочени индиректно към автомобила му.

Поглезете мъжа и се погрижете за добрата му форма

Всеки уважаващ себе си мъж държи да бъде в топ физическа форма. Това ви дава безброй варианти за по-нестандартен мъжки подарък. При нас ще откриете цяла категория, посветена на фитнес уредите и аксесоарите, подходящи за господата в по-млада възраст. Подарявайки практичен фитнес уред, вие ще стимулирате скъп за вас човек да отдели повече време за подобряване на физическата си форма.

Нашите мъжки подаръци, ви дават възможност да засвидетелствате обич, признателност и благодарност. Не чакайте да се появи конкретен повод – юбилей, за да подарите нещо стилно, практично, красиво. Каталогът ни е достатъчно голям и с огромно съдържание на качествени продукти. Вярваме, че ще намерите с какво да поглезите мъжа до себе си, познавайки неговите качества и интереси.

Прочетете повече