0
0
.00
BGN

Градински барбекюта и аксесоари

Покажи

Grill Daddy - идеалният помощник за почистване на барбекюта и скари

19
00
лв.
Grill Daddy - идеалният помощник за почистване на барбекюта и скари

Барбекю на дървени въглища без дим с вентилация

99
00
лв.
Барбекю на дървени въглища без дим с вентилация
240
00
лв.
25
00
лв.
16
00
лв.
110
00
лв.
90
00
лв.
20
00
лв.
65
00
лв.
-33%

39.0000, 59.0000

Комплект за барбекю в преносим куфар
59
00
лв.
39
00
лв.

Категорията Барбекю в Ontime представя огромно разнообразие от най-луксозните модели градински барбекюта и газови горелки за изпичане на ястия. Барбекютата са с приставка за дървени въглища и са продукт на висококачествени материали. Съчетанието от тези две предимства е причина за прекрасният специфичен вкус на приготвените ястия, незалепващата повърхност и устойчивостта към климатичните условия, корозия и ръжда.

Газовите бренери са перфектни помощници в разпалване на въглищата, но и самостоятелен уред за приготвяне на препечено месо и зеленчуци, фламбиране на сладкиши и създаване на вълшебен карамелен вкус. Доверете им се, за да изпробвате най-смелите и екзотични рецепти за свинско със сини сливи или патица с портокали още утре!

Освен с висококачествената си изработка, селекцията аксесоари и барбекюта е с цени, по-достъпни от тези във всеки друг електронен магазин. Допълват ги функционална конструкция, приятна визия и възможност за много продължителна експлоатация.

Всяко градинско барбекю в каталога ни е произведено според най-актуалните нормативни изисквания за качество и безопасност. Прекрасен избор за готвене както в домашна, така и в професионална среда!  Всяко обществено заведение за хранене ще привлече два пъти повече потребители, благодарение на двойно по-вкусната и пълноценна храна, приготвяна с тях – заведения за бързо хранене, ресторанти, открити и закрити щандове за продажба на месни деликатеси.

Опитният търговец със сигурност ще оцени многобройните им качества. Сред тях са бързината на изпичане и лесното почистване на повърхностите, обединени в компактно барбекю с цени, които трудно се откриват другаде.

Какво прави барбекютата от нашата колекция различни

Огромен брой магазини за битова техника предлагат барбекюта и аксесоарите към тях. Ние предлагаме най-добрият модел барбекю на дървени въглища, което превръща изпечените продукти в топяща се в устата наслада. Лесно сглобяема здрава конструкция с цилиндрична или кръгла форма, широкоинчова хромирана или алуминиева скара, и дори продукт с вградена вентилационна система, ще зарадват почти всичките ви сетива!

Сочно месо, риба и морски дарове, плодове, зеленчуци и сладки изкушения с напълно съхранени хранителни вещества и плътен вкус ще останат в съзнанието ви задълго. Освен по-вкусна и здравословна храна, магазинът ни изненадва потребителите с невероятно изгодни барбекю на дървени въглища цени. Комплексните предимства и изключително приятната визия са мощен плюс в полза на електроуредите за печене!

Качеството, което го превръща в незаменим продукт обаче е вкусът, който напълно възпроизвежда този на ястието, изпечено върху огън. Електрическите скари притежават лек нюанс от божествените вкусови отсенки, които предлагат нашите модели барбекю за печене върху въглища.

Причината е в максимално естествената обработка на хранителните продукти, която запазва ароматът на всеки продукт и го комбинира с останалите, за разлика от електрическите скари, които имат склонност да изсушават месните продукти. Заменете пържените деликатеси с по-здравословното печене – вече имате шанс да го превърнете и в по-вкусно ястие!

Функционални предимства при работа

Освен прекрасните вкусови и ароматни предимства, отчасти резултат на изпаренията от дървените въглища, нашите готови барбекюта печелят с изключително компактна конструкция, която не се влияе от капризите на електропреносната мрежа. Въглищата просто се загряват и създават естествени условия за подготвяне на истински хранителен пир.

Просторната решетка от неръждаема сплав в горната част извлича палитра от вкусове и аромати при печене, подчертавайки  тези на всеки продукт. Същевременно, тя запазва най-важните хранителни елементи и вещества от храната. Скарата не запазва остатъчен аромат след готвене, което улеснява почистването й е първокласно качество за такъв тип уреди.

Преносими и фиксирани вариации

Повечето устройства са сгъваеми и преносими, и се придвижват бързо и лесно до конкретно пространство с колелца. Повечето изпичат храната върху двойна скара, а страничните зони на сгъваемият корпус се превръщат в удобни работни плотове – ценен помощник при подготвяне на голямо количество храна. Мобилните  градински барбекюта с цени за средностатистически бюджет се вписват навсякъде – у дома, в планината, гората, на плажа, пред блока и разбира се, в двора на къщата ви.

Мобилното барбекю е с компактен размер, и съответно по-скромна площ за готвене. Подходящо е за печене в открити и в затворени помещения, и особено при къмпингуване. Почиства се изключително лесно след употреба, а съхранението им може да бъде в килер или в кухненски шкаф – висококачествените материали не проявяват капризи към пространството, в което са поставени.

Стационарният и с по-висока за барбекю цена уред е точният аксесоар за градинското кътче за гости. Нуждаят се единствено от сухо пространство (навес) и са в непрекъсната готовност за приготвяне на  вкусни печива за любимите ви гости. Просторна решетка за печене (някои модели имат решетка за защита от топлина) с регулируема настройка, плот за съхраняване на прибори и солидна стойка са изненадващо компактни, което се дължи на здравите колелца. Устойчиви странични дръжки подпомагат по-лесното преместване.

Безопасни както за храната, така и за околната среда

Барбекютата ни са уреди за приготвяне на здравословна и природосъобразна храна. Изработени са от висококачествени метални сплави, които освен незалепващите си функции, се отличават с липсата на каквито и да било токсични елементи след нагряване.

Чистите материали създават чиста храна, която същевременно остава пълна с най-полезните витамини и микроелементи – те остават там, закъдето са предназначени, което се усеща по различният и по-сочен вкус на продуктите. Термичната обработка е резултат от изгарянето на натурални въглища, чийто специфичен аромат придава невероятен стипчиво-горчив аромат, който никога не можете да си осигурите с електрическа скара.

Всяко градинско барбекю е с цена, която не може да се нарече символична, тъй като здравите чугунени, алуминиеви и хромирани материали са покрити с напълно безвредни за човешкото тяло и атмосферата, бои и лакове. Те не съдържат ацетон, нито други токсични синтетични вещества, които увреждат дихателните пътища и общото здраве. Висококачествените материали са двойно предимоство – здравословните и вкусни ястия са съчетани и с възможност за дългосрочна и качествена експлоатация.

Размер според нуждите

Разделът ни включва компактни, средни и големи барбекюта на дървени въглища и цени, повлияни от размерите. Обширните сгъваеми уреди са продукт за градината, докато малкото кръгло градинско барбекю с цени, по-ниски дори от един обяд в ресторант, са прекрасно решение за къмпинг.

Въпреки скромните си мерки, то приготвя достатъчно бързо храната, необходима на едно цяло семейство. По-обемните модели са предназначени за професионални цели в хранителни заведения, но и са чудесно решение за просторни градински кътчета, където се посрещат многобройни и гладни гости.

Открити и с капак

Вече можете да се насладите на изключително здравословна и вкусна храна, само с помощта на висококачествените ни барбекюта на дървени въглища. Продуктите в селекцията ни са с открита скара или покрити с похлупак. Отворените модели ускоряват процесът на готвене, тъй като изпаряват течностите по-бързо. Те са перфектният уред за голямо градинско парти или ресторант-градина, когато повишена скорост трябва да се приготвят огромни количества храна. Барбекютата с капак пък предоставят възможност за готвене със задушаване на продуктите, които омекват и стават по-ароматни.

Задушаването винаги оказва вкусов и здравословен ефект върху храната. Печива с неповторим вкус и аромат, или зеленчуков микс – те остават крехки, хрупкави, сочни и пълни с микроелементите, от които тялото ви се нуждае. При неприятни усещания от гъстият пушек на въглищата и храната, капакът ги изолира напълно в малкото си пространство. Специално за тази цел, каталогът ни е предвидил и модерните барбекюта с вградена вентилация.

Със собствена вентилация

Искате да приготвите скара на дървени въглища на терасата? А помислихте ли как ще се справите с гъстият и задушлив дим? Ние сме се погрижили вместо вас, подбирайки за селекцията ни барбекю с вентилационна система. Тя функционира чрез 4 бр. батерии и USB порт. Включването на устройството съчетава приготвяне на храната с активно отстраняване на гъстият дим. Системата предоставя освен вентилатор и вграден регулатор на температурата при готвене.

Насладете се на вкусни печива, месни деликатеси и задушени зеленчуци, без да вдишвате изпаренията от въглищата! Работата на батерии и компактната конструкция превръщат уредът в най-подходящият спътник за кратка екскурзия, който се събира в стандартен багажник на автомобил. Нямате нужда от електричество, а единствено от прясно уловен дивеч, риба, подправки, билки, а защо не и растителна храна? Този тип барбекю на дървени въглища  е с цена, най-висока в сравнение с цялата селекция неслучайно – то е малък мултифункционален уред за вкусно и чисто печене на храна.

Аксесоари

Печенето с барбекю е невъзможно без комплект  аксесоари за барбекю. Те са многобройни и участват както в приготвянето на ястията, така и в поддръжката и контролът на самото съоръжение. Комплекти с прибори са налични в компактни куфарчета на много изгодни цени. Те се състоят от шпатули, щипки за обръщане, нож, вилица, малки и големи шишчета за нанизване на месо и зеленчуци, както и малка четка за покриване на хранителните продукти със сос.

Присъствието им е изключително важно - прекрасната храна е наполовина тяхна заслуга. Изработени от термоустойчив и неръждаем метал и здрав дървен материал, те са незаменим помощник в нарязването, оформянето и обръщането на месото, рибните продукти или зеленчуците при печене. Всеки от приборите е изключително необходим, тъй като присъства в комплекта със специална готварска функция и осигурява професионалният резултат на ястията.

Горелка бренер

Газовите горелки не могат да бъдат пропуснати, понеже са мултифункционален аксесоар. Тези устройства разпалват за секунди дървените въглища, като същевременно почистват месото от пера и кожа чрез пърлене. Тяхна заслуга е и златистата хрупкава коричка, която е сближавала крайно различни хора около трапезата.

Бренерите са и перфектни помощници при почистване на загорели остатъци от металните скари. Те се използват и самостоятелно от барбекютата – пламъкът им фламбира ястия за секунди (основно десерти, полети с алкохол), постигайки неподражаем опушен привкус на горчив карамел с леки следи от захар.

Престилка-чанта

Престилката често е подценявана, но тя е неизменна принадлежност на всеки готвач, тъй като поддържа облеклото чисто и незасегнато от изпарения, марината, мазнини и сосове. Селекцията ни предлага такава в комплект с куфар прибори за скара, изработена от изключително плътен и напълно неуязвим на късане полиестер, от който всички течности изчезват след броени минути.

Тя покрива целият торс и краката да коленете, като дебелата непробиваема тъкан предпазва предната част на тялото от изгаряне. Отново върху лицевата страна се намират джобове за всеки прибор. Изненадата на голяма престилка е, че всъщност тя е сгъваема чанта за принадлежности за барбекю! Така те винаги са на една ръка разстояние от готвача.

Прочетете повече