Дронове

Ред:
евтин мини дрон

Категорията ни дронове се отличава с изключително технологични и модерни устройства с добавена камера, които са налични на едни от най-изгодните стойности за дрон цена в България, спрямо болшинството електронни магазини. Селекцията евтини дронове са продукт на марка  ACME, а вградените видео камери са с висока резолюция, осигуряваща снимки и видеоклипове с ефект, конкуриращ шедьоврите от фотоконкурсите. 

Създавайте удивителни кадри от птичи поглед във всяка свободна минута! За целта не е нужно да наемате дрон, когато вместо това е възможно да закупите по-качествен летателен фотоапарат, и то в замяна на минимално парично вложение.

Дронове и куадрокоптери 

Магазинът ни разполага с високотехнологични дронове с камери и радиоуправляеми куадрокоптери. Устройствата са забавни и интересни за потребители от всички възрастови групи, които са привлечени от приключенията и нестандартните забавления. Функционалността и високото качество на детайлите привличат вниманието както на любители, така и на професионалисти от различни области. 

Висококачественият ни модел летателен апарат с камера е подходяща принадлежност за:

  • Фотографи –  панорамните кадри, възпроизвеждани от устройствата, са зашеметяващи;
  • Брокерски къщи – не съществува по-детайлен и въздействащ снимков материал на имот;
  • Клуб по спортна авиация – никой фотоапарат не е в състояние да предложи по-красиви снимки и клипове на екстремни начинания;
  • Любителски начинания – много семейства и приятелски компании биха се разведрили с интересните летателни камери;

Структура и предназначение

Дронът със заснемащи функции е безпилотна летателна машина, която се управлява от отдалечено разстояние, с помощта на контролен пулт. Първоначално, той е бил просто мини копие на хеликоптер, преди да премине през сериозната си трансформация. Тя добавя камера с професионално качество на обектив, лещи и резолюция.

Популярността им постоянно расте сред потребителите по света, които са възхитени от възможността да създават ефектни изображения и видеоклипове от огромна височина. Устройствата са привлекателни и с компактните си размери, перфектни за проникване на труднодостъпни терени със сложна география. 

Природата отвисоко е пленяваща, затова магазинът ни осигурява възможността за покупка на евтин дрон с камера - подарък за всеки професионалист, фирма, или любител на ефектните кадри. Впечатлете клиентите си от пръв поглед с изобраожения, създадени от собственият ви дрон, който предлагаме на едни от най-достъпните за дронове с камери цени.

Летателният апарат е страст за мнозина. Немската марка ACMЕ разработва апарати с свърхтехнологични HD нано камери с широкообхватен периметър, които създават изображения в движение. Въпреки военният произход на устройството, използването му на любителски и професионални цели е напълно легално, при спазване на етичните и законови разпоредби.

Дронът и как се използва

Закупуването на евтин летящ фотоапарат е изкушение, но преди предприемането му, потребителите трябва да са наясно как се използва техниката, към която се ориентират. Функционирането й подлежи на регулация и контролиране, за които отговорност носи новият й притежател, включително и относно целите, за които използва уредът.

Използвано за нежелано навлизане в личното пространство на частни лица и  компании, устройството опорочава предназначението си. Безсмислено е да заплатите ниска за хеликоптер-фотоапарат цена, само за да следите действията на свой близък, интимен партньор, обект на обожание или конкурент. Макар да изглежда съблазнителна възможност, постъпката е неетична и в разрез с европейското законодателство. 

Заснемащото устройството с всеки размер, дори и компактният мини дрон, рискува увреждане на частно/обществено имущество, за което отново е отговорен ползвателят. Щетите, предизвикани от подобна употреба на уредите, отново са личен дълг. Рисковите начинания оказват последствия върху самата конструкция и експлоатационният й живот, а повредените вследствие на неправилна употреба уреди, не се възстановяват от нас.

Какво ви предлагаме

Селекцията ни предлага огромно разнообразие от мини или големи професионални дронове с цени, достъпни за всеки тип месечен бюджет. Ние разполагаме с устройства с вградена HD нано камера, създаваща снимки и видеа с резолюция от 720p – това означава невероятна детайлност на образ, дори при достигане на максимална височина на летене. 

Категорията ни разполага и с професионален модел, проектиран с интегрирани модули и опция за gps проследяване. Абсолютен хит обаче са любителският  мини дрон с цена под средната за страната, и радиоуправляеми куадрокоптери. Куадрокоптерът е прекрасен избор на тепърва навлизащи в тайните на дистанционното пилотиране, ентусиасти. 

Освен привлекателната за хеликоптер-фотоапарат цена, ACME предлага предимството на удароустойчивата броня, която удължава експлоатационният живот и осигурява проникване и в най-труднодостъпните, тесни и пресечени местности. Продуктите са напълно окомплектовани с всички компоненти, нужни за тяхната работа. 

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ