0
0
.00
BGN

Прахосмукачки

Покажи

Прахосмукачка без торбичка Rowenta RO2981

199
00
лв.
Прахосмукачка без торбичка Rowenta RO2981

Прахосмукачка с контейнер Philips FC9552/09, 900W

330
00
лв.
Прахосмукачка с контейнер Philips FC9552/09, 900W
-23%

459.0000, 599.0000

Прахосмукачка iRobot Roomba 698
599
00
лв.
459
00
лв.
259
00
лв.
299
00
лв.
399
00
лв.
499
00
лв.

В търсене на най-добрата прахосмукачка, е напълно логично да попаднете на този раздел на онлайн магазин Ontime. Убедени сме, че асортиментът ни от почистващи уреди, и особено цените, на които ги предлагаме ще впечатли дори най-взискателните купувачи. Прахосмукачките ни са с различно приложение, размер и всмукателна мощност, така че всеки да открие това, което му е нужно в момента.

До къде се простира вашият избор?

Погрижили сме се да предложим всяка възможна вариация на прахосмукачката, съществуваща днес. Макар да продаваме наистина евтини прахосмукачки, тяхното качество и ефективност не подлежат на никакво съмнение. На който и вид да се спрете, повърхностите, които желаете да почистите ще заблестят от чистота.

Изборът ви се простира между висок клас обезпрашаващи и перящи прахосмукачки на цени, каквито няма да ви предложат в други физически и онлайн магазини за битова техника. Ще забележите и страхотните ни промоции, които ви позволяват да спестите от 6 до 41% от цената на определени уреди. От каталога ни можете да си изберете:

Портативен модел

Има редица причини да си вземете портативна прахосмукачка, особено на цената, на която ние ще ви предложим едни от най-добрите съвременни разработки. Те са компактни, ергономични и удобни за почистване на тесни и труднодостъпни пространства, особено в автомобилното купе и багажника на колата ви.

Прахосмукачките с компактни размери, предназначени специално за чистене на кола се доставят с подходящ захранващ кабел с букса съвместима с автомобилните запалки на колите. Имаме и модели, проектирани за безкабелно почистване. Те работят с акумулаторна батерия, която лесно можете да заредите в обикновен битов контакт. Моделът Shed Pal, пък ще ви позволи да премахнете космите и едновременно да масажирате домашния си любимец.

За дома

Всеки дом има нужда от хубава прахосмукачка, която да събира не само по-едрите частици, но и прахта, полепнала по пода и меката мебел в жилището. Болшинството прахосмучещи уреди за дома, включени в каталога ни използват контейнер, вместо торба за събиране на отпадъка. Всяка домакиня знае колко неприятно е изтупването на прахта от класическата текстилна торбичка.

Уредите ни са изключително мощни, но същевременно икономични енерго-консуматори от енергиен клас А. Наличният HEPA филтър ви осигурява напълно чиста и здравословна среда, без дори следа от невидимите прахови частици, акари и алергени. Технологията Cyclone, налична и при модела на Samsung - VC07M2110SB ще промени изцяло представите ви за чистота.

С функция пране

Имате право да изберете какво почистване да направите – сухо или мокро, в зависимост от моментните условия и степен на замърсяване. Прахосмукачките, проектирани за сухо и мокро чистене не отстъпват по качество и ефективност на професионалните. Вече не е нужно да викате почистваща фирма, когато килимите и дамаските на мебелите ви се нуждаят от пране.

Перящите прахосмукачки, представени в раздела са дело на утвърдени немски марки като DMS, чийто уред е с мощност 1800W. Дизайнът на прахосмукачката за комбинирано чистене и изпиране е еталон за функционалност. Достатъчно компактен корпус, ненадмината маневреност на колелцата, и лесно сглобяване и смяна на приставките.

Изберете удобство, качество и изгодни цени

Магазинът ни е фокусирал своята дейност в предлагане на богата гама битови и професионални електроуреди. Знаем колко важна е чистотата за нашите клиенти, затова прахосмукачките са важна част от продуктовия ни асортимент. Артикулите ни са внимателно подбрани, така че да отговорят на изискванията на всяка група потребители, особено на тези, отглеждащи малки деца и домашни любимци.

Нашият магазин ви предлага възможно най-удобния начин да се снабдите с модерна и качествена прахосмукачка. Вместо да посещавате на място големите търговски вериги и по-малките специализирани магазини, изберете удобното и изгодно онлайн пазаруване. Изгодно, не само защото пестите средства и време, но и защото цените ни са невероятно достъпни за обикновения български потребител.

Препоръчваме да обърнете специално внимание на страхотните ни промоции, за да се насладите на една наистина изключително изгодна сделка.

Прочетете повече