Детски лампи

Ред:
Детски нощни лампи

Детската стаичка изисква най-много внимание по отношение на обзавеждането, тъй като е мястото, в което малкото ви дете трябва да се чувства не само комфортно, но и максимално защитено от всякакви опасности – реални или въображаеми. Тъмното плаши децата, а това задължава всички родители да обърнат специално внимание на колекцията от детски нощни лампи на онлайн магазин Ontime.

Какво е тяхното предназначение?

Когато стане въпрос за децата и техния комфорт през тъмната част от денонощието, предназначението на една нощна лампа за детската стая не е единствено да осигурява нужната светлина. Самата форма на осветителното тяло, а също и начина, по който то разпръсва светлината има значение, затова винаги избирайте внимателно.

Осветителните тела в стаята на детето ви вероятно са две – основен (полилей или стенни аплици) и нощна лампа, детска по възможност. Разликата е не само в степента на осветяване. Нощните разновидности по правило използват по-слаби крушки, за да не дразнят очите, когато бъдат светнати по някаква причина през нощта. Те често биват оставяни да светят през цялата нощ, или поне докато детето заспи достатъчно дълбоко.

Освен, че светят с приятна мека светлина, специално проектираните лампи за детска стая често изобразяват различни светлинни ефекти. Това биха могли да бъдат подвижни и статични фигури, притежаващи свойството да превръщат помещението в приказно място, даващо повече сигурност на малчуганите. Лампите тип детски са супер забавни, затова с тях е значително по-лесно да се накара малкото дете да си легне навреме.

Какво ви предлагаме?

Разнообразието от нощни лампи детски дизайни при нас е наистина впечатляващо. Можем да предложим страхотно решение на децата от различните възрасти, а също и уникални модели за момчета и момичета. Част от осветителите ни са с класическо приложение – настолни, докато други са под формата на забавни плюшени играчки.

Освен невероятно ниските цени, общото между всички нощни лампи за детска стая от страхотната ни колекция, е LED осветлението. Светодиодните крушки са със значително по-нисък разход на електрическа енергия, а освен това не отделят топлина по време на работа. Това ги превръща в чудесни играчки, които децата ви могат да докосват и дори прегръщат.

Някои разновидности се фокусират само върху изобразяването на звезди и други ефектни фигури по тавана и стените на стаята. Можем да ви предложим и музикална лампа за детска стая, която свети и изпълнява мелодии. С подобен компаньон вашето родителско присъствие в стаята на любимото същество вече няма да е толкова силно желано.

Имаме всякакви форми и разновидности. Изберете детска нощна лампа калинка, костенурка, кученце или планетариум. Всички те светят с мека LEDсветлина в повече от един нюанс. С подвижните си светлинни ефекти, те ще помогнат на детето ви да се пренесе бързо в света на сънищата, за което знаем, че болшинството родители ще ни бъдат изключително благодарни.

За да бъдат 100% безопасни за най-малките и по-големите ни приятели, всички детски лампи от каталога ни се захранват от батерии. Няма опасност детето ви да се нарани, докосвайки и играейки си с оветителното тяло, както и със захранващия кабел, защото такъв просто не се използва от нашите продукти. Не се притеснявайте, че лампата ще се нуждае от честа смяна на батериите, защото LED светлината е с изключително ниска консумация на енергия.

Виж още