0
0
.00
BGN

Диспенсъри за вода

Покажи

-22%

69.0000, 89.0000

Диспенсър за бира със светещ и охлаждащ механизъм
12
90
лв.
19
00
лв.
49
00
лв.

Бутилка за вода с инфузер за плодове

12
00
лв.
Бутилка за вода с инфузер за плодове

Диспенсер дозатор за 2 бутилки 0.7 - 1L

69
00
лв.
Диспенсер дозатор за 2 бутилки 0.7 - 1L
299
00
лв.
89
00
лв.
25
00
лв.
45
00
лв.
79
00
лв.
39
00
лв.
75
00
лв.
129
00
лв.

В категорията ни диспенсъри за вода, сокове и други напитки се намират най-актуалните на пазара съдове, които да улеснят преливането на разхладителна, алкохолна, топла напитка или вода. Досадното вдигане на тежки туби и бутилки вече е минало, както и разплискването на течности – за тази цел устройствата са снабдени с помпа, която ви осигурява само необходимото количество течност. Качественият диспенсър е в състояние да предостави удобство, което не е по силите на друг съд за съхранение на течности.

Нужни ли са диспенсърите

Този съд предоставя редица предимства, изключително полезни за самостоятелно жилище. Благодарение на тях, повдигането на огромни 5- или 10-литрови туби вече не е необходимо, за да изпиете чаша вода. Спестявате си както физическото неудобство, така и попиването на разлятата върху пода течност. Неслучайно тези уреди са предназначени най-вече за крехки възрастни хора и малки деца, които не разполагат с физическа сила за извършване на действието.

Удобството винаги е на преден план, но каталогът ни предоставя отлична възможност да възхитите приятелите си. Освен класически диспенсър за течности сме подбрали редица съдове за преливане на сокове, газирани безалкохолни питиета, бира и уиски. Те притежават отлична функционалност, но и уникален дизайн – самоохлаждащите и светещи уреди, или съдовете с форма на пожарогасител, глобус, бензинова колонка и др. са интересен акцент. Вероятно ще допаднат на гостите ви и лесно ще заемат почетно място на купона ви, като една от атракциите от кетъринга и напитките.

Диспенсърите и помпите извършват лесно и бързо дозиране на точното количество течност – трудно постижимо действие при тежки уреди. Улеснението на този тип устройство е очевидно. Най-голямото му предимство е, че е изпълнимо от всеки потребител, независимо от физическата му сила.

Идеята на тези устройства е лесното и елегантно преливане, достатъчно чисто, за да се извършва пред гостите си или да се постави на маса в развлекателно заведение. Всички наши диспенсъри за течности са с цена, почти символична за дейността им, а стойността се повишава при оригиналните съдове за безалкохолни и алкохолни питиета.

Какво ви предлагаме чрез този раздел

Не на последно място, нашият онлайн мол работи с един от най-достъпните за функционален диспенсър за напитки цени. Стойностите на повечето ни артикули са подходящи за бюджета на всеки потребител и със сигурност ще спечелят привърженици сред хората, търсещи подобни уреди в интернет пространството. Визията и качествата им обаче изобщо няма да бъдат подценени.

Селекцията ни предлага модерна разновидност на класическите уреди от този тип – електрически диспенсъри, които са двойно по-функционални и лесни и използване. Автоматично задвижване позволява експресно, чисто и лесно наливане от огромни 10-11 литрови туби. Прекрасен избор за дома, големи офис пространства и други обекти с многочислено присъствие, тези помпи действат чрез бутони за включване и изключване (On/Off), които светкавично задвижват преливането.

За храна и вода на домашни любимци

Диспенсърите са още по-необходими на пухкавите ни домашни любимци. Те често ожадняват и огладняват по време на продължителна  разходка. Тези устройства дозират порциите и необходимото количество течности на кучето или котката ни, и са невероятно разумна покупка.

Те улесняват отглеждането и пътуването на четириногите ни приятели, като спестяват невероятно много тревоги и бързане. Тези устройства могат да съхраняват големи запаси от водата и храната на вашият любимец. Поддържат я чиста и прясна в продължение на много часове, като отхвърлят необходимостта от закупуване на нови продукти.

Други напитки

Каталогът ни разполага с наистина голямо разнообразие помпи за преливане. Ние не ограничаваме асортимента си и сме подбрали автоматизирани устройства за вода, но и за газирани/негазирани безалкохолни напитки, и дори такива  за охлаждане и наливане на винаги добре газирана пенлива бира. 

Поддържането на газировка в продължение на часове е нелека задача. Ако не можете да пиете безалкохолни питиета без гъделичкащите въздушни мехурчета, нашата селекция ще ви е много полезна. Тук са налични модерни разработки като Fizz Saver, осигуряващи една и съща степен на газировка, независимо кога е отворена бутилката с безалкохолна течност. Всички диспенсъри за вода и газирани напитки са с цени, по-достъпни дори и от някои бутилки с напитки.

С оригинална визия

Диспенсърите в раздела ни са най-модерните за момента варианти, които съчетават функционалност, естетика и практичен дизайн. Вниманието ви сигурно ще бъде от моделите за съхранение и преливане на бира, които са предназначени за домашната кухня съдове. Визията им е много атрактивна - бензинови колонки, пожарогасители, светещи халби, глобуси и други забавни фигури.

Освен оригинален вид, те ще ви запленят най-вече с умението си да съхранят любимото ви питие свежа и перфектно охладена за много дълги часове. Предложенията ни са с различна вместимост. Клиентите ни трябва да подберат модел съобразно количеството течност, която планират да съхраняват. Нашите продукти са по-добри от професионалните машини – артикулите ни имат прозрачен стакани. Те ще ви информират кога трябва да долеете пиво в стъкленият контейнер.

Затоплящи

А може би обичате най-много топли напитки? Магазинът ни предоставя високофункционален диспенсър за вода на цена, по-ниска от тази в магазините за битова техника, които са създадени специално за затопляне. С тях можете да си приготвите чай, кафе и какао в инстантни разфасовки за броени минути и буквално навсякъде, където имате достъп до електричество. 

Разтварянето на сухата смес в горещата течност осигурява любимата ви напитка в рамките само на 15 минути. Нагревателните кани са изключително подходящи за питейни заведения - кафенета, барчета, лафки, а също ресторанти и офис сгради. Това са професионален клас уреди с много високо качество и напълно обезопасена конструкция.

Прочетете повече