0
0
.00
BGN

LipoDress 3 в 1 стягаща малка черна рокля потник и сутиен

Опции

Модел: ST093

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Стягащата рокля е страхотен начин да изваете тялото си за секунди. Моделът е подходящ за носене под други дрехи, включително и такива от тънка материя, тъй като не се забелязва под тях. Може да я носите като рокля, сутиен или потник. Насладете се на свободата да избирате коя част от тялото да оформите или просто да стегнете, за да ви е удобно. Няма защо да се притеснявате, че ще има ръбове или неестетична форма на тялото. Конструкцията на стягащата рокля е специално създадена, за да оформи, стегне и повдигне женските извивки, без да ги обезличава. Така ще се радвате на секси тяло, бързо, лесно и много удобно.

Продуктът може да се носи като рокля. За целта трябва да разгънете цялата дължина на дрехата, като покриете тялото от гърдите до ханша и дупето. Искате да оформите само корема и гърдите? Няма проблем. Просто сгънете долната част. Така прибирате корема, паласките и оформяте гърдите.

Търсите комфорт докато спортувате? Подходящият сутиен е особено важен по време на тренировка. LipoDress 3 в 1 може да ви осигури и това. Сгънете докато получите идеалния за вашите гърди размер. Вече ви е удобно, чувствате се страхотно и може да се фокусирате върху спорта.

Получавате три продукта с тази оферта

  • Получавате 3 продукта в един
  • Оформя тялото
  • Прикрива паласки и бричове
  • Оформя седалището и корема
  • Подкрепя гърдите
  • Удобна и приятна материя

Комплектът включва:

  • 1 х Оформяща и стягаща рокля 3 в 1 Lipodress в размер по избор

На пазара можете да откриете какви ли не коригиращи фигурата продукти – корсети, бельо, клинове, но нито един не е толкова достъпен и изящен, колкото нашата малка стягаща рокля Lipo Dress. Това е всъщност продукт 3в1, който можете лесно да използвате като малка секси рокля, топ без презрамки и дори като сутиен.

Насладете се на предимствата на безшевното бельо

Много жени се отказват от любимата си тясна рокля, поради шевовете на бельото, прозиращи под тънката материя. Еластичната стягаща рокля Lipo Dress може да се носи спокойно под тесни дрехи, изработени от ефирни материали. Дори прозрачните материи имат своето очарование, но в името на благоприличието, те трябва да се носят върху подходящо долно облекло. Тази рокля с оформящ тялото ефект, ви позволява да носите дрехите, от които винаги сте се отказвали.

Липосукция без хирургична намеса

Жените винаги успяват да открият телесен дефект, налагащ незабавна корекция, но не всяка от тях е склонна да се подложи на болезнена и скъпа хирургична манипулация. Роклята със стягащи свойства ще преобрази напълно тялото ви, премахвайки визуално излишъците, които ви пречат да изглеждате и да се чувствате добре в собствената си кожа.

Независимо къде виждате недостатък – талия, ханш, бедра или бюст, безшевната стягаща рокля ще ви осигури нужния комфорт, без болка, без никакви усилия и най-вече без да влагате излишни финансови средства. Можете да я носите при специални поводи, както и под ежедневните си дрехи, а защо не и като основен тоалет.

Невидим приятел във всяка ситуация

Огромно предимство на малката стягаща рокля Lipo Dress е свойството ѝ да остава невидима за очите, когато това е необходимо. Искате да коригирате проблемните участъци, без да изглеждате нелепо? За този 3в1 оформящ фигурата тоалет, това е напълно възможно. Роклята, корсет, сутиен ще бъде акцент във вашия облик, когато това ви се стори удачно, но и ще бъде невидим приятел, който ви дава увереност, когато се налага да остане в сянка.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти