UV гел за нокти

Гласове: 37 Рейтинг: 2.4
Възможни варианти
* Цвят:
Розов Бял

Кол-во: +
-

Тегло: 15 милилитра 1 брой UV изграждащи гелове за създаване на фантастичен ефект върху Вашите нокти. Подходящи за нанасяне върху UV гел, акрилни нокти, изкуствени нокти, както и върху естествени.

Спомага за подсилване на ноктите. Подходящи за професионалисти и за домашна употреба

Инструкции: Завършете изкуствения нокът в желаната от Вас форма и дължина ( или полирайте естествения нокът преди да нанесете) - Използвайте четка за гел и нанесете тънък слой от желания цвят от основата на нокътя към върха - Използвайте UV лампа (36 вата) за 2 минути за втвърдяване. Ако лампата е с по – ниска мощност, изчакайте още 1 – 2 минути.

Премахване : Премахване на лепкав слой и лепкав остатък - с подходящите за това продукти.

Предупреждения: Геловете трябва да се разбъркват добре преди употреба . Не излагайте на светлина или прекомерна топлина !

Красивият маникюр е истинско изкуство и неслучайно поддържането му се поверява на професионалисти. В последните години са актуални редица иновативни продукти за маникюр, които изместват употребата на обикновените лакове. Геловете за нокти са лакове с нов тип консистенция, незаменим помощник при ноктопластика и известни още като изграждащи гелове. Те създават устойчив маникюр, с  дълготрайни и бляскави цветове. Едно от специалните предложения в сайта ни е UV гел за нокти на невероятно изгодна цена. 

Магазините за козметика предлагат огромно разнообразие от УВ гелове за нокти на изгодни цени. UV гелът на магазин Онтайм  се отличава с професионалното си качество, предлагано на достъпна за всеки клиент цена. Продуктът е в шишенце от 15 мл. и е наличен в няколко нюанса- бял, розов и безцветен. Цветовете са прекрасно решение за оформянето на ефектен френски маникюр, който би останал непокътнат  продължение на седмици. Почитателките на класическия стил ще бъдат впечатлени от продукта, с който биха могли да поддържат красив и дълготраен маникюр, в домашни условия. 

Този UV гел за нокти е подходящ за нанасяне върху  естествени и изкуствени нокти, както и върху всякакви видове лак. Той е прекрасно решение и за професионална ноктопластика в домашни условия. Гелът за нокти в никакъв случай не трябва да се излага на топлина и силна светлина. Преди употреба е необходимо да се разбърка добре. 

Продуктът се нанася върху нокътната плочка с четчица за гел и се обработва със специална UV лампа за маникюр. За втвърдяването му са необходими около 2 минути при лампа с 36 W, или 3-4 минути, при уред с по-ниска мощност. След втвърдяването на гела, той става изключително устойчив и траен, като едновременно с това предпазва и подхранва ноктите.

В категорията Уреди за маникюр и педикюр на магазин Онтайм са налични всички продукти, необходими за дълготраен и стилен маникюр, сред които е и професионална UV лампа за изпичане. При поръчка на този УВ гел за нокти, имате възможност да попълните колекцията си от аксесоари за маникюр, с качествен и дълготраен продукт.

Направи бърза поръчка

UV гел за нокти × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Всичко 5.00лв.