0
0
.00
BGN

Инструменти

Покажи

Ножица за ашладисване с три накрайника

25
00
лв.
15
00
лв.
Ножица за ашладисване с три накрайника

Универсален гаечен ключ GATOR GRIP тип лула за захабени и деформирани гайки

24
00
лв.
Универсален гаечен ключ GATOR GRIP тип лула за захабени и деформирани гайки

У дома понякога срещаме огромни затруднения, при липсата на основни ремонтни уреди. Квалифицираният майстор е крайното решение на по-сложен проблем, но доста дребни и козметични дейности могат лесно да се извършат самостоятелно. Като утвърден онлайн магазин за инструменти, Ontime ви предлага няколко категории пособия, нужни в  дома и градината. Да работим с тях е лесно, а да се забавляваме, работейки – напълно възможно!

Поправките – по-лесни от всякога

Регулируеми ръчни инструменти за коригиране сглобката на различни крепежи и носещи конструкции, задължително трябва да присъстват в домашната ни работилница. Освен това, ще трябва да се научим да боравим правилно и сръчно с тях. Магазинът ни ще улесни ежедневието ви с няколко усъвършенствани комплекта за позициониране на гайки и винтове.

Двойка универсални френски ключове (голям и малък) за винт с повърхност 9-32 мм., се справя прекрасно с протекли водопроводни тръби, клапани, бойлери и метални конструкции. Гаечният ключ-тресчотка с универсална вложка Gator Grip, е специално предназначен за начинаещи потребители и проблемни гайки с диаметър 7-19 мм. Осемстенната вложка е с пружинен механизъм, и се адаптира идеално към всяка нестандартна и деформирана гайка.

Ако искате да си осигурите професионален пакет инструменти за дома и градината, най-разумната и дългосрочна инвестиция, която рядко ще откриете в толкова пълноценна комбинация, е Kraft Loyal Line. Куфарче с четири отделения и цели 326 детайла ще се погрижат за всяка проблемна зона в жилището ви, осигурявайки ви рутината на дългогодишен електротехник.

То съдържа различни видове отвертки, клещи, чук, гаечни ключове, тресчотки, вложки, удължители, стяги, крепежни елементи, изолационна лента, кабелни връзки, нивелир и още много елементи, включващи дори пистолет за горещо залепване. Инструментите са направени от висококачествена хром-ванадиева стомана. Съхраняват се в компактно и лесно преносимо куфарче на колелца.

Възстановяване на счупени корпуси и обезцветени/надраскани повърхности

Експресното бързозалепващо лепило се превърна в много значим продукт скоро след появата си на пазара. Новостите във фиксиращите продукти ни осведомяват за много по-усъвършенстван вариант на моментно залепване – система с течна пластмаса, способна да възстанови уникалната структура на всеки предмет за 5 секунди.

Разтопената пластмасова смес се нанася с тънка писалка върху почистена повърхност. Ултравиолетова лампа от обратната страна на писалката заздравява сместа и оставя здраво съединен корпус. Залепеното място може да се обработва с шкурка, пила, както и да се покрива с гланц, ламинат и боя. 5 Second FIX се прилага върху стъкло, дърво, метал, изолационни материали. Фиксира успешно дори водопроводни съоръжения.

Разкъсаните и счупени предмети често се фиксират не само чрез лепило, а с помощта на самозалепваща лента. Прекрасен продукт от този тип е Flex Tape -  плътна гумирана ивица с водоустойчива повърхност, подходяща за абсолютно всеки тип материали. Плътното прикрепване осигурява нов живот на различните предмети в дома, градината, а и на басейна ви, след кратка манипулация със здраво прилепващата лента, която няма проблем с престоя под вода.

Обезцветяването е също толкова неприятен проблем за всяка вещ, както и корпусната й деформация. Верен на стила си, магазинът ни включва в каталога си само най-модерните продукти за възстановяване ожулената боя на автомобила ви – маркер за заличаване на драскотини Fix It Pro. Цветната писалка може значително да подобри отношенията със съседи и колеги, понеже, дори и да паркират невнимателно, след покупката й вие вече ще сте над нещата.

Fix It Pro запълва всички драскотини само с едно движение на ръката и кратко излагане на слънце. Поддържайте естествения блестящ цвят на бронята си лесно и без усилие, поръчвайки продукта с няколко пълнителя, на изключително изгодна цена!

Боядисването би могло да бъде забавно

Наемането на бояджии за обновяване на интериора в апартамента ви е излишен разход. Можете да го свършите и сами, и то също толкова качествено и на много по-ниска цена, с модерните инструменти и комплекти включени в раздела. Системите от компактни контейнери-валяци Paint Runner и E-Z Paint ще променят цветовете на различните пространства в жилището ви бързо, ефективно и без неприятни зацапвания.

Смесителните контейнери са с голяма вместимост, и пропускат равномерен плътен слой боя. Капещите бои и найлоновите “облицовки“ вече няма да ви дразнят – боядисването се прeвръща в елементарен процес, извършван “между другото“, заедно с периодичното почистване. Променете нюансите или създайте собствени тапети с E-Z пейнт. Валякът покрива матови и копринени емулсии, щамповани и текстурирани хартии, 3D тапети и артекс.

Aко трябва да боядисате ъглова стена или таван, удобният вариант да си спестите петната от валяк е спрей-машината Paint Zoom. Накрайникът е с три режима на впръскване и с опция за регулиране ширината на слоевете боя, осигурявайки равномерен наситен пласт. Продуктът работи с всички лакове и бои на водна основа. Той е идеален за оцветяване на сложни и дребни детайли.

Системата Point and Paint е другият прекрасен помощник за боядисване на ъглови пространства. Роторната ваничка се затваря с удължена четка, движеща се във всички посоки, оцветявайки равномерно и бързо, без никакви петна върху съседни стени и повърхности. С лекота и красиво като в детска книжка за оцветяване, с тази система дори децата ви ще се справят професионално с всяка стена и ъгъл.

Алуминиевата телескопична стълба е прекрасен уред за боядисване на труднодостъпни зони. Продукт, направен от първокласен материал, със стабилни заключващи се крачета, тя е необходимата стабилност и удобство при всякакъв тип ремонтни процеси. Разгъва се от 70 см. до 2.60 см. и е в състояние да издържи тежест от 150 кг., така че кутията ви с инструменти може да е постоянно на една ръка разстояние.

Модерно лазерно измерване

Лазерните ролетки са прекрасен съвременен метод за оразмеряване от разстояние. Моделът Ultrasonic CP-3007 покрива площ от 0.5 до 18 м., в труднодостъпни и затъмнени зони. Разполага с добавена функция за изчисляване и преобразуване на разстоянието, както и събиране и изваждане на няколко мерки, които се визуализират върху LED дисплей. Ролетката е с вградена памет за съхранение на резултатите, с готовност да ги възпроизведе при нужда.

Нивелационният лазерен уред  Level Pro 3 LV-03 принадлежи към професионалните инструменти с усложнена конструкция. Три различни либели за изравняване, вградена подвижна ролетка от 2.5 м. и три настройки на лазерния лъч осигуряват комбинирано измерване и изравняване на повърхности от отдалечено разстояние. Продуктите са професионални и откриват приложение в строителната сфера. Те ще ви осигурят невероятно точно оразмеряване.

За автомобила

Труднодостъпните зони в автомобила ви няма да останат в сянка. Доверете се  на един от страхотните ни инструменти - телескопичното LED фенерче с магнитен накрайник за захващане на предмети, което ще ви помогне при всеки ремонт. Компактният алуминиев уред е с разтегателна функция до 57 см.

Малко магазини за инструменти разполагат и с професионални уреди за почистване, но ние сме именно такъв. Най-забележителен представител в колекцията ни е парочистачката за автомобилна тапицерия Tornado. Тя разполага с вграден контейнер за почистваща течност и осъществява мощно полусухо измиване на тапицерия, таван и табло. Продуктът се използва в луксозни автомивки, а в магазина ни е на невероятно изгодна цена.

Прочетете повече