Сейфове

Ред:

Онлайн магазин Ontime ви предлага надеждни сейфове на достъпни цени. С тяхна помощ ще можете да съхраните по-крупни суми пари, скъпи бижута и важни документи. Разполагаме с различни по вид и дизайн разработки, така че да отговорим на нуждите на своите редови потребители и на бизнес клиентите, нуждаещи се от сигурно съоръжение за съхранение на паричните си обороти.

Какво ви предлагаме?

Касите ни включват широк диапазон от разработки, така че отделният клиент да може лесно да намери при нас продукта, отговарящ на неговите нужди и финансови възможности. Всяка наша каса сейф принадлежи към съответна категория, отговаряща на определена степен на сигурност. Някои модели са пригодени за отваряне с ключ, докато при други, отключването става посредством въвеждане на цифрова комбинация – код.

Сейфовете ни са изработени от здрави материали. В някои случаи са максимално устойчиви на агресивно механично въздействие. Особено съоръженията с безшевна стоманена конструкция и огнеупорна вътрешна камера, са непреодолими от крадците, използващи стандартните методи за отваряне. В случай на пожар, парите и документите ви са напълно защитени в предоставения от нас сейф каса.

Тук ще откриете:

Решения за домашна употреба

Никога не знаете кой ще проникне в дома ви, докато отсъствате, а още по-малко можете да имате доверие на всички хора, които доброволно допускате в дома си. Ако имате ценни бижута, или пък навика да държите в дома си големи суми пари, ваше задължение е да ги защитите от посегателства. Изберете някой от нашите малки сейфове, маскирани като книги.

Цените на мини сейфовете ни са изключително достъпни за редовия потребител, така че не е нужно да жертвате голяма част от приходите си, за да си осигурите ефективна защита от кражби. Предвид компактния им размер и минимално тегло, можете да вземате сейфа със себе си, когато отивате на почивка. Той ще ви даде нужното спокойствие, когато напускате хотелската си стая.

За бизнес клиенти

Всеки търговски обект, генериращ солиден дневен или нощен оборот, трябва да разполага с високозащитен сейф, какъвто можем да ви предложим на много разумна цена. Поддържаме в постоянна складова наличност и по-крупни по обем съоръжения, подходящи за денонощни магазини, увеселителни заведения, казина и големи търговски бази.

Имаме и по-компактни модели. Всеки престижен хотелски комплекс е оборудвал стаите и апартаментите на своите гости с по един малък сейф, в който те да съхраняват парите си и други свои ценни вещи. Отключването на сейфовете за бизнеса е на комбиниран принцип – с механичен ключ и цифрова комбинация – шифър. Дори компактните ни сейфове имат значително тегло, така че да не могат да бъдат лесно изнесени от мястото, където са поставени.

Изберете качество и функционалност на разумна цена

Винаги е разумно да вложите една скромна сума в непробиваем сейф за дома, в случай че притежавате вещи, които биха представлявали интерес за крадците. Неразумно е да държите скъпите си бижута на тоалетката си в спалнята, но знаем, и че е не винаги удачно да ги съхранявате в банков трезор.

Всеки огнеупорен сейф за пари, предназначен за хората на бизнеса е преминал задължителните тестови изпитания, преди да бъде пуснат на пазара. По този начин, ние също можем да ви гарантираме, че най-важните ви вещи – пари в брой, бижута, нумизматични колекции и важни бизнес документи, са на сигурно място и напълно недостъпни за крадци и недоброжелатели.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ