0
0
.00
BGN

Стягащо бельо

Покажи

LipoDress 3 в 1 стягаща малка черна рокля потник и сутиен

13
00
лв.
LipoDress 3 в 1 стягаща малка черна рокля потник и сутиен

Slim and Lift Caresse Jeans - оформящ и стягащ клин - дънки

12
00
лв.
Slim and Lift Caresse Jeans - оформящ и стягащ клин - дънки
3
00
лв.
Безшевен сутиен Ahh Bra

РАЗПРОДАДЕНО

9
00
лв.
18
00
лв.
18
00
лв.
29
00
лв.
-51%

19.0000, 39.0000

Дантелен сутиен комплект 3 броя
39
00
лв.
19
00
лв.
3
20
лв.
19
00
лв.

В този раздел стягащо бельо ще намерите най-разнообразни продукти, които ще повишат вашия тонус, самочувствие и ще помогнат в търсената от всяка дама най - привлекателна и стройна фигура. Също така има и доста оформящи колани, които биха били едно добро решение за жени след бременност, които ще скрият и оформят отпуснатата кожа около около коремната област. За активно спортуващите също има доста разнообразни фитнес аксесоари, бермуди, колани, потници и други.

В този раздел ви представяме целия си арсенал от стягащо бельо на цена, която ще удовлетвори дори дамите с по-скромни финансови възможности. Категорията е поредното доказателство, че за да изглеждаш и да се чувстваш прекрасно не са нужни значителни финансови средства, а само желание и воля да намериш подходящите средства.

Кои проблеми решава стягащото бельо?

За съжаление, перфектната фигура рядко е даденост. За нея трябва да се борим през целия си съзнателен живот и можем да я постигнем само с цената на жестоки лишения и постоянна физическа активност. Въпреки това, има някои случаи, в които дори най-сериозните усилия не дават очакваните резултати, и тогава на сцената излиза специално разработеното стягащо и оформящо бельо.

Проблемите, които то решава са:

Постродилен период

Всяка майка, току-що приключила трудния период на бременността иска незабавно да влезе отново в любимите си тесни дрехи. За жалост, малко са щастливите жени, за които това е напълно възможно. На болшинството млади майки се налага да изчакат един не малък период, за да върнат перфектната си форма. В този период най-голяма услуга може да окаже качественото стягащо оформящо бельо, което освен моментно подобрение ще осигури и ускоряване на процеса по възстановяване на тонуса в областта на корема.

Напълняване в областта на талията

Всяка жена мечтае за тънка талия, но при някои жени нейното постигане е напълно невъзможно. Поради хормонални и ендокринни проблеми, много жени страдат от излишни мастни натрупвания в областта на талията. В този случай дори най-жестоките диети не могат да осигурят желания резултат, но за щастие подходящото дамско стягащо бельо може. С помощта на един от нашите чудесни стягащи колани ще можете да носите любимата си прилепнала рокля, изглеждайки и чувствайки се перфектно.

Какво ще откриете в тази категория?

Продуктите от категория Стягащо бельо са много разнообразни - с различна визия и свойства. Общото между всички тях е способността им да коригират формата и визията на тялото. Сред продуктите ще откриете модели, които можете да носите съвсем дискретно под дрехите, както и такива, които ще ускорят изгарянето на мазнините по време на спорт и ще помогнат за оформянето на тялото.

В раздела ще откриете:

Бельо, подпомагащо отслабването

Подбрали сме различни разработки, чието свойство е да подпомагат отслабването. Част от тези продукти са неопреновите ни изделия и турмалиновият ни комплект, притежаващи свойството да насърчават обмяната на веществата и изгарянето на телесните мазнини. С тяхна помощ ще се сдобиете по-бързо и лесно с желаната фигура, без да вредите на своето здраве и състоянието на кожата.

Част от продуктите, подпомагащи редукцията на излишните килограми са и спортните ни екипи със затоплящ ефект, които ще ускорят постигането на желаните резултати по време на физическа активност. Изделията са изработени от специални материали, подпомагащи потенето и изгарянето на мазнините, които в същото време са напълно безопасни за здравето.

Стягащо бельо и колани

Талията и ханша са най-проблемните зони за болшинството жени и тези, които най-често се нуждаят от стягане и оформяне. В раздела ще намерите голям избор от средства за моментално вталяване – от колани за тънка талия, до корсети, клинове и дори оформящи джинси. Разполагаме и със специално бельо, което повдига и оформя ханша.

Всички продукти са с доказано качество и изработени от хипоалергенни материали, което ги прави подходящи дори за хора с чувствителна кожа.

Прочетете повече