0
0
.00
BGN

LED устройства

Покажи

Акумулаторен LED фенер с магнит за прикрепяне

21
00
лв.
11
00
лв.
Акумулаторен LED фенер с магнит за прикрепяне

Електрошок с фенерче 1101

19
00
лв.
Електрошок с фенерче 1101

Светодиодната светлина отдавна присъства в множество сфери от живота и професията ни, а предимствата й са многобройни. Първото е универсалното им приложение. Благодарение на здравината и свойството си да приемат разнообразни размери и цветове, диодите получават изява в почти всеки индустриален сектор, в интериорният и екстериорен дизайн, декорацията, фотографията, и най-вече развлекателната сфера. 

LED (Light Emitting Diode) осветлението  е базирано на функцията на микрочип от специален материал, който отразява светлинен лъч. То засенчва крушките с нажежаема жичка и луминесцентните лампи, осигурявайки по-плътен светлинен поток с универсална цветна температура, при ниска консумация на енергия. Към 90%-овата енергоспестяемост се добавя и ефектът на моменталната светлинна вълна – светодиодът разгръща пълният си потенциал при самото включване. 

LED е регулируема светлина и това предимство я прави толкова популярна – мигащите и бавногаснещи лампички с променящи се цветове са невероятно атрактивна декорация, чието отсъствие вече дори не можем да си представим. Осветителните тела не излъчват топлина, инфрачервени и ултравиолетови лъчи, което съхранява и без това устойчивият корпус (не от стъкло). 

Светодиодни устройства с разнообразно предназначение 

Магазинът ни предлага на потребителите възможност да се наслаждават на ярка и плътна цветна температура навсякъде. Специалната ни категория включва светодиодни устройства с много разнообразно предназначение – от крушки, лампи и разноцветни прожектори, до осветителен акцент към музикални тонколони, часовници, козметични прибори и дори вградена лампичка за оцветяване на водна струя от душ батерии.

Подбрали сме единствено качествени представители на Light Emitting Diode категорията осветителни тела, които ще внесат динамика и колорит в ежедневието ви, правейки го по-ведро и усмихнато. Огромното разнообразие от продукти с ярко бяло и цветно излъчване (100 lm/W) са достъпни на толкова изгодна цена, че вероятно ще пожелаете да напазарувате няколко от тях.

Декоративна светлина – лампи, прожектори и тонколони

Повечето от устройствата изпълняват класическото си предназначение, “облечени” в почти цялата цветова гама. Светодиодните светлини са най-ефектни оцветени, което определя и ролята им на декоративен акцент в много развлекателни заведения. Ние разполагаме с бели крушки с интересен дизайн, лампи от няколко диоди на батерии и фенери за бита и автомобила. Прожекторите работят с акумулаторна батерия, позиционирани са върху стандартна или Н-образна стойка, компактни и лесно преносими. 

Особено атрактивен продукт, придаващ колорит на селекцията ни, са прожекторите, диско кълба и лампи, лазери и RGB декоративни ленти. Огромен брой светодиоди с няколко режима на работа и възможност за промяна на цветовете и интензивността на светлините, прожектират цветни светлинки в различен диаметър. Рекламните табели със светодиодна подсветка са най-правилната визия за пространството през фирменият ви обект. 

Най-подходящите декоратори за интериор на дискотека, клуб, кафене, ресторант-градина или домашното ви парти, те създават настроение, лесно контролирано с дистанционно управление. Някои от продуктите са с интегрирани мелодии, предназначени за по-приятно цялостно изживяване. Музикалните тонколони с Bluetooth връзка за възпроизвеждане на музика от мобилни устройства и радио, са другият акцент в селекцията. Те светят в преливащи разноцветни светлини с множество режими на работа, осигурявайки всичко необходимо за прекрасно парти. 

Сред тях се откриват и устройства, създаващи прекрасна коледна украса, като прожектор с IP65 водоустойчивост, проектиращ изумително реалистични бели снежинки. Такъв акцент ще компенсира липсата на сняг, допълвайки украсата от коледна елха, лампички и гирлянди в градината ви. 

LED в бита 

Фенерчетата с такъв тип осветяване са изключително популярни. Магазинът ни предлага преносими варианти в джобен размер от здрава алуминиева сплав, както и атрактивни лампи със соларен панел. С тях можете да създадете пищно осветление в градината си, ограничавайки напълно разходите ви за електроенергия. 

Електронни часовници, осветление към оригинален аквариум, лампа за изпичане на гел лак и дори подсветка на соларна Power Bank батерия, са останалите поприща, в които можете да откриете най-предпочитаната светлина. Със сигурност обаче ще бъдете особено привлечени от душ слушалките с цветна водна струя, които ще придадат неповторима атмосфера на банята ви .

Прочетете повече