Шатри

Ред:
Шатри

Чудесната ни колекция от градински шатри ще спечели дори най-големите скептици. Те са перфектно решение за големи открити дворове и градини, в които е нужна сянка и малко прохлада в горещите летни дни и нощи. Под плътната им сянка можете да събирате своите приятели и да се радвате на невероятния уют, който само шатрите умеят да създават.

Нашите шатри за градини са с различна големина, така че всеки да може да избере удачния вариант за наличното си открито пространство. Сред моделите ще откриете съоръжения, които се сглобяват и разглобяват изключително лесно, което ще ви бъде от полза, когато се наложи да ги приберете в края на лятото или да ги преместите на друго място.

Шатрите, включени в този раздел могат да се охарактеризират като:

Висококачествени и устойчиви градински шатри

Независимо дали ви е нужна компактна или супер голяма шатра за градината, тя трябва на първо място да бъде с отлично качество и максимално устойчива на натоварване. Качеството ви дава спокойствие, че изделието ще бъде използвано дългосрочно, а не само за едно кратко лято. Говорейки за качество, е необходимо да изтъкнем, че такова трябва да се забелязва както при материалите, така и при самата изработка.

Чудесните ни шатри имат здрава метална конструкция, която няма да се огъне под тежестта на платнището или под порива на силния вятър. Тяхната устойчивост ви дава спокойствие, че сте напълно застраховани от инциденти, когато се намирате под самата им конструкция. Товароносимостта на металните конструкции е изключително голяма. Дори ако върху платнището се задържа вода, това няма да доведе до деформации, огъване и счупване на скелето на шатрата, закупена от електронния ни магазин.

Предпазващи от слънце и дъжд

Всяка градинска шатра от нашата колекция притежава свойството да пази както от силните слънчеви лъчи, така и проливните дъждове, които често се появяват неочаквано през лятото. Шатрите ни са оборудвани с висококачествено непромокаемо платнище, способно да защити вас и вашите гости от неприятно намокряне. С едно толкова полезно съоръжение, купоните на открито ще продължават толкова дълго, колкото вие решите, независимо от метеорологичните условия.

Лесно сглобяване

Сглобяването на която и да е шатра, закупена от нас няма да ви създаде никакви трудности. Това са лесно преносими, временни конструкции, което означава, че монтирането им на открито е максимално улеснено. За целта не са ви нужни специални познания, умения и инструменти. Всеки по-сръчен клиент на нашия магазин ще може да се справи със задачата.

Лесното сглобяване и разглобяване на нашите шатри за градини ви позволява да ги използвате по всяко време, независимо от повод и място. Искате да предпазите хора или вещи от слънце и дъжд? Няма проблем бързо и лесно да разпънете шатрата, закупена от електронен магазин Онтайм. Продуктите от тази категория са подходящи както за частни дворове, така и за обществени и търговски обекти – заведения, сергии, паркове и др.

Достъпни цени

Предлагаме възможно най-ниските за висококачествени шатри цени. Изгодните ни предложения ви дават редица предимства, сред които възможност да спестите пари, които можете да вложите в друг полезен аксесоар за вашия дом и градина. Ниската при всяка наша шатра цена, ви дава правото да действате спонтанно. Не е нужно да планирате и спестявате дълго, за да си осигурите приятна сянка и сухо убежище през лятото.

Компактни и масивни модели

Разполагаме с градински шатри в широк диапазон от размери. Както най-компактните, така и супер големите модели ще намерят своето приложение. Шатрите с малък размер са идеални за малки дворове и къмпингуване. Те придобиват минимален размер при разглобяване, което улеснява тяхното пренасяне и транспортиране. За да закарате шатрата до къмпинга, на който ще летувате не ви е необходим голям автомобил или много място в багажното отделение на колата ви.

Шатрите със значителна големина са най-доброто решение за заведения на открито и при провеждане на масови мероприятия и специални събития. Сватби, лични празници, изложения, панаири – поводите, при които шатрите са изключително необходими са много и най-различни. Големината им осигурява защита на голям брой хора, а също и на деликатната градинска мебел. Ако искате да защитите скъпите мебели от естествен ратан, просто ги подредете под шатрата.

С горна и странична защита

По свое усмотрение можете да изберете шатра за градината само с горна или и със странична защита. Моделите с платнище, което огражда три от страните на шатрата (така наречените страници за шатра) са много предпочитани, защото дават допълнителна защита и създават усещане за уют и уединение. Много подходящи за места, където усамотяването е трудно постижимо, като плажове, къмпинги и събори.

Пазарувайте бързо, лесно и удобно

Ние ви даваме възможност да закупите чудесна градинска шатра без излишен разход на време, усилия и финансови средства. Плюсовете на онлайн пазаруването са известни на всички - неслучайно това е предпочитаният днес метод за покупка на различни по вид и предназначение стоки. Електронен магазин Онтайм ви спестява нуждата да отделяте от оскъдното си време, за да обикаляте физическите магазини за градинска мебел. Независимо в коя точка на страната се намирате, ние ще ви доставим на място шатрата, която предварително сте си избрали.