ᐉ Уред за маникюр и педикюр на топ цена, професионални уреди за маникюр — Онтайм

Уреди за маникюр и педикюр

Ред:
уред за маникюр и педикюр

Вече не е нужно да губите ценно време и средства за посещения на салоните за красота, защото тук в Ontime ви предлагаме разнообразие от уреди за маникюр и педикюр на съвсем достъпна цена. Можете да ги използвате в домашни условия, защото са иновативни и практични разработки, проектирани и конструирани по начин, който ги прави удобни за употреба дори от хора без особени умения и познания в тази област.

Какво съдържа тази категория?

В тази категория ще откриете интересни и практични средства за поддържане на ноктите на ръцете и краката в домашни условия, както и продукти, грижещи се за доброто състояние на стъпалата. Изделията са дело на едни от водещите европейски производители. Сред тях името на германския бранд Scholl се откроява най-ярко.

Характерно за уредите представени в категорията е ниската им цена, съчетана с висока функционалност. Те са компактни и в същото време невероятно удобни. Няма да заемат излишно място в малкото ви жилище, но в същото време ще намерят огромно приложение в грижите за добрата ви визия. Всяка жена трябва да разполага с поне един качествен уред за маникюр и педикюр у дома.

В раздела ще откриете:

Пили за изглаждане на ходилата

Загрубялата кожа на петите и ходилото е нещо, от което страдат милиони жени и мъже по света. Вроговеният слой мъртви кожни клетки може да влоши драстично визията и състоянието на човешките стъпала. Това е не просто лек козметичен дефект, но и проблем, който често води до напукване на кожата и появата на рани.

Напуканите пети понякога затрудняват елементарните движения, особено ходенето и продължителното стоене. Ние ви предлагаме богат асортимент от механични и електрически пили за пети, които ще отстранят загрубелите участъци и ще върнат свежестта и копринената мекота на стъпалата ви.

Комплекти

Предлагаме ви чудесни комплекти, съдържащи различен брой уреди за маникюр. С тях можете лесно и бързо да премахнете излишните кожни участъци, да намалите и оформите нокътната плочка на ръцете и краката, да полирате и подготвите ноктите за нанасяне на лак или основа.

Разполагаме и с професионални уреди за маникюр, каквито са UV лампите за втвърдяване на специалните гел-лакове. С такъв уред разполага всеки престижен бюти салон, а благодарение на невероятно ниските цени, които ви предлагаме, вашият дом също може да разполага с подобна придобивка.

UV гел лакове

Чудесна възможност да си направите маникюра си ефектен и модерен изцяло в домашни условия, ви дава и колекцията ни от UV гел лакове в най-актуалните разцветки. Разполагайки с богата палитра от лакове и лампа за тяхното втвърдяване, вие ще бъдете в постоянна готовност за излизане.

Вече не е необходимо да запазвате час в най-близкия салон при специален повод, защото ще можете да направите маникюра си безупречен за броени минути и дори да комбинирате цвета на ноктите с тоалета, грима или аксесоарите.

Подарете си професионален масаж в домашни условия

Един от проблемите, който се отразява неблагоприятно на визията на стъпалата е умората и прекомерното натоварване. Ако сте сред хората, на които се налага да прекарват продължително време на крак или да изминават големи разстояния, неизбежно ще се сблъскате с редица неприятни последствия.

Най-често срещаните оплаквания са отоци, болки, деформации и изтръпване в в долната част на краката. Сред чудесните ни уредите ни ще откриете и страхотни приспособления за масаж на стъпалата на Scholl. Те с лекота подобряват оросяването и елиминират последствията от прекомерното натоварване. В нашия онлайн магазин те са на изключително изгодна цена.

Виж още