0
0
.00
BGN

Фитнес аксесоари

Покажи

-19%

14.4000, 18.0000

Фитнес клин за тренировки Hot Shapers
18
00
лв.
14
40
лв.
-31%

16.5000, 24.0000

Неопренова ортеза за рамо
24
00
лв.
16
50
лв.
-23%

45.0000, 59.0000

Vibroaction вибриращ колан за отслабване
59
00
лв.
45
00
лв.
10
00
лв.

Трамплин за спорт с 8 крака сгъваем

180
00
лв.
Трамплин за спорт с 8 крака сгъваем

Фитнес уред за коремни преси

24
00
лв.
19
90
лв.
Фитнес уред за коремни преси
28
00
лв.
17
00
лв.
39
00
лв.
18
00
лв.
37
00
лв.
23
00
лв.
19
00
лв.
Експандер фитнес уред

РАЗПРОДАДЕНО

19
00
лв.

За да можете да влезете бързо и лесно в топ форма, сме подготвили богат асортимент от фитнес аксесоари, които можете да използвате в залата или у дома по всяко време и по удобен за вас начин. Характерно за всички продукти от тази страница е високото им качество, съчетано с много изгодна цена. Вече не е нужно да разполагате с огромни финансови средства, за да изваете тялото, за което винаги сте мечтали.

Защо да закупите продуктите ни за фитнес?

Аргументите в полза на нашите чудесни фитнес продукти са много, но тук ще се опитаме да ви посочим най-основателните от тях. Предвид изключително изгодната цена на всички изделия, едва ли ще бъде необходимо да ви увещаваме дълго в ползата от тяхното наличие във вашия дом. Покупката на нашите продукти за фитнес е разумна инвестиция, защото:

Ще ви помогне да влезете във форма

Затлъстяването е сериозен проблем в световен мащаб и нашата страна не прави изключение. Основна причина за мащабите на този феномен са неправилното хранене и липсата на физическа активност. Вече нямате повод за оправдание и причина да не спортувате. Дори фитнес залата да е твърде далеч, да нямате време и финансова възможност, вие можете винаги да поддържате добра форма в домашни условия.

Бързо, лесно и неусетно

Самата идея за физически упражнения предизвиква неприятни емоции у повечето хора. Те свързват спорта с огромни усилия и нечовешко натоварване, на каквото не желаят да се подлагат. С нашите фитнес аксесоари вталяването и стягането на тялото е бързо, лесно и се случва неусетно. Можете да използвате чудесните ни приспособления, докато гледате телевизия, вършите домакинската работа или се борите с ежедневните си задачи.

Максимално достъпни от финансова гледна точка

Съществува голяма заблуда, че спортуването е свързано с голям разход на средства. Ние ви предлагаме фитнес уреди и аксесоари, които са изключително достъпни дори за хора със скромни финансови възможности. В същото време, това са продукти на утвърдени марки, за чието качество и ефективност няма нужда се притеснявате. С минимално капиталовложение, можете да закупите голям брой продукти, с които да оборудвате собствена спортна зала у дома.

Какво съдържа категория Фитнес?

Сред чудесните ни уреди и фитнес аксесоари ще намерите това, което е най-близко до вашата природа и предпочитания. Ние не предлагаме големи фитнес уреди и консумативи, а специални приспособления, пригодени за поддържане на добра спортна форма изцяло в домашни условия.

В раздела ще откриете:

Уреди за изгаряне на мазнини и трениране на мускулите

Предлагаме ви голям брой уреди, предназначени за изгаряне на мазнините и поддържане на мускулите в добро състояние. Те ще ви очароват с компактните си размери и лесно използване. Дори жилището ви да не разполага с достатъчно място, където да тренирате, винаги можете да използвате приспособленията в най-подходящата стая и да ги съхранявате в килер, шкаф или гардероба си, когато не са ви нужни.

Аксесоари за спорт

Предлагаме ви голям брой колани, клинове, потници и наколенки, които можете да използвате по време на спорт. Това са истински фитнес аксесоари, създадени да улеснят вашите тренировки и постигането на добра физическа форма. Нашите колани и клинове притежават свойството да подпомагат изгарянето на мазнините в проблемните зони, докато спортувате, а наколенките и ортезите – да поддържат ставите и да ги предпазват от травми при интензивни тренировки.

Прочетете повече