Пълначка за месо 3 литра вместимост, вертикална

Гласове: 33 Рейтинг: 3.6
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 25.25 лв.

12 x 25.25 лв.

Подходящ уред за професионална употреба, за специализирани магазини за месо и кулинари, които обожават да приготвят сами колбасите и мезета си. Тази пълначка за месо и кайма е вертикална и с голяма вместимост (до 3 литра). Няма да усетите колко бързо сте направили цял куп наденички, които да изсушите или изпечете веднага.

Пълначката за месо улеснява ежедневието на професионалните готвачи и месари, защото им помага да се справят много по-бързо с дейностите по приготвяне на различни колбаси и мезета. Направен от неръждаема стомана, уредът ще ви е от полза дълги години и няма да се повреди или ръждяса след почистване. С него се работи лесно, а бързината, която Ви осигурява е важна в днешното забързано ежедневие.

Изберете приставката, с която искате да работите, поставете нужното количеството месо или кайма в уреда и завъртете дръжката пресата в горната част на уреда ще започне да притиска сместа, докато не я уплътни и не започне да излиза през избраната от Вас приставка. Благодарение на уреда ще можете да приготвяте не само салами, сушеници и наденички в различни размери и големини, но и вкусни и перфектно оформени кебапчета.

Предимства на продукта:

 • Бързо приготвяне на различни колбаси
 • Перфектно оформени кебапчета
 • Лесна употреба и стабилност
 • Професионален уред подходящ и за домашна употреба
 • Различни приставки за разнообразни размери
 • Направена от устойчиви материали неподлежащи на корозия

Спецификации и на продукта:

 • Материал: Неръждаема стомана
 • Вертикално поставяне
 • Вместимост: До 3 литра
 • Стабилна и здрава с две скорости на работа

Съдържание на комплекта:

 • 1 x Пълначка за месо
 • 4 x Приставки за различни размери колбаси

Много колбасарски цехове и малки търговски обекти със собствена заготовка на колбаси търсят качествена, функционална и изгодна пълначка за месо в София. Конкретно на тях предлагаме уред, покриващ всичките им изисквания и дори надхвърлящ най-високите им очаквания. Компактна, здрава и супер ефективна в пълненето на различни видове колбаси, тази машина ще се превърне в основен професионален компонент в всеки специализиран обект.

Професионална машина за работа в домашни условия – това вече е напълно възможно

Ако смятате, че една качествена професионална пълначка за месо се предлага на цени, които не можете да си позволите, то очевидно още не сте попаднали на нашата уникална оферта. Ние ви предлагаме уред от ново поколение, изработен от здрави, защитени от корозия материали, конструиран за максимално лесна и прецизна работа.

Приготвянето на различни видове месни деликатеси в домашни условия никога не е било толкова просто, бързо и удобно. Вече можете за минути да направите огромно количество домашни луканки, наденички, суджуци и дори професионално оформени кебапчета. Машината е с вместимост до 3 литра и се предлага заедно с няколко различни приставки, а невероятно ниската ѝ цена ви лишава от всякакво оправдание да не я поръчате и използвате у дома.

Бързина и прецизност – два основни фактора за професионалистите

Нашата перфектна пълначка за месо е предпочитана от болшинството малки предприятия, специализирани в приготовлението на различни видове колбаси. Причините за това са комплексни – невероятно ниска цена, здравина и устойчивост на корпуса и работните компоненти, две скорости на работа и възможност за изработка на различни видове и размери месни изделия.

Ниската цена и компактният размер на машината я правят идеална дори за малки ресторантчета, които държат да предложат на своите клиенти собствена продукция барбекю. Тази машина се вмества перфектно във всяка професионална кухня, позволявайки бързото приготвяне на оптималното за деня количество наденички, суджуци, кебапчета. С нея можете да създадете уникални по рода си кулинарни шедьоври, които ще ви отличат от останалите ресторанти и ще ви осигурят постоянен кръг от клиенти.

Здравината на корпуса, както и отличното качество на работните компоненти ви гарантират дългосрочна и безпроблемна работа с тази професионална пълначка за месо. Съоръжението е изработено от неподлежаща на корозия неръждаема стомана, позволяваща лесно и щателно почистване след всяка употреба.

Лесно и бързо можете да покриете задължителните за всяко заведение за обществено хранене хигиенни норми, като почистите както външната част, така и лесно разглобяващите се подвижни елементи. Сглобяването на уреда, спрямо конкретния начин на използване е невероятно лесно, а също и смяната на приставките, ако решите с един работен цикъл да направите различни видове и размери месни деликатеси.

Може би ще имате интерес към:

Направи бърза поръчка

Пълначка за месо 3 литра вместимост, вертикална × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Всичко 259.00лв.


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ