ᐉ Електрически пълначки за месо, машина за пълнене на луканки, колбаси, суджук, наденици - Онтайм

Професионални пълначки за месо

Ред:
Пълначки за месо

Това е разделът, в който е представена отличната ни селекция от механични и електрически пълначки за месо. Към него могат да се насочат не само професионалистите, но и любителите на домашно приготвените колбаси. Очаква ви страхотна колекция от уреди с висока производителност, функционален и компактен дизайн, и с цени, които са по джоба ви.

Машините ни са изключително лесни за използване дори от непрофесионалисти, така че, защо да купувате наденици, суджуци и луканки със съмнителен състав и качество, след като можете да се наслаждавате на мезета собствено производство с отличен вкус и без наличие на вредни консерванти, оцветители и подобрители?

Какво ви предлагаме?

От каталога ни бихте могли да си изберете превъзходна пълначка за месо, възползвайки се от най-ниските цени за София и страната. Изгодните ни оферти ви позволяват да изберете не само уреда с най-добри технически параметри, но и този, който отговаря на вашия бюджет.

Важно е да уточним, че срещу скромна сума, можете да имате модерна машинка за пълнене на суджук с висока производителност и дълъг работен живот. Онлайн магазинът ни е идеалното място за хората, амбицирани да направят разумна и дългосрочна инвестиция. Месопълначките, представени в този раздел, можем да разделим на няколко отделни подкатегории спрямо:

Позиция – хоризонтална/вертикална

Избирайки любителска или професионална пълначка за месо от каталога ни, ще забележите, че част от уредите са хоризонтално разположени, а други са с вертикално насочен корпус. И двата варианта имат своите безспорни предимства и висок капацитет на полезно действие. Функционалният дизайн на болшинството машини е факт, въпреки позицията на тялото им.

Разликата се състои основно в обема и работната площ, която вертикалната / хоризонтална пълначка заема. По начало вертикалните са по-компактни и могат да се използват върху по-малък плот, а също и на места, където се използва по-голям брой и различна по вид професионална апаратура. Когато се касае за машини с еднакъв капацитет, спокойно можете да заложите на тази, която смятате, че ще ви бъде по-удобна.

Метод на задвижване – на ток или механично

Имате възможност да закупите електрическа или механична пълначка за месо, защото тази категория на електронния ни магазин ви предлага и двата варианта. И двете възможности имат своите плюсове – електрическите машини са с по-висок работен капацитет, докато механичните могат да се използват дори на места, където липсва електрическо захранване, включително на открито.

По правило, електрическа пълначна машина за месо се използва предимно за професионални цели. Тя изпълнява същите операции за много по-кратко време, а времето, както знаем е ценен ресурс в производствените предприятия и колбасарски цехове.

Електрическите уреди са с монофазно захранване, което ви спестява нуждата да изграждате по-сложна и скъпа електрозахранваща мрежа. Машините, захранвани на ток имат по няколко скорости на работа, избираеми в зависимост от заготовките, които се приготвят в момента.

Механичната пълначка за колбаси е идеално решение за домашни нужди, но би могла удачно да се използва и с търговска цел при по-малък обем на производство. Друго предимство на ръчно задвижваните машини е по-дългият им работен живот. При тях няма електрически мотор, подлежащ на повреда, а само механични компоненти, изработени от най-здрави метални сплави. С правилна употреба и съхранение, те са практически вечни.

Вместимост и брой на допълнителните приставки

Всяка битова и професионална пълначка за кайма е с различна вместимост. По този начин отговаряме не само на нуждите на домакинствата, но и на изискванията на производителите на месни продукти. Сред уредите за пълнене на колбаси ще откриете такива с минимална вместимост 500 гр, но ако ви е нужен модел с по-голям обем, можете да закупите машина за пълнене на луканки с до 15 литра вместимост.

Имате възможност да изберете машина за пълнене на суджук и други колбаси, оборудвана с необходимия брой фунии – всяка с различен диаметър на отвора. Различните по големина фунии ви позволяват да пълните както тънки кренвирши и карначета, така и по-дебели наденици и суджуци. Фуниите също са изработени от качествени неръждаеми материали, и позволяват лесно и прецизно почистване.  

Високо качество на материалите – гаранция за дългосрочна употреба

Ние ще ви предложим модерна и удобна пълначка за суджук и други местни деликатеси, изработена по най-високите съвременни стандарти за качество. Материалите, от които са направени уредите в каталога ни представляват различни метални сплави, всички те с пълна устойчивост на корозия.

Работата с тях, както и измиването им след употреба няма да доведат до появата на ръжда и до износване на механизмите. Всяка пълначка за наденици, луканки и суджуци, без значение дали е механична или електрическа може да се измива с препарат директно под течаща вода.

Уредите от този раздел позволяват да се поддържа отлична хигиена при приготвянето на месни деликатеси както в професионална, така и в домашна среда. Качеството на материалите, от които са направени, а също и първокласната им изработка е гаранция за дългосрочната им употреба, а следователно и за рентабилността на финансовата ви инвестиция.

Виж още