Fat Bike

Ред:
Fat Bike цена

Колекцията ни от Fat Bike велосипеди е създадена специално за любителите на екстремното каране по насечени терени. Тук са представени най-добрите екземпляри от този тип, а цените им ще ви накарат да засияете от щастие. Сбъднете мечтата си за уникални преживявания на две колела. Поръчайте онлайн още сега.

Характеристики и предимства

Фетбайкс се отличават от всички останали байкове по свръх дебелите си гуми. Наименованието им идва от съвсем логичното им определение - Fat Tire Bikes, тоест колела с дебели гуми. Стандартният представител на тази разновидност е с 26-цолови гуми. Той преодолява с лекота всякакви предизвикателства – насечени местности, планински пътеки, камъни, пясък, чакъл и дори сняг.

Байковете с дебели гуми, или „дебелаците” имат допълнително укрепена здрава конструкция. Тя е пригодена да издържи високото натоварване, съпътстващо екстремното каране по сложни терени. При някои от тях ще забележите два амортисьора – преден и заден, осигуряващи по-плавно натоварване на гумите. Всеки, който е карал обикновен велосипед по черен път знае за какво става въпрос.

Fat Bike не се карат по едни и същи участъци, което налага да се осигури възможност за промяна на работата в зависимост от терена. Такава опция предлагат всички наши модели. При болшинството е налична 7 скоростна система с максимално удобна (палцова) опция за смяна на скоростите. По този начин бързо ще се нагодите към моментните условия, когато катерите/ спускате склонове или се движите по участък без наклон.

С байк с внушителна дебелина на гумите няма как да останете незабелязани, независимо дали се движите по планински пътеки или по оживените градски улици, непочистени от снега. За непосветените, въпросният вид байкове цели единствено показност, но всеки, опитал веднъж подобно преживяване остава пристрастен за цял живот.

Предимствата на Fat Bike, въпреки не съвсем символичната им цена не са никак малко. На първо място, вие ще можете да се движите по участъци, непреодолими за класическото колело, при това без финансовия разход за гориво. Живата сила е тази, която задвижва машината, а именно този факт се нрави най-много на запалените байкъри.

В каталога ни са включени стандартни фетбайкс с дебелина на гумите 26 цола. Представени са модели на Hummer, Meilda и Merida. Всички дебелаци са оборудвани с две дискови спирачки, 7 х скоростна система и права рамка за по-удобен контрол над управлението. Ръкохватките имат гумени уплътнения, за да се осигури здрав и стабилен захват. Такъв е нужен при екстремно каране.

Колекцията ни от фетбайкове е достъпна в цялата страна. Вече не е нужно да ги търсите в специализираните магазини. Можете да поръчате желания модел онлайн от нашия магазин, а ние ви гарантираме експедитивна обработка на поръчката и много бърза доставка.

Виж още