0
0
.00
BGN

Детска касичка сейф с анимационни герои

Опции

Модел: sy363

Наличност: В наличност

 


43
00
лв.
33
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Детска касичка сейф с анимационни герои - 1 бр. Общо: 33лв.

Почти всяко дете си има касичка или друго място, на което прибира остатъка от дневните си пари или тези, които получава като подарък. За да осигурите реалистично изживяване за малчугана, а той да започне да се отнася към парите по-внимателно.
Забавният дизайн радва децата, а добавеният цифров блок и звукови ефекти скърцане на вратата при отваряне и други, придава реализъм на играчката. В горната си част разполага с отвор за пускане на монети и банкноти.

Ползи и предимства:

  • Забавен дизайн
  • Използване: монети / банкноти
  • Радва децата
  • Касичка за пръстови отпечатъци
  • Отключване с парола

Характеристики на продукта:

  • Захранване: 3 батерии (не са включени).

Ако се чудите какво да подарите на малкото дете на свои роднини или приятели, ние ви предлагаме нещо, което определено ще го зарадва – детска касичка сейф. Децата обичат да получават подаръци, особено когато са под формата на пари. Касичките са техните най-ценни реликви. Малчуганите са щастливи, когато имат специално място, където да събират монети и банкноти.

Възпитайте у детето си отговорност към парите

Да възпиташ у детето си отговорност към парите е и лесно, и трудно понякога. Касичката със сейфово отваряне е страхотен начин да се приучат подрастващите да спестяват подарените им от роднини или дадените от родителите им парички.  Самата игра ще ги стимулира да приберат бързо левчетата и стотинките, вместо да изтичат до магазина и да ги похарчат за лакомства и дребни играчки.

Питате се с какво тази детска касичка е толкова интересна? Всъщност с много неща. Приликата ѝ със сейфа е търсен ефект, защото децата обичат да подражават на възрастните. Ако детето ви е виждало подобно съоръжение на живо или в детските филмчета, то обезателно ще поиска да си поиграе на възрастен, въвеждайки шифъра, който отваря вратата на касичката.

И точно тук идва най-приятната част за малчуганите. Вграденият в корпуса на касичката цифров блок съвсем не е лишен от ефекти. При въвеждане на шифъра и отваряне на вратата се активират звукови ефекти, придаващи максимална реалистичност на операцията. Скърцането на вратичката е само част от автентичните функции на играчката.

Отключването на атрактивния детски сейф посредством цифров код дава на детето увереност, че никой друг, освен него, няма достъп до неговите спестявания. Такова усещане за сигурност кара малчуганите да спестяват дори с още по-голяма усърдност. Ние ви уверяваме, че е винаги по-разумно да възпитате спестовник, вместо прахосник, който ще харчи на момента всяка останала му стотинка.

Касичката е идеален начин да стимулирате децата да пестят за нещата, които искат да имат. Факт е, че след рождените си дни и след коледните празници, те обикновено имат много повече пари от своите родители. Събраните средства могат да се инвестират в отдавна очаквана игра. По този начин се постигат два ключови ефекта – родителите си спестяват разходите, а децата им стават по-отговорни към играчките, които са закупили със собствени средства.

И тъй като това е детска касичка за пари, подходяща за съвсем малките ни клиенти, дизайнът ѝ е умишлено направен супер приятен. Изборът ви се простира между някои от най-любимите на подрастващите анимационни герои. Сред тях са: Hello Kitty, Pikachu, Peppa Pig, Minions и Kung Fu Panda. Сейфът работи на батерии, които трябва да закупите допълнително.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти