ᐉ Радиа на супер цени — Онтайм

Радиа

Ред:
Радиа

Помните ли едновремешните радиа с бутони за превключване на станциите и специфичният глас на говорителката, който сякаш винаги звучеше с един и същ тембър? Част от очарованието от слушането на радио се е поизгубило, в името на модерните електронни компоненти, които стават част от конструкцията му. Те превръщат радиото в мултифункционален уред. 

FM машината не е изменила на разнообразието от канали – те са много повече отпреди. Устройството от този тип отдавна прекъсва връзката си с кабелното захранване, което му осигурява компактност и лесен транспорт, привличащи меломаните. Те носят любимите си радиа почти навсякъде. Към съвременните им варианти са добавени термометър, фенерче, календар, таймер, часовник и редица други приспособления, синхронизирани към ежедневни битови необходимости. Някои от устройствата се превръщат в част от озвучаващи системи с тонколони с Bluetooth връзка, или “съжителстват” с вградени  MP3 плеъри. Потребителският избор е неограничен, а колебанието им се провокира и от оригиналният визуален акцент, който представя новите технологични радиа. 

Радиото в актуален вид

Категорията ни е микс от класически и модерни варианти на традиционното радио. Сред тях се открояват познатите отпреди десетилетия правоъгълни кутии с модерни трансформации. Уредите са захранвани с кабел, свързан с  електропреносната мрежа или от батерии. Те притежават портове за USB, SD и AUX носители, и възпроизвеждат файлове от MP3 плеъри и SD карта памет, на които потребителите могат да се наслаждават и с портативни слушалки.

Кутиите са с опции за настройка на многобройни радиовълни, чиято честота и мощност се контролират чрез бутони. Освен основната си функция, този модел е с добавен прожектор с ярка светлина, отличаващ се със свойство бързо включване и изключване. Батериите се презареждат чрез адаптер, включен към продукта.

Колонките - радиа

Портативни музикални колони с Bluetooth връзка често са съвременният дом на вградено FM радио. Някои от тях са с елегантен силует на преносими куфари с дръжка, което улеснява придвижването на масивните устройства. Колонката осъществява безжично Bluetooth възпроизвеждане на музикални файлове от мобилна и стационарна техника, а радиото е опция в конструкцията, която обаче потребителите често предпочитат пред другите, в разгара на купон.

Безкабелното озвучаване е възможно, благодарение на презареждаема акумулаторна батерия. Категорията ни разполага с високотехнологични KTS тонколони, отличаващи се с кристално чист и отчетлив звук, който е най-правилният начин за популяризиране на любимата ви радиостанция. Те са с различен капацитет при функциониране, като стандартните параметри са 2 часа при интензивна сила на звука.

Модерните колонки-радиа осигуряват и прекрасна светлинна декорация за интериор. Така любимите мелодии звучат на фона на плавно преливаща палитра от разноцветни LED светлини. В селекцията ни се откриват и мини блутут радиоколонки в един светещ нюанс, който се активира след включването й. Потребителите могат да избират между бяла, синя, зелена, нежнолилава и черна разцветка, в зависимост от настроението си и помещението, където ще бъдат поставени те.

Радиата за бита

Слушането на радиостанция веднага след ставане от сън беше класическият начин за събуждане. Уредът с радиостанции и електронен часовник е модерен поглед към традицията, чийто корпус все още се вмества върху нощно шкафче. И всичко наподобява класическата сутрин – алармата звъни, а говорителката ви събужда окончателно, преди да изпиете първата си чаша кафе. Аларменият сигнал вече е достъпен в множество мелодии, а радиото притежава вграден термометър, календар и хронометър  за обратно броене. Достатъчна причина, за да остане върху нощното ви шкафче!

Категорията ни разполага и с компактен високоговорител, комбиниращ MP3 плеър и FM устройство. LED дисплей и функционални хардуерни бутони улесняват боравенето с различните опции, към които е включено и свързването на слушалки.

Акумулаторна батерия, USB, Micro SD и TF портове осигуряват независимост на свръзката. Устойчивата алуминиева конструкция с модерен дизайн на ябълка стоят прекрасно в дневната или офисът ви, като осигуряват необходимата връзка със света по време на работният ден, дори и без телефон.

Виж още