ᐉ Сгъваемо барбекю лесно за пренасяне BBQ Quick на топ цена - Онтайм

Сгъваемо барбекю лесно за пренасяне BBQ Quick

Гласове: 58 Рейтинг: 4.2
  • Код на продукта: st773
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 75.00лв.
Кол-во: +
-


Наближава сезона на разходките сред природата, празнуването на открито и събиранията край барбекюто. Какво по-хубаво от прясно изпечен обяд на дървени въглища, приятно ухание на запечени пържолки и зеленчуци. Колкото по-леко и удобно за пренасяне е едно барбекю, толкова по-добре за ентусиастите, които искат да си направят романтичен пикник сред природата. Представяме Ви това сгъваемо, преносимо барбекю, с което можете бързо и много лесно да подготвите вкусни мезета и здравословно приготвени зеленчуци.

Леко, удобно, мобилно и лесно за почистване!

Предлаганото от нас градинско барбекю на достъпна цена, е изключително лесно за пренасяне. Неговият уникален дизайн представляващ сгъваема желязна стойка с изработени удобни дръжки, ще Ви предостави нужното удобство при необходимост от преместване. Барбекюто е здраво, стабилно и лесно за употреба. Просто го разгъвате, сякаш разгъвате сгъваемо рибарско столче, слагате необходимото количество въглища, разпалвате ги и поставяте втората скара от горната страна. След което можете спокойно да започнете приготвянето на различни меса, зеленчуци и риба. Приключвайки използването му, ще забележите още един негов плюс бързото и лесното му почистване.

Продуктът разполага с две скари за печене, които са включени в комплекта! Насладете се на градинско парти, пикник или излет с това сгъваемо, преносимо барбекю. С него в едната ръка и продуктите в другата, ще можете без излишно натоварване да си направите здравословно обяд сред тишина и зеленина!

Характеристики:

  • Размери:прибл: 45 x 35 x 30 cм.
  • Размери, когато е сгънато:прибл. 45 x 45,5 x 2,5 cм.
  • Повърхност за готвене: прибл. 45 x 30 cм.
Сходни артикули (12)