0
0
.00
BGN

Професионални електрически скари

Покажи

ГОРЕЩО Ел скара 4800W три зони
190
00
лв.
520
00
лв.

Газова скара единична с чугунена плоча

159
00
лв.
Газова скара единична с чугунена плоча

Газова скара с вулканични камъни Nurgaz

110
00
лв.
Газова скара с вулканични камъни Nurgaz
350
00
лв.
69
00
лв.
280
00
лв.
210
00
лв.
Парти грил RUBINOGIP ПГ-06И

РАЗПРОДАДЕНО

25
00
лв.
450
00
лв.
360
00
лв.
480
00
лв.

Селекцията ни от професионални скари на топ цени ще впечатли дори скептиците. Те са разработени специално за нуждите на обектите, в които се приготвя и сервира храната, която днес всички наричаме Барбекю. Уредите, намерили място в продуктовия каталог на електронен магазин Онтайм, са с различен обем и принцип на работа. Това, което ги обединява е високото им качество, ефективност и дълготрайност.

Сред моделите ни ще откриете страхотни професионални електрически скари, както и такива, пригодени за използване на открито в или на места, където липсва електрическо захранване. Можем да ви предложим супер функционална електрическа скара на газ, с която приготвянето на месни ястия и зеленчукови гарнитури е бързо и лесно като детска игра.

Сред достойнствата на скарите, които предлагаме на професионалистите, бихме могли да изтъкнем:

Качество и безопасност на материалите

Характерен за домашните и професионалните скари тип барбекю, е прекият контакт на нагрятата повърхност с храната и най-вече с месата, подлежащи на печене. Термичната обработка на месото води до отделяне на сокове, подлежащи на окисление при съприкосновение с някои видове повърхности.

Окислението би могло да влоши качеството на храната и дори да я направи канцерогенна. Ето защо е изключително важно за производството на домашни и професионални електрически скари за печене да се използват единствено суровини, отговарящи на нормите за безопасност. Именно такива са продуктите, включени в тази категория на електронния ни магазин.

Високото качество на материалите, както и технологията на производство имат пряко отношение и към експлоатационния живот на уредите, които ви предлагаме. Купувайки професионална електрическа или газова скара на изгодна цена от магазина ни, вие имате гарантирано бърза възвръщаемост на финансовата инвестиция. Скарата ще ви донесе приходи и ще ви служи дълго дори при интензивна ежедневна употреба.

Избор на повърхност

Всеки готвач, майстор на скарата има индивидуални предпочитания по отношение на повърхността на уреда, с който работи. Ето защо сме се постарали да предложим различни уреди, в голямата си част електрически, чиято работна повърхност е от различен вид материал. Професионалните ни електрически скари са атрактивни като цени, но не по-малко интересни и като функционални характеристики. Всички те са с незалепващо покритие.

Голяма част от уредите са със скара от металокерамични плочи и тръби. Този материал осигурява бързо и равномерно нагряване на повърхността, а освен това е напълно безопасен за здравето. Разполагаме с модели с гладка стоманена плоча, пригодени за печене на бургери и зеленчуци. При нас ще намерите и уреди с чугунени плоча и тръби, за които е характерен продължителният топлообмен.

Отделни зони за приготвяне на различни групи храни

Тъй като барбекюто обхваща различни групи хранителни продукти, част от нашите електрически скари са с различен брой зони за печене. Разполагаме с уреди с отделно включване на отделните зони, така че да се контролира оптимално работния процес. На отделните зони можете да приготвяте месо, риба и зеленчуци, без смесване на вкусове и аромати.

Скарите ни са произведени в България, което гарантира безпроблемната им и дългосрочна работа. Препоръчваме ви да изберете българското, когато става въпрос за професионалното оборудване на вашия ресторант, скара, закусвалня или заведение за бърза закуска. Предвид изключително изгодната цена на професионалните ни скари, те са чудесно решение и за всяко българско домакинство.

Прочетете повече