Професионална ледотрошачка с ножове от неръждаема стомана

Гласове: 9 Рейтинг: 4.6
 • Код на продукта: sv002
  Наличност: В наличност

 • В наличност Стара цена: 290.00лв.

  Нова цена: 250.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 24.40 лв.

12 x 24.40 лв.Лятото е в разгара си и вие искате да приготвяте любимите си коктейли у дома или има специален повод за тях, но не откривате добър вариант за трошене на лед? Без паника! На вашите услуги пристига един иновативен продукт-професионалната ледотрошачка! С нея може да натрошите леда само за секунди и да направите невероятни коктейли и други напитки толкова лесно! Защо да се затормозявате да разбивате леда с блендер или с друг уред? За разлика от подобни продукти, ледотрошачката разбира перфектно поставения в нея лед, работи бързо и икономично и може да бъде носена навсякъде, където поискате, защото е много компактна!

Професионалната машина за трошене на лед ще направи чудеса за отрицателно време и ще ви спести много енергия и пари! Купете я само сега и се пригответе да станете цар на коктейлите и всички други напитки с лед! Изключително подходяща за заведения, барове, дискотеки. Работи бързо и безотказно!

Характеристики на продукта

 • Капацитет на работа: 65кг на час
 • Много качествени ножове от неръждаема стомана
 • Тегло 8кг
 • CE
 • Размери 450х270х310мм

Комплектът включва

 • 1 х Професионална ледотрошачка
Гаранционен срок: 1 година

Изцяло професионална работа

Макар че можете да използвате чудесната ни ледотрошачка, предлагана при нас на изгодна цена изцяло за домашни цели, нейното приложение е преди всичко професионално. Различни увеселителни и хранителни заведения ще спечелят много от високия работен капацитет на този уред, както и много хотелски комплекси и други обекти от сферата на търговията и услугите.

Ако ви е трудно да си представите колко полезна може да бъде електрическата ни ледотрошачка, то само се замислете за броя дейности, в които участва натрошеният на бучки лед – при приготвяне на екзотични коктейли, за охлаждане на риба, морски дарове и прясно месо в специализираните магазини и ресторантите, за целите на посетителите в хотелските комплекси, в кухните на ресторанти и други обекти, в които се приготвя и сервира храна.

Изключително висок коефициент на полезна дейност

Докато у дома можем спокойно да се задоволим с леда, приготвен в камерата на хладилника, то този, който се използва за комерсиални цели е значително по-голям като количество. Тази професионална ледотрошачка е с капацитет на работа 65 кг лед на час. Не се заблуждавайте от компактния размер на този уред. Неговата ефективност и функционалност е наистина впечатляваща.

Здравина, на която можете да разчитате

Ако търсите качествена ледотрошачка, която да ви служи дълго и безпроблемно, спокойно можете да се доверите на този мощен, професионален модел. Уредът притежава много здрав метализиран корпус и невероятно качествени ножове от неръждаема стомана, които не се нуждаят от допълнително заточване. Тази машина притежава способността да натрошава леда бързо и без да се затормози на 

СЕ маркировка за съответствие с директивите нс ЕС

Уредите за промишлени и битови нужди трябва да бъдат както максимално функционални и ефективни, така и напълно безопасни за здравето и живота на хората, които ги използват. Една от директивите на ЕС разглежда именно безопасността на различните уреди, които следва да преминат всички необходими тестове и анализи за съответствие. СЕ маркировката е гаранция, че нашата електрическа ледотрошачка е преминала успешно всички тестове за безопасност. Това ви дава допълнително спокойствие и основание да я закупите и използвате по предназначение.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Професионална ледотрошачка с ножове от неръждаема стомана

Доставка с

Цена 250.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ