Дронове

Ред:
Дронове

Любителски и професионални дронове на изумително ниски цени

В тази категория ще откриете оптимална колекция от любителски и професионални дронове с камери на едни от най-ниските за страната цени. Това са модели на немската марка ACME с интегрирани камери с висока резолюция, които ще ви позволят да се насладите на снимки и видеоизображение с идеално качество. Вече не е необходимо да задоволявате своята страст към летенето и приключенията с дронове под наем, защото можете да имате собствен летателен апарат срещу минимална парична инвестиция.

За кого са подходящи нашите дронове и куадрокоптери?

Нашите евтини дронове са подходящи за широк кръг потребители. Те са идеалният подарък за деца, както и за възрастни, любители на иновациите и нестандартните забавления. Предвид невероятната им функционалност, нашите дронове на изгодни цени могат да влязат в употреба на професионалисти от различни области на живота.

Всеки наш любителски или професионален дрон може да се използва от:

  • Професионалисти и любители фотографи – с цел заснемане на професионални панорамни снимки;
  • Брокерски къщи, желаещи да предоставят снимков материал на предлаганите имоти на своите потенциални клиенти;
  • Клубове по спортна авиация и фотография;
  • Семейства, желаещи да направят забавлението на открито още по-интересно.

Какво е тяхното предназначение?

Ако сте от малцината, на които свойствата и предназначението на един дрон с камера, какъвто можем да ви предоставим на достъпна цена са напълно неизвестни, то трябва да знаете, че това са безпилотни летателни апарати, управлявани от дистанция, посредством контролен пулт, с какъвто всеки модел разполага. Този тип летателни апарати е претърпял драстична трансформация, като от просто летателно устройство, днес  се е превърнал в летяща камера с висока резолюция.

Все повече професионалисти и любители по света използват дронове, възползвайки се от напълно достъпната им днес цена. С подобен летателен апарат можете да заснемете уникални кадри от птичи поглед на места, които са недостъпни и със сложна география. Ако сте професионален оператор, желаещ да заснеме от високо красивата българска природа, вече не е нужно да наемате скъпа военна или друга професионална техника. Можете да закупите собствен дрон на най-достъпната цена в България.

При нас всеки любител на летателните апарати може да се сдобие с евтин дрон на престижната немска марка ACME, с който да се забавлява или постигне завидни успехи в професионалната си кариера. Макар че този тип летателна апаратура е преди всичко военна разработка, днес нейното любителско използване е напълно легално при спазване на етичните и законови разпоредби.

Какво трябва да знаете преди да използвате дрон?

Преди да закупите мини дрон на изключително ниска цена или малко по-скъпо професионално устройство, трябва да знаете, че този вид техника подлежи на регулация и контрол относно начина на използване. Нашите дронове с камера се предлагат напълно легално и регламентирано, но ние не можем да носим отговорност, относно целите, с които се използват.

Не ви съветваме да използвате закупения от нашия магазин дрон с цел навлизане в личното пространство на частни лица и бизнес компании. Голяма част от почитателите на дронове решават, че могат да шпионират своите съседи, интимни партньори, обекти на обожание и дори конкуренти с едно подобно летателно устройство. Макар това да е физически възможно, от законова гледна точка, действието е неетично и в разрез с европейското законодателство.

Друг важен момент при използването на дрон с камера е рискът от повреждане на частно или обществено имущество. Нашият магазин отново не носи отговорност за подобни последствия. Щетите, нанесени при неправилна употреба на уредите ще бъдат изцяло за ваша сметка. Начинът, по който ще използвате своя любителски или професионален дрон, закупен на изумително ниска цена определя и неговия експлоатационен живот. Ние не носим отговорност за умишлено или неволно повредени, поради неправилна употреба апарати.

Какво ви предлагаме?

От тази категория можете да изберете мини любителски или професионален дрон на едни от най-ниските за страната цени. При нас ще намерите модели с интегрирана HD нано камера, способна да заснеме снимки и видео с висока резолюция от 720p с максимална детайлност на изображението, дори при достигане на максимална височина на летене.

Можете да закупите също професионален модел с интегрирани модули и възможност за gps проследяване на устройството. Предлагаме и по-компактни любителски модели на съвсем достъпни цени, както и радиоуправляеми куадрокоптери, подходящи за напълно начинаещи в пилотирането от голяма дистанция.

Всички продукти се предлагат напълно окомплектовани, заедно с компонентите, нужни за тяхната работа. Дроновете на марката ACME разполагат с предпазваща от удари броня, осигуряваща защита на летателните устройства.