Професионални пълначки за месо

Ред:
Пълначки за месо

Това е разделът, в който е представена отличната ни селекция от пълначки за месо. Към него могат да се насочат както професионалистите, така и любителите на домашно приготвените колбаси. Те са изключително лесни за употреба дори от непрофесионалисти, така че, защо да купувате наденици, суджуци и луканки със съмнителен състав и качество, след като можете да се наслаждавате на собствено производство с отличен вкус и без вредни консерванти, оцветители и подобрители?

Ние ви предлагаме най-достъпните за висококачествени пълначки за месо цени, което ви позволява да изберете не само уреда с най-добри параметри, но и този, който отговаря на вашия бюджет. Важно е да уточним, че срещу скромна сума, можете да имате модерна професионална или домашна машина с висока производителност и дълъг работен живот. Ние сме най-подходящото място за хората, които искат да направят разумна и дългосрочна инвестиция.

Месопълначките, представени в този раздел, можем да разделим на няколко отделни подкатегории. Това са:

С вертикално и хоризонтално разположение

Сред нашите професионални пълначки за месо ще забележите хоризонтално разположени и такива с вертикално насочен корпус. И двата варианта имат своите безспорни предимства и висок капацитет на полезно действие. Разликата се състои в обема на работната площ, която заемат – по правило вертикалните са по-компактни и могат да се използват върху по-малък плот или на места, където се използва по-голям брой и различна по вид професионална апаратура.

Електрически и механични

Имате възможност да закупите електрическа или механична пълначка за месо, защото тази категория на електронния ни магазин ви предлага и двата варианта. И двете възможности имат своите плюсове – електрическите машини са с по-висок работен капацитет, докато механичните могат да се използват дори на места, където липсва електрическо захранване, включително на открито.

По правило, електрическите месопълначки се използват предимно за професионални цели. Те изпълняват същите операции за много по-кратко време, а времето, както знаем е ценен ресурс в производствените предприятия и колбасарски цехове. Електрическите уреди са с монофазно захранване, което ви спестява нуждата да изграждате по-сложна и скъпа електрозахранваща мрежа. Машините, захранвани на ток имат по няколко скорости на работа, избираеми в зависимост от заготовките, които се приготвят в момента.

Механичните пълначки са идеално решение за домашна употреба, но могат също да се използват и с търговска цел при по-малък обем на производство. Друго предимство на ръчно задвижваните машини е по-дългият им работен живот. При тях няма електрически мотор, подлежащ на повреда, а само механични компоненти, изработени от най-здрави метални сплави. При правилна употреба и съхранение, те са практически вечни.

С различна вместимост

Нашите битови и професионални пълначки за месо са с различна вместимост. Така отговаряме както на нуждите на домакинствата, така и на изискванията на производителите на месни продукти. Сред уредите за пълнене на колбаси ще откриете такива с минимална вместимост 500 гр, но ако ви е нужен модел с по-голям обем, можете да закупите машина с до 15 литра вместимост.

Високо качество на материалите

Ние ви предлагаме пълначки за месо, изработени по най-високите съвременни стандарти за качество. Материалите, от които е направена всяка от тях представляват различни метални сплави, всички те с пълна устойчивост на корозия. Работата с тях, както и измиването им след употреба няма да доведат до появата на ръжда и до износване на механизмите. Всяка пълначка за месо – механична или електрическа може да се измива с препарат директно под течаща вода.

С пълен набор фунии за пълнене

Нашите професионални пълначки за месо се предлагат с необходимия брой фунии с различен диаметър на отвора, така че да можете да пълните както тънки кренвирши и карначета, така и по-дебели наденици и суджуци. Фуниите също са изработени от качествени неръждаеми материали, и позволяват лесно и прецизно почистване. Уредите от този раздел позволяват да се поддържа отлична хигиена при приготвянето на месни деликатеси както в професионална, така и в домашна среда.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ