0
0
.00
BGN

Ретро радио Golon RX-BT455S, соларен панел, Bluetooth, MP3, фенер

Опции

Модел: sz0649

Наличност: В наличност

 


50
00
лв.
40
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Ретро радио Golon RX-BT455S, соларен панел, Bluetooth, MP3, фенер - 1 бр. Общо: 40лв.

Соларно радио с вградена акумулаторна батерия, което можете да вземете навсякъде със себе си! Радиото е особено подходящо за къмпинг, разходка сред природата, на вилата, у дома, в гаража... Изключително въздействащ ретро дизайн! Не е необходимо електрическо захранване, за да слушате музика навсякъде.
Функции на радиото:
 • Индикация на радиото ΒΤ03
 • Регулиране на звука
 • Вграден индикатор за зареждане
 • LED светлини
 • Прехвърляне напред/назад между вече запаметени станции или на песни от USB флашка
 • PLAY/ PAUSE
 • FM/ AM/ SW
 • USB
 • TF card
 • Високоговорител
 • Фенер, LED
 • DC 6V IN
 • DC 4V OUTPUT
 • Соларен панел
 • Антена
 • SOS функция, чрез задържане на бутона play/pause за 3 секунди
 • Възможност за захранване с батерии 3V (2бр x UM - 1)
 • Размер: 20/16/8см
Съдържание на комплекта:
 • 1 х Соларно радио
 • 1 х Кабел за зареждане 110V/ 60 Hz - 220V/ 50 Hz
 • 1 x Текстилна дръжка за носене през рамо

Благодарение на модерните технологии, днес можем да захранваме множество електрически уреди с напълно безплатна слънчева енергия. Уверени сме, че голяма част от нашите клиенти използват соларни фенери за осветяване на откритите си дворни пространства. Колко от тях обаче имат соларно радио? Броят им тепърва ще се увеличава, защото ние ви предлагаме модела Golon RX-BT455S на изключително ниска цена.

Декоративен детайл с широк набор от функции

Ретро стилът се харесва на много хора, които обичат да декорират с такива детайли жилищата си и дворните си пространства. Соларното радио Голон пресъздава с невероятна точност визията на радиоприемниците от средата на миналия век, но работата му се основава на най-модерните технологии. Какво предпочитате – радиото ви да излъчва реален радиосигнал или да бъде просто безполезна декорация?

Апаратът е с вграден аналогов тунер, посредством който приема транслации в радиочестотните FM, AM, SW (VHF, sV, HF) обхвати. Независимо къде се намирате, винаги ще можете да приемате обхват, за да се информирате за случващото се по света. Това е особено полезно, ако сте се отдали на заслужен отдих на диво място, където няма вестници, интернет, телевизия и дори електрическо захранване.

Едно от най-големите достойнства на радио Golon RX-BT455S е соларният му панел. Той позволява батерията да се захранва от слънчевата светлина, правейки ви напълно независими от външните източници на електрическа енергия. Не са ви нужни електричество, нито пък батерии, от които трябва да имате солиден запас, когато отивате на място, отдалечено от цивилизацията.

Панелът абсорбира слънчевите лъчи, след което ги преобразува в електрическа енергия. Тя се съхранява в батерията на устройството и през тъмната част от денонощието то може да работи в продължение на часове. За да се възползвате от тази уникална възможност, е необходимо радиото да бъде поставено на място, огрявано от слънцето през деня. Ако го държите в затворено помещение и на сянка, не бихте могли да се възползвате от многобройните му функции.

Радиото Golon RX-BT455S е снабдено също с MP3 плейър с USB и micro свързване, за да можете да слушате любимите си плей листи, когато музиката от приеманите радиостанции не ви удовлетворява. С това не се изчерпва списъкът на външните носители на запис. Моделът работи също с SD / TF карти с памет, а същевременно осигурява и Bluetooth връзка с телефон или друго устройство за слушане на музика.

Приемникът Голон RX-BT455S може да се използва през всеки сезон и при всякакви климатични условия. Когато соларният панел не може да осигури захранване по някаква причина, можете да използвате радиоапарата на батерии, поставени във външния захранващ блок, както и да го включите в наличната битова мрежа на 220V, посредством захранващия кабел.

Осветление, когато ви е нужно

Приятните вечери, прекарани на открито са нещо, което свързваме с топлите сезони. Без светлина обаче е невъзможно да се извършват каквито и да е действия, ето защо производителят е осигурил и функция осветяване. Радиото е снабдено с LED фенер, който ви позволява да осветявате пространството, където седите или трасе, по което преминавате.

На практика с оригиналното радио Голон, вие имате една ефективна мултифункционална система за озвучаване и за осветяване на затворени помещения и открити пространства. Не се притеснявате да използвате светлините, защото диодните крушки, използвани като източник на светлина, са изключително скромен консуматор на електроенергия.

В случай че използвате мултифункционалното ретро радио на батерии или черпите енергия от батерията, свързана със соларния панел, енергийният разход няма да се повиши драстично, заради използването на фенерчето. В същото време LED лампите предлагат ярка бяла светлина, която има многократно по-висока степен на осветяване.

Устройството се доставя заедно с удобна дръжка за носене през рамо. По този начин ще можете да осветявате пътя, по който вървите и едновременно да слушате музика, новини и спортни емисии. Уредът се предлага заедно с кабел за зареждане 110V/ 60 Hz - 220V/ 50 Hz.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти