0
0
.00
BGN

Аксесоари за домашни любимци

Покажи

Преносими силиконови купички за храна за домашни любимци Portable Pet Bowl

24
00
лв.
16
00
лв.
Преносими силиконови купички за храна за домашни любимци Portable Pet Bowl

Gps тракер за проследяване на животни, хора и автомобили

129
00
лв.
Gps тракер за проследяване на животни, хора и автомобили
20
00
лв.
13
00
лв.
69
00
лв.
15
00
лв.
25
00
лв.
35
00
лв.
14
00
лв.
39
00
лв.

Чрез богатия асортимент от аксесоари за домашни любимци, ние от Ontime ви даваме лесен и удобен достъп до всичко, от което се нуждаете за тяхното отглеждане. Любимите ни четириноги имат нужда от специални грижи, които не бихме могли да им осигурим без аксесоарите, създадени специално за целта. Качествени, функционални и изгодни продукти, ви очакват и в този раздел.

Какви продукти съдържа категорията?

Голяма част от аксесоарите и приспособленията, включени в каталога ни са разработени с идеята да осигурят качествена грижа за вашето куче и коте. Поддържането на безупречна хигиена е цел №1 на болшинството разработки. Малките, а и по-големите космати животинки ни радват с безрезервната си обич и своенравно поведение понякога. Единственото, което може да помрачи щастието от тяхното отглеждане, са полепналите навсякъде в дома косми.

Кучето ви има коренно различна представа за хигиената от вас, което често превръща мирното съжителство в истинско предизвикателство. Ние ще ви помогнем да се справите с козината на вашия любим приятел, като я поддържате добре фризирана, почистена и премахната напълно от дамаски и килими.

Едни от най-търсените аксесоари за кучета са машинките за подстригване. Породите с дълъг косъм се нуждаят от редовна подстрижка, за да се радват на максимален комфорт и прохлада през горещите месеци от годината. Подстрижката ще ограничи и количеството на космите, които животинките оставят след себе си, включително по вашите дрехи и по тапицерията на колата ви.

Страхотни кучешки аксесоари са и специалните ни душове. Те позволяват лесно и безпроблемно да изкъпете кучето след разходка и игра на открито, преди да го приберете обратно у дома. В каталога ни присъстват и изключително необходимите тоалетни, от каквато любимецът, отглеждан в домашна среда се нуждае. Неколкократните ежедневни извеждания невинаги са възможни, предвид натоварения ви работен график, затова помислете за удачен резервен вариант.

Дългокосместите породи котки са изключително атрактивни, но само стопаните на такава порода животинки знаят колко трудно е отглеждането им в едно стилно и модерно обзаведено жилище. Козинката на мъркащия ви любимец отново е основен проблем, с чието решаване ще трябва да се нагърбите.

За целта имаме страхотни котешки аксесоари - четки за разресване и почти безшумни и невибриращи машинки за подстригване. Котките не са водолюбив представител на фауната, което налага да приложите хитрост, за да можете да ги изкъпете без да ги стресирате излишно и да се сдобиете с известен брой драскотини.

Тренировъчните и самопочистващите се тоалетни за сред задължителните аксесоари за котки, с които трябва да оборудвате дома си. Първият вид ще ви помогне да приучите малкото коте към използването на това чудесно санитарно приспособление. Вторият ще ви улесни значително в поддържането на котешкото WC в безупречно състояние.

Колекцията ни от аксесоари, нужни при отглеждането на животни ще ви помогне да осигурите максималния комфорт на себе си и на любимата животинка. Имаме страхотни меки легълца за домашно отглежданите четириноги, които ще ви помогнат да откажете верния си приятел от желанието му да се настанява във вашето легло.

Диспенсърите ни за вода и храна ще ви дадат нужното спокойствие, че животинката, оставена сама вкъщи не страда нито от глад, нито от жажда. Ако вземате кучето си при всяко пътуване, за неговата, а и за вашата безопасност ще се погрижи бариерата Pets at play. Постелката Pet Loungee пък слага край на досадните косъмчета, полепнали по тапицерията на колата ви.

Прочетете повече