0
0
.00
BGN

Радиа

Покажи

-25%

44.0000, 59.0000

Акумулаторно ретро радио NS-8069BT, Bluetooth, MP3 Player, AM/FW/SW 3 BAND
-40%

35.0000, 59.0000

Портативно радио NS-8091BT, Блутут, MP3, 3 Band
59
00
лв.
35
00
лв.
-19%

40.0000, 50.0000

Ретро радио Golon RX-BT455S, соларен панел, Bluetooth, MP3, фенер
25
00
лв.
39
00
лв.
26
00
лв.

Акумулаторно радио Waxiba XB-1061 URT, MP3, USB, SD карта, AM/FM/SW

34
00
лв.
Акумулаторно радио Waxiba XB-1061 URT, MP3, USB, SD карта, AM/FM/SW

Безжична блутут колонка с радио USB SD карта AUX изход

29
00
лв.
Безжична блутут колонка с радио USB SD карта AUX изход
16
00
лв.
25
00
лв.
29
00
лв.
270
00
лв.
15
90
лв.
60
00
лв.
39
00
лв.
39
00
лв.

Помните ли едновремешните радиа с бутони за превключване на станциите и специфичният глас на говорителката, който сякаш винаги звучеше с един и същ тембър? Част от очарованието от слушането на радио се е поизгубило, в името на модерните електронни компоненти, които стават част от конструкцията му. Те превръщат радиото в мултифункционален уред. 

FM машината не е изменила на разнообразието от канали – те са много повече отпреди. Устройството от този тип отдавна прекъсва връзката си с кабелното захранване, което му осигурява компактност и лесен транспорт, привличащи меломаните. Те носят любимите си радиа почти навсякъде. Към съвременните им варианти са добавени термометър, фенерче, календар, таймер, часовник и редица други приспособления, синхронизирани към ежедневни битови необходимости. Някои от устройствата се превръщат в част от озвучаващи системи с тонколони с Bluetooth връзка, или “съжителстват” с вградени  MP3 плеъри. Потребителският избор е неограничен, а колебанието им се провокира и от оригиналният визуален акцент, който представя новите технологични радиа. 

Радиото в актуален вид

Категорията ни е микс от класически и модерни варианти на традиционното радио. Сред тях се открояват познатите отпреди десетилетия правоъгълни кутии с модерни трансформации. Уредите са захранвани с кабел, свързан с  електропреносната мрежа или от батерии. Те притежават портове за USB, SD и AUX носители, и възпроизвеждат файлове от MP3 плеъри и SD карта памет, на които потребителите могат да се наслаждават и с портативни слушалки.

Кутиите са с опции за настройка на многобройни радиовълни, чиято честота и мощност се контролират чрез бутони. Освен основната си функция, този модел е с добавен прожектор с ярка светлина, отличаващ се със свойство бързо включване и изключване. Батериите се презареждат чрез адаптер, включен към продукта.

Колонките - радиа

Портативни музикални колони с Bluetooth връзка често са съвременният дом на вградено FM радио. Някои от тях са с елегантен силует на преносими куфари с дръжка, което улеснява придвижването на масивните устройства. Колонката осъществява безжично Bluetooth възпроизвеждане на музикални файлове от мобилна и стационарна техника, а радиото е опция в конструкцията, която обаче потребителите често предпочитат пред другите, в разгара на купон.

Безкабелното озвучаване е възможно, благодарение на презареждаема акумулаторна батерия. Категорията ни разполага с високотехнологични KTS тонколони, отличаващи се с кристално чист и отчетлив звук, който е най-правилният начин за популяризиране на любимата ви радиостанция. Те са с различен капацитет при функциониране, като стандартните параметри са 2 часа при интензивна сила на звука.

Модерните колонки-радиа осигуряват и прекрасна светлинна декорация за интериор. Така любимите мелодии звучат на фона на плавно преливаща палитра от разноцветни LED светлини. В селекцията ни се откриват и мини блутут радиоколонки в един светещ нюанс, който се активира след включването й. Потребителите могат да избират между бяла, синя, зелена, нежнолилава и черна разцветка, в зависимост от настроението си и помещението, където ще бъдат поставени те.

Радиата за бита

Слушането на радиостанция веднага след ставане от сън беше класическият начин за събуждане. Уредът с радиостанции и електронен часовник е модерен поглед към традицията, чийто корпус все още се вмества върху нощно шкафче. И всичко наподобява класическата сутрин – алармата звъни, а говорителката ви събужда окончателно, преди да изпиете първата си чаша кафе. Аларменият сигнал вече е достъпен в множество мелодии, а радиото притежава вграден термометър, календар и хронометър  за обратно броене. Достатъчна причина, за да остане върху нощното ви шкафче!

Категорията ни разполага и с компактен високоговорител, комбиниращ MP3 плеър и FM устройство. LED дисплей и функционални хардуерни бутони улесняват боравенето с различните опции, към които е включено и свързването на слушалки.

Акумулаторна батерия, USB, Micro SD и TF портове осигуряват независимост на свръзката. Устойчивата алуминиева конструкция с модерен дизайн на ябълка стоят прекрасно в дневната или офисът ви, като осигуряват необходимата връзка със света по време на работният ден, дори и без телефон.

Прочетете повече