0
0
.00
BGN

Столове

Покажи

37
00
лв.
-0%

110.0000, 110.0000

Градински алуминиев стол с ратан
110
00
лв.
99
00
лв.
-30%

35.0000, 50.0000

Градински стол Bamboo, PVC ратан
50
00
лв.
35
00
лв.
-24%

129.0000, 170.0000

Градински стол ратан 6 позиции, алуминий и ратан
-11%

37.0000, 42.0000

Кетъринг стол Кармен
42
00
лв.
37
00
лв.
40
00
лв.

Метален стол | PVC Ратан

65
00
лв.
Метален стол | PVC Ратан

Метална табуретка Алфа

35
00
лв.
Метална табуретка Алфа
69
00
лв.
20
00
лв.
-33%

40.0000, 60.0000

Стол pvc ратан London
Стол pvc ратан London

В наличност

60
00
лв.
40
00
лв.
89
00
лв.
150
00
лв.
85
00
лв.
-20%

79.0000, 99.0000

Трапезен стол Клара
Трапезен стол Клара

В наличност

99
00
лв.
79
00
лв.

Ontime е онлайн магазин, известен сред потребителите в страната с разнообразието от стоки за дома и професионалното оборудване. За да не липсва нито един важен елемент в каталога ни, ние се погрижихме да ви предложим и невероятен избор от различни видове столове, както винаги на невероятно изгодни цени.

Столът не е просто мебел, а приспособление, изобретено с идеята да предложи комфорт и осигури възможност за почивка на тялото. Ето защо си поставихме за цел да подберем единствено удобни столове, без значение какво е специфичното предназначение на конкретния модел.

Изделията ни са не само супер удобни, но и практични, красиви, надеждни и дълготрайни. Цените им са напълно съобразени със стандарта на живот в България и с финансовите възможности на родните потребители. Възможността да се сдобиете с една толкова необходима вещ, каквато е столът от електронен магазин, ви помага да намалите допълнително разходите.

Видове и предназначение

Може да се каже, че предлагаме евтини столове, предвид ниските цени на изделията, но качеството не е фактор, който сме пренебрегнали напълно. Всеки вид стол, защото тази мебел включва различни видове, е подбран внимателно и грижливо от нашите експерти.

Същите тези специалисти са направили чудесна селекция. Екипът ни се е постарал да не липсва нито един тип столове, бил той предназначен за домашното обзавеждане или за обект със специално предназначение – представителен, търговски, увеселителен и т.н. Спрямо вида и приложението им столовете ни могат да се разделят на:

Трапезарни

Дори да нямате трапезария в дома си, със сигурност имате кътче, където се храни вашето семейство. Масата и столовете представляват основната функционална част на въпросната зона. Знаем, че предпочитате вие, семейството ви и вашите гости да седите на красиви и комфортни столове, по възможност на по-ниска цена.

Разполагаме както с по-масивни, така и с практични сгъваеми и супер евтини столове. Те са идеално решение за тясното жилищно пространство и особено за кухни, където често обичаме и да похапваме, а не само да готвим. Конферентните ни модели имат подобно сходно предназначение. Сгъват се, но дизайнът им е съвместим не само с интериора на обществените обекти, а и с домашния интериор.

За заведения

Специфичният дизайн на бар стола не може да бъде объркан с никой друг. На собствениците и съдържателите на барове, клубове и ресторанти ще предложим богат избор от този артикул.

Бар-моделите представляват елегантна тръбна мебел с мека седалка и красива, предимно кожена тапицерия.

За ресторантьорите сме подбрали едни от най-стилните столове, предлагани онлайн, способни да допринесат за изисканата визия на самото помещение, както и за доброто настроение на посетителите. Моделите His, Вера и Динеа представляват класически прочит на стола за хранене. Имаме и супер луксозни предложения с тръбна конструкция и кожена тапицерия.

За офиса

Изискванията към офис стола непрекъснато нарастват. Колкото повече време прекарваме на работното бюро, толкова повече започваме да ценим удобството. Офис столът, който можете да си изберете от каталога ни ще притежава всички задължителни характеристики – здрава конструкция с висока товароносимост, мека седална част и регулируеми опции за височина и наклон на облегалката. На най-разглезените ще предложим масажен стол за офиса.

Сред тази група столове ще откриете идеалния стол за бюрото на своето дете, на който то с удоволствие ще си учи уроците и пише домашните, а след това ще се забавлява с любимата компютърна игра. Офис моделите ни Чарлз, Роко и Диего предлагат всички екстри, а освен това са на колелца и с въртяща се седалка.

За къмпинг и риболов

Обичате риболова и прекарвате голяма част от времето си до естествени и изкуствени водоеми, но имате ли си стол, на който да чакате удобно плячката ви да захапе стръвта? Рибарските ни и къмпинг столове са най-доброто, което ще намерите на пазара в момента – он и офлайн. Те са здрави, устойчиви на атмосферни и механични влияния, както и супер стабилни на всякакви терени, включително каменисти.

Столът ви за къмпинг, избран от каталога ни задължително ще бъде изключително лек и лесен за пренасяне, а освен това и задължително сгъваем, за да не заема много място сред такъмите и къмпинг екипировката. Столовете от въпросния вид са едно перфектно плажно решение. Можете да си осигурите максимален комфорт, без да плащате солените такси по родните плажове.

Всичко, което ви нужно на една ръка разстояние и на разумна цена

Нужни са ви голям брой посетителски столове за вашето заведение, фризьорски салон или чакалнята за медицинския ви кабинет? Не губете време и нерви в търсенето на продукт, който е само на една ръка разстояние от вас. Пресегнете се, включете компютъра, влезте в сайта ни и си изберете подходящия модел.

Освен изброените до тук разновидности, столовете, застъпени в каталога ни биват още: кетъринг, ортопедични, масажни, ратанови за двор и градина, и шезлонги. Дизайнът им е модерен и изцяло съобразен с изискванията на съвременния човек, а те са много високи. Ние ще ви осигурим всичко, което ви е нужно, независимо дали у дома или на работното място. Знаем, че освен качество търсите и разумна цена. При нас твърде високи цени не съществуват.

Прочетете повече