Качествена и много здрава шатра, метална конструкция, различни цветове на платнищата

Гласове: 45 Рейтинг: 3.0
 • Код на продукта: st960
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 220.00лв.
Възможни варианти
Цвят:
Лилав Черен Син Зелен Червен Жълт

Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 21.45 лв.

12 x 21.45 лв.Искате да превърнете семейния излет в нещо повече от палатков лагер или пък планирате изтънчено тържество на открито, но се притеснявате да не завали? Няма проблем! На помощ идва тази супер лукс шатра на достъпна цена с метална конструкция и изключителна здравина, за разлика от останалите подобни продукти на пазара. Тя се разгъва и сгъва изключително елементарно и бързо, а конструкцията и я прави много устойчива, но и лека за носене. Може да я транспортирате и сглобявате навсякъде в градината, на двора, на плажа или близо до вилата за ваканции. Тя ще се превърне във ваш верен помощник, където и да отидете! За разлика от другите шатри тя, е много устойчива, лесно сглобяема и със стилен и симпатичен дизайн! Подарете си прекрасни мигове с нашето предложение - качествена градинска шатрата 3 на 3 метра

Характеристики на продукта

 • Размери-3х3
 • Тегло-20кг
 • Цветове - лилав, син, червен, черен, жълт, зелен
 • Височина: 2 метра - връх - 3 метра
 • Вид -хармоника
 • Притежава сгъваем механизъм
 • Метална конструкция
 • Непромокаемо промазано платнище

Комплекта включва

 • 1 х Шатра Супер Лукс в цвят по избор
 • 1 х Опаковка

Не пропускайте страхотната ни оферта – изключително здрава сгъваема шатра на промоционална цена. Начините и поводите, при които можете да я използвате са безброй. Не отхвърляйте идеята с лека ръка. Това, че не летувате на къмпинг, а в луксозен хотел, не означава, че няма да ви се наложи да се защитите от слънце и дъжд, когато сте на открито.

Разпъване за 1 минута

Моделът, представен тук не е от шатрите, чието сглобяване отнема часове и налага мобилизирането на поне трима силни мъже. Това е шатра хармоника, която ние ви предлагаме на промоционална цена. Конструкцията ѝ се разгъва и прибира с лекота, което я прави предпочитан вариант за защита от слънцето и дъждовете през пролетта и лятото.

Сгъваемата шатра тип хармоника не изисква особени усилия за привеждане във функционално състояние или такова, улесняващо транспортирането и съхранението. Съоръжението използва специален механизъм, чрез който сглобката се сгъва и разгъва. Металните тръби остават свързани във всяко положение. Така си спестявате задължението да следвате схема или да помните кой елемент къде трябва да се постави.

Много наши клиенти избират страхотните шатри хармоника от алуминий, заради леката им конструкция. Алуминият е максимално лека метална сплав, която освен всичко друго не подлежи на корозия. Здравината на материала е пословична, а добавяйки към този факт и новината, че тръбите са прахово боядисани, става ясно, че шатрата е разработена за интензивно използване в агресивна среда десетилетия наред.

Леката сгъваема шатра е просто естетически издържана, за да бъде не просто функционално решение, а един стилен и приятен аксесоар за двора на вашата къща и за мястото, където си почивате.

Имаме пълната възможност да предложим различен брой стилно оцветени шатри хармоника на организаторите на културни, спортни и други мероприятия на открито, например панаири, събори, изложения и др. Разноцветните ни модели ви дават възможност да създадете една ведра и приятна атмосфера, комбинирайки сините, жълтите, червените, зелените и лилавите ни модели.

Всяка сгъваема шатра тип хармоника представлява балансирано едноцветно съоръжение. Цветът на рамката и платнището на покрива са еднакви. Покривът на шатрата е 100% водонепроницаем. Той е изработен от полиестер с PVC покритие, което е устойчиво не само на влага, но и на UV лъчи. Тъканта няма да избелее и да се разкъса още след първото лято. Платнището ще бъде като ново ако го използвате и съхранявате внимателно.

Предназначение

Луксозната и супер здрава шатра хармоника с метална конструкция може да послужи за различни цели. Такъв тип навеси се използват от някои търговци, предлагащи стоката си на открито.  Те пазят както от дъжд, така и от силното слънце, запазвайки стоката от повреждане и осигурявайки комфорт на продавачите.

Някои наши клиенти споделят намерението си да използват шатрата за защита на личния си автомобил. С размери 3 на 3 метра, навесът спокойно може да се превърне в импровизиран гараж. Той ще защитава превозното средство от порои и градушки, което не бива да ви учудва. Платнището е с изключителна плътност и устойчивост. За него не би било проблем да устои на напора на природните стихии.

Ако летувате на къмпинг, ще е по-разумно да скриете колата си под плътната сянка, осигурявана от голямата шатра хармоника. Силното лятно слънце съвсем не е приятел на лаковите покрития, използвани за боядисване на превозните средства, както и на пластмасовите кори на автомобилното табло. Освен това, когато влезете в автомобила, температурата вътре няма да бъде минимум 40 градуса.

Сватби, кръщенета и всякакви специални събития могат да се организират и проведат на открито под големите ни, луксозни, сгъваеми шатри тип хармоника. Така ще бъдете 100% застраховани, че внезапно бликналият дъжд няма да развали нито празника, нито настроението и официалните тоалети и прически на гостите.

Имате вила или чудесна еднофамилна къща с красива морава и цветна градина? Не планирайте построяване на беседка, в която да посрещате своите гости. Магазинът ни ще ви предложи по-рентабилно във финансов аспект решение – една от страхотните ни шатри със сгъваеми метални елементи.

За разлика от масивните дървени беседки, импровизираните навеси могат да се местят в различни зони на двора ви. Ще ги използвате единствено, когато намерите за необходимо, например при неблагоприятна прогноза за времето, в случай че планирате специална вечеря с посрещане на важни и скъпи гости.

Отлична оферта, на която не можете да устоите

Нашият онлайн магазин е предпочитано място за покупка на разнообразни и качествени стоки за бита. Изделията, включени в каталога ни не се продават в масовите магазини, не и на цените, на които ги предлагаме ние. Промоционалната ни оферта ще ви изкуши да си осигурите комфорт по всяко време и на всякъде с нашата сгъваема шатра.

Не се съпротивлявайте на порива да си вземете качествена и много здрава метална шатра на промоционална цена. Изберете някой от страхотните цветове, в които шатрите се предлагат и направете своята поръчка. Изделието ще бъде доставено на вашия адрес в минимален срок, без да полагате абсолютно никакви усилия.

Направи лесна поръчка

Качествена и много здрава шатра, метална конструкция, различни цветове на платнищата

Доставка с

Цена 220.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.