0
0
.00
BGN

Хладилни витрини

Покажи

1500
00
лв.

Начинът, по който храните и напитките се предлагат в търговските обекти е строго регламентиран от нормите за хигиена и качество. В редица случаи определени артикули като безалкохолни напитки и бира например, се предлагат приятно охладени, за да се „поглези” негово величество клиентът. Магазинът ви сигурно се нуждае от специализирано оборудване, затова запознайте се с колекцията ни от хладилни витрини на супер изгодни цени.

С какво са различни?

Когато говорим за хладилна техника, е нужно да направим едно важно разграничение. Търговските охладители и хладилни витрини за магазин са много различен тип уреди от битовите. Макар предназначението им да е сходно (държат храната студена, за да я защитят от разваляне), двата типа хладилници имат доста различен принцип на работа.

Търговската хладилна витрина, макар и със сходна цена на тази на домашния хладилник, има значително по-висока производителност, касаеща охлаждането, тъй като в търговските обекти уредите трябва да се справят с много повече отваряния на вратите, отколкото в домовете. Всяко отваряне внася топъл въздух във вътрешността на уреда, който влияе на температурата на храната.

Охладителят трябва да възстанови бързо съответните параметри на охлаждане, за да се гарантира безопасността на хранителните продукти. Докато домашните хладилници използват една проста студена плоча и разчитат на естествената циркулация на въздух за изстудяване на вътрешното пространство, то витрините разчитат на вентилатори, които да разпространят студения въздух в цялата вътрешна част.

Поради често по-голямата си площ на съхранение, търговската хладилна витрина обикновено е снабдена с по-мощен компресор. Компресорът е елементът, осигуряващ изстудяването на вътрешността на охлаждащия уред. Качеството на витрините се определя основно по показателите на вложения във всеки модел компресор.

Професионалните уреди се различават също и по предназначение и позиция на корпуса. Така например за съхранение на меса, колбаси, месни и млечни деликатеси се използват предимно хоризонтални хладилни витрини, докато напитките – безалкохолни и слабоалкохолни се държат във охладители тип колона. И двете разновидности са необходими в магазините за хранителни стоки.

Мощният компресор е необходим и в двата случая, за да се гарантира, че след всяко отваряне на вратата температурата бързо ще слезе до оптималните стойности. Той компенсира и други фактори, свързани с професионалната охлаждаща техника, например стъклените врати, които са с ниски термоизолационни свойства, както и отворената предна част на някои видове хладилни витрини.

Какво да очаквате от нашия асортимент?

За разлика от големите вериги магазини за битова и професионална техника, ние не продаваме единствено хладилни витрини в София, а задоволяваме нуждите на търговците от цялата страна. Нашето онлайн присъствие осигурява лесен, удобен и изгоден начин да се оборудва изцяло един стартиращ магазин. Уредите ни са с отлично качество, а цените им са невероятно изгодни.

Асортиментът ни покрива целия диапазон при охладителите от типа „дисплей”. Можем да доставим изключително функционална малка хладилна витрина, както и по-масивен модел с цели 8, 12 и 18 гастронорми. По-малкият охладител е напълно достатъчен за обектите с малка търговска площ и по-ниска натовареност, докато големият ще покрие напълно нуждите на магазините тип супермаркет.

Нашата студена витрина Бен Мари с 8 гастронорми дава възможност за охлаждане на цели осем различни вида хранителни стоки. Тя е чудесен избор при продажба на богат асортимент от колбаси, млечни продукти, салати и други предварително приготвени студени ястия. При нея е внедрена специална система за ефективно охлаждане, като същевременно е намалена възможността за образуване на лед по стените на вътрешната част.

Моделът е с устойчива конструкция от инокс, неподлежаща на корозия и деформация. Работният плот е от неръждаема стомана, позволяваща прецизно почистване с регламентираните почистващи и дезинфектиращи препарати. Предлага се заедно със здраво предпазно стъкло и в комплект с 8 броя контейнери с голяма дълбочина и вместимост.

Друг вариант е витрината с LED осветление, която е отново с хоризонтално разположение на съхраняваните стоки. Осветяването на вътрешността дава по-добра видимост за клиенти и обслужващ персонал, но по този начин се постига и много ефектно представяне на продуктите. Уредът залага на светодиоди, които са икономичен и същевременно мощен източник на светлина.

Предната част представлява извит стъклопакет, а отзад са монтирани плъзгащи се врати, предназначени да улеснят продавача при изваждане на артикулите, но в същото време да ограничат достъпа на топъл въздух до храните. Понеже в търговските обекти от по-висок ранг е трудно витрините да се изпразват и изключват за основно почистване, уредът използва система за обезскрежаване.

От двата модела можем да предоставим няколко опционални варианта. Те са с различни габаритни размери и брой на съдовете за продукти. Витрините, включени в продуктовата ни гама са с различна вместимост – от 8 до 12 и 18 съда с обем 2 кг. Изработени са от качествени материали, устойчиви на корозия, така че поддържането на безупречна хигиена да не бъде проблем.

Нашият онлайн магазин е перфектно място за покупка на големи и малки хладилни витрини. Асортиментът ни е отличен, а цените – невероятно изгодни. Доставяме професионално оборудване на територията на цялата страна, но преди това сме се погрижили да осигурим възможност за постоянен и удобен преглед на артикулите, наред с максимално лесен начин на създаване на поръчките.

Прочетете повече