Барбекюта и аксесоари

Ред:

Този раздел на електронния ни магазин ще ви впечатли не само с невероятно изгодните за всички видове барбекюта цени, но и с качеството, функционалността и модерната визия на цялата гама продукти. Лятото чука на вратата, а това означава, че е време да запалите скарата и да посрещнете любимите си близки и приятели както подобава – с добре опечени вкусни деликатеси и с приятно охладени напитки.

В категорията ще попаднете на богат асортимент от градински барбекюта. Уредите могат да се използват както в домашна, така и в професионална обстановка. Всеки продукт отговаря напълно на установените законови изисквания за качество и безопасност, което ги прави подходящи за всички обществени заведения за хранене – закусвални, ресторанти и щандове за продажба на месни деликатеси на открито и в затворени помещения.

Какво е различното при барбекютата от нашата колекция?

Това, с което нашите барбекюта се различават от изделията, предлагани в масовите магазини, е съвкупност от характеристики, на които ще обърнем специално внимание. Трудно е да посочим само едно единствено предимство на скарите, предлагани в електронния ни магазин, тъй като при тях става въпрос за комплекс от фактори, който е показател за върховното им качество.

Всяко представено в раздела барбекю се различава от обикновените скари по:

Принцип на работа

Домашната електрическа скара не може да осигури същото приготвяне на месните и зеленчукови заготовки, а още по-малко да предложи същия вкус, който дават дървените въглища. Цялата ни гама градински барбекюта е пригодена за работа с дървени въглища, защото знаем, че точно това ви е нужно. С тях сте напълно независими от електрическо захранване и можете да организирате пищен купон на открито буквално навсякъде – в двора на семейната си къща, на вилата, пред блока, на плажа, на който къмпингувате и т.н.

Напълно безопасни

За разлика от електрическата скара, всяко наше градинско барбекю е напълно безопасно както за хората, които го използват, така и за околната среда. При изпичането на храната не се генерират и отделят токсични вещества в атмосферата. За приготвянето на вкусната скара се използват специални дървени въглища, които са 100% натурален природен продукт.

Всички представени в категорията барбекюта са изработени от висококачествени материали, а те са гаранция не само за дългосрочната им и безпроблемна работа, но и за качеството на храната, приготвена върху тях. Скарите са направени от специални метални сплави, които не отделят токсични вещества при нагряване. При изработката на градинските ни скари не са използвани ацетонови бои и други синтетични покрития, които биха застрашили вашето здраве.

С различни големини

От тази категория на електронния ни магазин можете да закупите барбекю, което да отговаря на вашите предпочитания и възможности. Предлагаме богат избор от компактни скари на дървени въглища, достатъчни като капацитет на работа за едно средно по численост българско домакинство. Разбира се, разполагаме и с големи като размер градински барбекюта, подходящи за професионална употреба, а също и за почитателите на купоните, на които всеки е добре дошъл.

Какво ви предлага тази категория?

Разделът ви предлага възможно най-изгодните за качествено барбекю цени, зад които се крият различни по вид и предназначение продукти. Условно можем да разделим барбекютата, представени в тази секция на електронния ни магазин на две отделни подкатегории – преносими и стационарни.

Преносимото градинско барбекю има по-компактен размер, и съответно по-малка работна площ. Неговото предимство се състои в лекотата на преместване. Можете да го използвате на открито и в затворени помещения, както и да го вземате със себе си при всяко къмпингуване. След всяко използване, можете да го почистите и приберете в килера или в кухненския шкаф, където ще бъде правилно съхранено до следващото използване.

Стационарните барбекюта, от своя страна са идеалния градински аксесоар. Необходимо е само да им осигурите навес или друго сухо място, и няма да имате никаква грижа. Те ще бъдат винаги готови за работа, приготвяйки вкусна храна за любимите ви гости. Стационарните ни скари са с по-голям работен капацитет, но и пригодени за безпроблемно преместване, когато това се налага. Предлагаме модели на колела, сгъваеми и с дръжки за по-лесно пренасяне.

Открити и с капак

Барбекютата, които сме подбрали за вас се делят също на открити и такива с похлупак. Когато храната изисква леко задушаване, или просто искате да ограничите пушека и миризмите, можете да затворите капака и да се насладите на желания комфорт. Откритите ни скари на дървени въглища също имат свое предимство. Те улесняват изпаряването на течностите и ускоряват приготвянето на месните и зеленчукови деликатеси.

Със собствена вентилация

Ако искате да приготвяте скара на дървени въглища у дома, то трябва да можете да избегнете задушливия дим, който се отделя при печене. Това е лесно постижимо с нашето барбекю, използващо собствена вентилация. Вградената вентилационна система ви осигурява чиста и приятна среда, включително, когато печете на открито. Бързаме да ви успокоим, че скарите с вентилация не се нуждаят от електрическо захранване. Захранването на вентилационната система се осъществява посредством батерии, така че скарата също може да се използва на места, където няма прекарано електричество.

Аксесоари

Всеки собственик на градинско барбекю се нуждае и от комплект аксесоари, нужни не само за по-лесното приготвяне на вкусна скара, но и за поддържане и употреба на самото съоръжение. Аксесоарите включват богата гама продукти, всеки от които със специално предназначение. Без тях приготвянето на вкусни меса и зеленчукови миксове няма да бъде толкова просто, а и резултатите няма да отговорят на високите ви изисквания.

Сред барбекю-аксесоарите можем да посочим различни по вид и възможности газови горелки. Те ще ви помогнат да разпалите за секунди дървените въглища, както и да почистите добре месото, като го опърлите. С тяхна помощ ще можете да създадете хрупкавата коричка, която всички месоядни толкова обичат. Горелките могат да се използват и при почистване на загорели остатъци от металните решетки.

Прибори и престилки

Всеки майстор на скарата, трябва да се възползва от супер изгодната при нашите аксесоари за барбекю цена. Срещу минимално капиталовложение, ще имате най-добрите прибори за рязане и обработка на месата. Престилката е неизменна част от визията на майстор готвача, така че обезателно трябва да разполагате с такава. Имате на разположение и специални уреди за почистване на метални скари, с които премахването на остатъци от храна и нагари е лесно като детска игра. Всичко, което ви е нужно, за да впечатлите своите гости, се намира в този раздел и очаква да направите своя избор.