ᐉ Професионален фритюрник на топ цена, професионални фритюрници — Онтайм

Фритюрници

Ред:
професионални фритюрници

Онлайн магазин Ontime е познат и обичан от потребителите от цялата страна, заради умението да предложи еднакво разнообразие от битови уреди както на домакинствата, така и на заведенията за обществено хранене. Няма да изневерим на това си качество и при предлагането на домашни и професионални фритюрници. Тук изборът отново е сериозен и за двете групи купувачи.

Професионализмът се доказва с подбора на кухненското оборудване

Ако ви е нужен качествен професионален фритюрник на изгодна цена, значи сте попаднали на правилното място. Професионалните ни уреди представляват най-доброто на съвременния пазар. Имаме ги в различни размери и работен капацитет, което ни позволява да задоволим нуждите и на малкото хранително заведение, и на най-големия ресторант.

Понеже професионализмът се доказва с подбора на кухненското оборудване, ние ви даваме възможност да се покажете в най-добрата си светлина. Ако ресторантът ви се радва на солидна клиентела, заложете на голям 8 литров или на още по-голям - 2 х 8 литра професионален фритюрник, цената на който ще ви изненада приятно.

Разполагаме и с двойни фритюрници с капацитет на всяко от коритата 5 и 6 литра. Двойните модели ви дават възможност да пържите различни храни във всяка от частите, без да смесвате миризми и намалявате периода на използване на мазнината. Колкото по-специфично е използването на фритюрника ( за определен вид храна), толкова по-рядко ще ви се налага да сменяте олиото.

Изборът при професионалните фритюрници касае не само капацитета им на работа, но и вида на захранването. Разполагаме с електрически, подходящи за обекти с по-малко работно пространство, но имаме и чудесни газови модели, чиято бързина на затопляне е несравнима с тази на електрическите уреди.

Вариантите при фритюрниците на газ включват единични (капацитет 6 литра) и двойни с обем 2 х 6 л. Уредите на газ изискват малко по-голяма работна площ, тъй като освен за тялото на уреда ще ви бъде нужно и пространство за газовата бутилка. Заслужава си да жертвате допълнително място за газов модел обаче, защото бързината на затопляне на мазнината е многократно по-голяма от тази на електрическия.

У дома може да бъде като в ресторант

Семейството ви, особено децата обича топлите и хрупкави пържени картофки, както и вие, но не ви се нрави идеята да стоите до готварската печка и да ги пържите на котлона, понякога часове наред. Ние ви препоръчваме да си вземете домашен фритюрник на изключително ниска цена от магазина ни.

Фритюрниците за дома в колекцията ни са последна дума на техниката. Корпусът им е компактен, но вместимостта им е солидна. С едно зареждане можете да изпържите количество, достатъчно за вечерята на цялото ви семейство, и то без да стоите и наблюдавате как върви приготовлението.

Битовият фритюрник, за разлика от всеки професионален може лесно да се мести от една работна повърхност на друга, както и да се прибира, когато не е нужен. Тялото му е проектирано така, че да не заема излишно място в малката домашна кухня. Спокойно можете да го изнесете на балкона, за да избегнете парата и миризмата на пържено в помещенията.

Ако се храните здравословно или просто искате да намалите разхода на мазнината, ще ви предложим да изберете фритюрник без мазнина CECOMIX COMPACT COMBI 3001 или DMS с обем 5.5 и 7 литра. Те готвят икономично, здравословно и супер вкусно. Добрата новина, е че с тях ще избегнете честата смяна на олиото.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ