0
0
.00
BGN

Соларни лампи

Покажи

Соларна лампа Starburst, 2 броя

22
00
лв.
Соларна лампа Starburst, 2 броя

Стойка за соларни лампи 45см

10
00
лв.
Стойка за соларни лампи 45см
148
00
лв.
-11%

84.0000, 95.0000

Улична соларна лампа, IP65, сензор за движение
14
00
лв.
13
00
лв.
18
00
лв.
36
00
лв.

Намирате се в една много специална категория на онлайн магазин Ontime. Фактът, че разглеждате колекцията ни от градински соларни лед лампи, и сравнявате техните цени с тези на другите магазини, значите имате свое собствено дворно място, нуждаещо се от промяна. Ние ще се погрижим дворът ви да стане още по-приятен и изискан. С продуктите от раздела задачата е изключително лесна.

Защо са идеалното решение за вашия двор?

Фотосоларната лампа не е ново изобретение, но през годините тя претърпя редица подобрения, и днес може да предложи много по-ефективно светене за значително по-дълъг период от време с едно зареждане. Днес дори дизайнът на осветителните тела от конкретния вид е усъвършенстван.

Предимството на една соларна лампа за градина се състои най-вече в източника, от който тя черпи енергия, за да свети. Както самото наименование подсказва, това е слънчевата светлина, а тя е сред малкото ресурси, до които имаме неограничен достъп и е напълно безплатна. Тоест, дворът на семейната ви къща или вила ще бъде осветен без абсолютно никакъв финансов разход.

Лампите, налични в двора ви ще се зареждат от слънцето през деня, за да светят непрекъснато през нощта, без да е необходимо да правите каквото и да било. Тъй като в откритите дворни пространства  е значително по-трудно да се осигури електрическо захранване, за да имате ефектно осветление в градината, няма да се налага да се борите с електрически кабели и да търсите услугите на електротехник.

Нашите соларни лампи за градината са идеално решение не само заради супер ниските им цени, но и защото позволяват гъвкавост при изграждане на екстериорния дизайн. Имате възможност да променяте тяхното местоположение толкова често, колкото смятате за необходимо. Тъй като не са свързани с кабели, можете да ги местите спокойно, докато намерите най-удачното разположение.

Нашите соларни лампи за градина са страхотно решение за конфигуриране на различни зони от дворното пространство. Идеален начин да обособите пътеки и дворни алеи, е като ги разположите от двете страни на пешеходната зона – симетрично или в друга ефектна конфигурация.

Освен класически фенери, поставящи се чрез забождане директно в земята, имате възможност да експериментирате и с други декоративни решения. Почитателите на ландшафтния дизайн и алпинеумите, могат да се снабдят с мощна соларна лампа с форма на солидна скала, а защо не и с висяща разновидност с тръбни елементи тип глобус. Всяко решение ви позволява да постигнете лесно набелязаната цел.

Какво ви предлагаме?

Всички соларни градински лампи, включени в нашата колекция са на цени, които може да си позволи всяко средностатистическо домакинство. Луксозната обстановка в дворове и градини вече не е приоритет единствено на хората с неограничени финансови възможности. Клиентите ни с вкус и афинитет към нискобюджетните решения ще останат очаровани от страхотните ни предложения.

Ако търсите по-мощна соларна лампа на изгодна цена, ще ви зарадваме с няколко различни продукта. Разполагаме с осветители, използващи 36 мощни светодиода и с два автономни източника на зареждане – слънчевата енергия и динамо за ръчно захранване чрез манивела. Те са перфектен компонент от всяко къмпинг оборудване. Независимо на колко пусто място лагерувате, светлината няма да бъде в недостиг.

Разполагаме и със страхотни стационарни соларни лампи на ниска цена със сензор за движение. Те дават изключително удобство, тъй като не е нужно да ги включвате, за да ви светят. Чудесно средство и за защита от неканени гости. Щом чуете шум в двора, знайте, че лампата свети силно и осветява хората, проникнали неправомерно във вашия имот.

Не само градински соларни лампи, но и туристически ще откриете в продуктовия ни каталог. Някои от тях са придружени от адаптер за зареждане от електрическата мрежа, а соларният панел е отделен от тялото, за още по-удобен избор на начина на зареждане. Времето за пълен заряд при двата метода е различно – 6-8 часа през адаптора и 8-10 часа от соларния панел. Страницата ви предлага всевъзможни решения за екологично чисто и адекватно на нуждите осветяване на отрити пространства.

Прочетете повече