Уреди за педикюр и маникюр

Ред:
Уреди за педикюр и маникюр

Вече не е нужно да губите ценно време и средства в посещения в салоните за маникюр, защото ние ви предлагаме разнообразие от уреди за маникюр и педикюр, които можете да използвате в домашни условия. Това са иновативни и практични разработки, проектирани и конструирани по начин, който ги прави удобни за употреба дори от хора без особени умения и познания в тази област.

Характерно за всеки от представените в категорията уреди е ниската им цена, съчетана с висока функционалност. Те са компактни и в същото време невероятно удобни. Няма да заемат излишно място в малкото ви жилище, но в същото време ще намерят огромно приложение в грижите за добрата ви визия. Всяка жена трябва да разполага с поне един качествен уред за маникюр и педикюр у дома.

Какво ви предлагаме в тази категория?

В тази категория ще откриете интересни и практични средства за създаване на модерен маникюр в домашни условия, както и продукти, грижещи се за доброто състояние на стъпалата. Изделията са дело на едни от водещите европейски производители, сред които името на германския бранд Scholl се откроява най-ярко.

В раздела ще откриете:

Пили за гладки пети и ходила

Загрубялата кожа на стъпалата е нещо, от което страдат милиони жени и мъже по света. Вроговеният слой мъртви кожни клетки може да влоши драстично визията и състоянието на стъпалата. Това е не просто лек козметичен дефект, но и проблем, който често води до напукване на кожата и появата на рани, които затрудняват елементарните движения, сред които е ходенето. Ние ви предлагаме богат асортимент от механични и електрически пили за пети, които ще върнат свежестта и копринената мекота на стъпалата ви.

Комплекти за маникюр

Предлагаме ви чудесни комплекти, съдържащи различен брой уреди за маникюр. С тях можете лесно и бързо да премахнете излишните кожни участъци, да намалите и оформите нокътната плочка на ръцете и краката, да полирате и подготвите ноктите за нанасяне на лак или основа. Сред страхотните ни уреди за маникюр са UV лампите за втърдяване на специалните гел-лакове. С такъв уред разполага всеки престижен салон за маникюр, а благодарение на невероятно ниските цени, които ви предлагаме, вашият дом също може да разполага с подобна придобивка.

UV гел лакове

Чудесна възможност да си направите ефектен моден маникюр в домашни условия ви дава и колекцията ни от UV гел лакове в най-актуалните разцветки. Разполагайки с богата палитра от лакове и лампа за тяхното втърдяване, вие ще бъдете в постоянна готовност за излизане. Вече не е необходимо да запазвате час в най-близкия салон при специален повод, защото ще можете да направите безупречен маникюр за броени минути и дори да комбинирате цвета на ноктите с тоалета, грима или аксесоарите.

Масаж на стъпалата

Един от проблемите, който се отразява неблагоприятно на визията на стъпалата е умората и прекомерното натоварване. Ако сте сред хората, на които се налага да прекарват продължително време на крак или да изминават големи разстояния, неизбежно ще се сблъскате с неприятни последствия като отоци, болки, деформации и изтръпване в областта на ходилата. Сред чудесните ни уреди за маникюр и педикюр ще откриете и продуктите за масаж на стъпалата на Scholl, които подобряват оросяването и елиминират последствията от прекомерното натоварване.