Градински шатри

Ред:
Шатри за градината

Чудите се какво липсва за пълен комфорт на обширното ви дворно пространство? Вероятно това е градинска шатра – какво е релаксацията без практичният просторен навес, предпазващ от дъжд и вятър? Под  широка шатра за градина можете да се организира кътче за кафе с близки и приятели, или самостоятелно пространство за релакс и отмора.

Също така, тя е прекрасно скривалище за градинските ви инструменти по време на проливни дъждове, както и за вас самите, по време на палещите летни жеги. Прекрасната селекция шатри за двор на електронният мол Ontime е доказателството, че тази категория е крайно необходима за комфортното ви пребиваване в градината.

Продуктите са подходящи за просторни открити градини и мини-паркове, в които трудно се открива спасение от летните градуси. Обемните платнища образуват просторна и дебела сянка, която ще се превърне в епицентър не само за приятелите ви, но и за съседните къщи, особено ако в тях липсва този уютен елемент от обзавеждането.

Каталогът осигурява възможност за избор на най-подходящата шатра за градината. Предлагат се модели с големина, конструкция и разцветки, съобразени с всякакъв тип терен и вкусови предпочитания. Механизмите са лесно сглобяеми и разглобяеми, коетто позволява лесно преместване навсякъде, където пожелаете, в зависимост от сезонните особености. Какъв тип шатри се намират в селекцията ни?

Разнообразие от устойчиви продукти

Преди изборът на размер за конструкцията,  тя трябва на първо място да бъде качествена и здрава към почти всеки тип натоварване. Качественият плат и тръбна конструкция е гаранция, че артикулът ще ви служи дълги години, а не само през настоящото лято. Освен произходът на самите материали, високото качество означава и майсторското им свързване в обща структура. 

Нашите шатри за градини са продукти със свръхустойчива метална конструкция. Тя поддържа успешно и най.здравот платнище, утежнено двойно под скоростта на най-силният вятър. Качеството поддържа корпуса, но освен това гарантира и пълна сигурност срещ у разпадане на сглобката, когато под навесът присъстват хора.

Металните скелети се отличават с  изключително висока издръжливост на тежест и натиск. Вискокоскорстоният вятър, допълнен с водна маса върху платненият навес, също не би причинил промяна, повреда, огъване или счупване на метална конструкция от каталога ни.

Лесно сглобяем “чадър“ против от слънце и дъжд 

Селекцията ни разполага с множество варианти на сгъваема шатра, пригодена да предпазва от слини UV лъчи, обилни сезонни валежи и дори градушки, които понякога стават факт и през летните месеци. Всеки от тях е изработен с изключително здраво непромокаемо парче покривен плат, отлична защитаващо няколко човека от влага, но и от слънчеви лъчи.

Интензивността на слаб летен дъжд и вятър, няма да смутят партито ви под това приспособление, а единствено ще му придадат по-ефектна и вълнуваща стойност. Климатичните капризи не са причина да спрете да се радвате на времето, и този продукт е създаден, за да ви предостави мечтаната свобода.

“Построяването” и разглобяването на всеки един тип сгъваеми шатри е въпрос на малко време. Разгъването на парчето плат върху металният скелет и неговото застопоряване  се случва бързо и лесно, обикновено в рамките на минута. Тези градински “чадъри“ са временни конструкции и се разтварят много подобно на механизмите против дъжд.

Монтажът на такава сгъваема шатра тип хармоника в неоградено пространство се случва максимално бързо и лесно. Дори без определен тип инструменти, металните крака се прикрепват с определен брой дюбели към почва или твърд асфалт, като разпъват платненият “покрив” върху солидна квадратна конструкция.

Скоростта на разтягане и здравината им превръща тези продукти в изключително подходящ избор за градинско парти, както и за търговски павилиони. Откритият шоурум се нуждае именно от здрав, непромокаем и напълно устойчив на късане покривен плат, който е достатъчно просторен за съхраняване на няколко щанда с ценни стоки, от капризите на времето.

Огромен брой търговски фирмени обекти могат да закупят оборудването си от каталогът ни – за успешната търговия са ви необходими единствено градински шатри с определен диаметър, под които стоките остават незасегнати при силно слънце и валежи. Присъствието им е и най-подходящият “навес” за открити градини на кафенета, ресторанти, павилиони и сергии в паркове и откри ти пространства.

Тънки и масивни модели

Разнообразието от размери създава богатството на избор. Ковпактните шатри с размери 2x2 м. са подходящ избор за балдахин връху малки кътчета в открити пространства, както и за импровизиран къмпинг ресторант. Когато са  разглобени, те са достатъчно компактни за пренасяне в обикновено чанта.

Специален брезентов калъф за съхранение и транспорт на платнища до 3х3 м. са налични на много изгодни цени при нас. Пракичната чанта с дръжэкси се побира в багажник, предлагайки абсолютното удобство на компактните размери.С тях нямате нужда от голям автомобил или мини ван, за пренасяне до необходимият адрес. 

Шатрите с масивна и солидна конструкция са предназначени за открити търговски обекти, заведения на открито, и декоративна защита при организиране на мероприятия с голяма посещаемост. Сватба, дипломиране, изложение, панаир и зложение на стоки и търговски продукти – красива и устойчива шатра изгражда уютно кътчета с различна големина, които изцяло променят интериора.

Просторната квадратура осигурява защита както за голям брой гости, така и за всеки тип градинска мебел. Красивата мебелировка от естествен ратан запазва изключително ефектният си вид, единствено съхранена под някоя от здравите, многоцветни и евтини градински шатри. Цените им са изгодни и приемливи за всеки месечен бюджет.

Без метална носеща конструкция  

Каталогът ни разполага с невероятно впечатляващите евтини шатри без метални подпори (крака), изградено от платнен навес, оформен и поддържан от устойчиви метални профили. Моделът се състои от три стени ( т.нар. страници за шатра), подходящи за помещаване на открити павилиони, шоуруми и атракционни сергии.

Освен защита от атмосферни условия, те създават и неповторимо усещане за интимност и уединение. Конструкцията е подходяща навсякъде, където скритото градинско кътче се превръща в трудна за реализиране цел. Освен плажове, къмпинги и събори, такава шатра остава най-добрият градински аксесоар.

Бърза, лесна и удобна електронна поръчка

Магазинът ни осигурява възможност за светкавична поръчка и доставка на покупка на шатра  с цена,  по-евтина от тази в редица физически магазини. Електронното пазаруване е изключително популярно, именно заради удобната комбинация от бързина, качество и лесна комуникация.

Електронният ни каталог съдържа всичко необходимо за оборудването на вашето градинско пространство, което ще ви бъде доставено на адрес в рамките на дни. Висококачествени шатри с цени, изгодни за бюджета ви, ще откриете лесно, но в този магазин дългогодишната експлоатаация и здравина са гарантирани.

Достъпни цени

Цената винаги е определящ фактор. Селекцията ни е подбрала високоустойчиви и непромокаеми шатри за градината с цени, по-евтини, в сравнение със стандартните физически магазини. Нашите продукти се отличават с редица предимства, като изгодната стойност е просто допълнение към изключително устойчивата конструкция, която ще служи прекрасно в продължение на години. 

Покупката на здрав градински навес, представляващ метален неръждаме “скелет”, подсилен с полимерно прахово покритие, е инвестиция с бъдеще, която ще позволи повече внимание за останалото оборудване в градината ви. Поръчайте  шатри за двор на цени, съответстващи с високото им качество. Градинското кафене с плътна сянка, или откритата пазарна сергия, винаги ще бъдат актуални през летните месеци.

Виж още