0
0
.00
BGN

Лампа проектор звездно небе Star Master

Опции

Модел: sy480

Наличност: В наличност

 


18
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Лампа проектор звездно небе Star Master - 1 бр. Общо: 18лв.

Проектираща LED лампа ще изпълни стаята с магически съзвездия, цветни картинки и неподозирани ефекти. Перфектен завършек на деня за децата, а и за възрастните. Нежните светлини, които ще се гонят по стените и тавана действат успокояващо и приканват съня да дойде по-бързо. Моделът е много симпатичен и се захранва с батерии, а благодарение на компактните си размери, може да стане идеална част от декорацията на дома. Отличен избор за подарък на децата по случай някой празник.

Ползи и предимства:

  • Компактни размери
  • Красиви ефекти
  • Избор на проекцията
  • Идеална за подарък
  • Отпуска нервната система

Характеристики на продукта:

  • Материал:ABS
  • Височина на лампата: 15см
  • Диаметър на лампата: 13см
  • Захранване:4 х ААА батерии (не са включени)
  • USB кабел - включен в комплекта

Star Master е изключително ефектно осветително тяло, тип прожектор Звездно небе. Уникалното светлинно шоу, което предлага ще плени с красотата си и малки, и възрастни. Идеално решение за всяко помещение във вашия дом, но като че ли детската е мястото, където ще бъде най-високо оценено и използвано всяка нощ.

Не просто забава, а комфорт и спокойствие през нощта

Характерен за повечето деца (момичета и момчета), е страхът от тъмното. Тази типично детска фобия продължава сравнително дълго, което принуждава родителите да измислят начин да осветят дискретно детската спалня. Какъв вариант за осветяване на помещението ще бъде избран? Това зависи преди всичко от личните предпочитания на детето. Избира се светлина, която му дава комфорт и спокойствие нощем.

Лампата проектор Звездно небе е едно страхотно решение, подходящо за малчугани от всеки пол и всяка възраст. Тя не просто излъчва нужната светлина, а проектира един омагьосващ небосвод по тавана и стените на стаята. Движещите се цветни светлинки създават невероятен уют и позитивно настроение. Детенцето ви ще забрави моментално за страшните чудовища и ще концентрира вниманието си върху необятния космос.

Проекторните лампи са една новост, която се справя отлично с детските страхове от тъмнината. Освен това, почти всяко дете е заинтригувано от космоса и неговите светлинни тела – звезди, луна, далечни галактики и планети. Меката светеща феерия с постоянния си лек танц ще довежда съня много по-бързо от обичайното.

С компактната LED лампа прожектор звездно небе подарявате не просто страхотна атракция на любимите си същества, а преди всичко комфорт и спокойствие за тях и за себе си през нощта. Ще можете да си спестите безкрайното четене на приказки, докато се уверите, че детето ви спи спокойно и дълбоко. Просто оставете проектора да прожектира звездното си светлинно шоу и се заемете с останалите задачи в края на деня.

Винаги в готовност за работа

Много родители се страхуват, че през нощта електричеството може да бъде прекъснато за кратко – подобни моменти съвсем не са рядкост в нашата страна. Вероятно самите вие сте чували викове и писъци от детската стая, когато токът спре неочаквано и лампата, оставена да свети угасне.

С проекторната лампа Звездно небе подобни неприятности няма да ви връхлитат в малките часове на нощта, защото тя се захранва от батерии, а не от електрическата мрежа. Дори токът да спре неочаквано, детето ви не би разбрало, защото красивите звезди няма да спрат да танцуват в стаята му нито за миг и да излъчват мека, топла и изключително успокояваща светлина.

Осветителното тяло се захранва от 4 батерии 1.5V ААА, което ви гарантира и пълна безопасност в периода на използване. Край на страховете, че малкото ви дете може да издърпа по-силно захранващия кабел и да се нарани. Безкабелната работа, също така, ви дава огромен избор за позициониране на лампата. Можете да я поставите където желаете, без да се съобразявате дали има наблизо контакт или не.

Най-икономичната и безопасна технология на светене

Прожектиращата звездно небе лампа е базирана на масово навлязлата в бита LED технология. Светодиодът има множество предимства пред остарялата морално и технологично крушка с нажежаема жичка. На първо място лед крушките са изключително икономичен консуматор на електрическа енергия. Те консумират до 5 пъти по-малко електричество, притежавайки същата сила на светене.

Това означава, че няма да ви се налага да подменяте често батериите, дори ако лампата остава да свети непрекъснато през цялата нощ. Нещо изключително важно за всички родители, загрижени за безопасността на своите деца – LED лампите не отдават почти никаква топлина по време на работа. Те са напълно пожаробезопасни и по тази причина могат да се монтират в корпуси от всякакви материали.

Чудесната нощна лампа звездно небе Star Master е изработена от висококачествена ABS пластмаса. Поради ниското топлоотдаване на светлоизточника, няма абсолютно никакъв риск от нагряване и стопяване на пластмасовия светещ глобус.

Разгледайте всички модели нощни лампи за детска стая

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти