0
0
.00
BGN

Коледна украса

Покажи

-33%

30.0000, 45.0000

LED прожектор на снежинки
45
00
лв.
30
00
лв.
120
00
лв.
-13%

25.0000, 29.0000

Декоративно светещо дърво Бонсай
29
00
лв.
25
00
лв.
150
00
лв.
-19%

24.0000, 30.0000

Изкуствена коледна елха, стойка, зелена
30
00
лв.
24
00
лв.

Луксозна изкуствена коледна елха, заснежена, стойка

60
00
лв.
50
00
лв.
Луксозна изкуствена коледна елха, заснежена, стойка

Laser Light лазер прожектор за коледна украса - играещи светлини

26
00
лв.
Laser Light лазер прожектор за коледна украса - играещи светлини
-14%

15.0000, 17.5000

LED лента RGB 5 метра с дистанционно управление
-13%

25.0000, 29.0000

Бар диско лампа с колонка, bluetooth, usb, дистанционно
23
00
лв.
45
00
лв.
33
00
лв.

Почти всяка идея за коледна украса е атрактивна и лесно забележима с бляскавите си ефекти и способност да създава празнично настроение. Истината е, че в същността си, тя е един интимен избор, още повече, че държавите по света се отличават драстично с разнообразието от обичаи при отбелязването на най-християнския празник. Онлайн магазин Ontime ви дава безброй възможности да създадете уникална празнична атмосфера в своя дом.

На какво да заложите?

Възприета като традиционна, украсата в червен, зелен и златист цвят се разчупва с редица допълнителни варианти, а декорацията е разположена не само в приветливия ни дом, а става част от всяка градска площ - заведения, административни сгради и търговски обекти и т.н. Така почти винаги се превръща в източник на допълнителни идеи за ефектна коледна украса на дома ни.

Покупката на материали за украсяването на любимите ни помещения обикновено започва още от средата на ноември. Решението дали да я изработим собственоръчно, или да разчитаме на невероятно разнообразните предложения на завършени украси по магазините, може да породи известно колебание.

За хората с многобройни ангажименти, особено подходящ избор е покупката на подходящи орнаменти и декоративни елементи от сайтовете, предлагащи коледна украса online в широк диапазон от варианти и цени. Магазинът ни ви предлага изключително богат асортимент от модерни коледни украшения за дома, офиса, градината, заведението, и дори за личния ви автомобил. Точно така! Предлагаме и коледна украса за кола.

Можем да осигурим всички необходими детайли за пищната ви декорация за празника. Орнаментите, включени в каталога ни в голямата си част, са базирани на съвременни технологични разработки. С изцяло електронната си структура, те осигуряват ефектна визия на декорираните площи. 

Коледната елха е основен символ на празника Рождество Христово, а изборът й винаги е резултат на лично предпочитание и особеностите на пространството, за което е предназначена. Естественото дърво е традиционен елемент на коледния дух, а каталогът ни разполага с комплект от атрактивни LED лампички - прекрасно решение за коледната ви елха.

Комплектът е изработен от устойчиви материали и разполага с 64 лампички в 16 различни цвята и няколко различни режима на осветяване, управлявани с помощта на контролер. Естествената зеленина и аромат на вашата елха ще се съчетае по невероятен начин с лампичките Star Shower Tree Dazzler, които ще придадат на дръвчето ви невероятно елегантна визия.

Традиционният избор на непосредствено отсечено преди празника коледно дърво все по-често се замества от изкуствени продукти с вградени автоматични светлини, отличаващи се с дългогодишна устойчивост. Поради тази причина те са все по-предпочитано решение за разнообразни обществени обекти, големи търговски комплекси, барове и ресторанти.

Страхотната елха с LED осветление от 96 лампи, изработена от устойчиви висококачествени материали, е подходящ пример за креативност и пищност на декорацията. Компактната и лека структура (150 см.) на продукта е чудесен вариант за пространства с по-оскъдна, ограничена площ, а различните цветове на лампите осигуряват възможност за постоянна промяна на визията.

Страхотно предложение за входните пунктове на различни търговски обекти, заведения, а защо не и обширни дворни пространства, е внушителната фигура на танцуващ и свирещ на саксофон Дядо Коледа (около 178 см.), изработена от пластмаса и текстил. Тя се захранва с помощта на обикновен кабел, и ще създаде у посетителите ви приятно усещане на уют, породено от предстоящите празници.

Нашият онлайн магазин за коледна украса за дома е предвидил и подходящ вариант за интериорна декорация. Каталогът ни разполага и с миниатюрна фигурка на белобрадия старец, висока едва 25 см., която би могла да допълни празничната атмосфера във всяко жилищно и офис помещение. 

Прекрасни допълнителни коледни идеи за украса са модерните лазерни проектори в каталога ни. С тяхна помощ можете да създадете необходимите за модерна празнична атмосфера светлинни ефекти. Специалните лазерни светлини са в състояние да преобразят всяка фасада, създавайки усещане за неповторим уют, с модерен привкус.

Високотехонологичните осветителни тела са и чудесно решение за  разнообразяване на класическата светеща коледна украса за дома и офиса ви. Нашият online магазин, ви предлага широки лентови кабели с регулируемо LED осветление, които са ефектен и много лесен начин за постигане на съвременен коледен уют.

Освен като домашен интериорен коледен детайл, лентите са подходящи и за декориране на големи открити площи и различен тип заведения, където създаването на празнична обстановка е необходимо по всяко време на годината. Това е идеалната външна коледна украса за къща, а също и за прозорци, от чиято икономична и безопасна работа можете да се възползвате.

Специално за постигане на ефектна празнична обстановка в заведения, са предвидени специален диско лазер и атрактивна лампа Crystal Magic Ball, с 82 LED светлини и вградени тонколони. Продуктите са подходящо решение за създаване на коледен интериор, особено ако сте предвидили събиране с голям брой гости. Чудесен начин за допълване на празничната атмосфера е специалната коледна шапка, която възпроизвежда коледни песни и танцува. 

Разглеждането на интересните предложения в онлайн магазини за коледна украса като нашия, ще ви даде изключително полезни идеи за декорация на важните за вас помещения и пространства. Каталогът ни предлага изключително ефектни и достъпни решения, с чиято помощ всяко пространство би могло да придобие визия, достойно конкурираща луксозно празнично списание.

Подгответе се за предстоящите празници с едни от най-модерните и ефектни декоративни елементи за последните години!

Прочетете повече