0
0
.00
BGN

Прахосмукачка робот Midea MR02

Модел: sz0321

Наличност: В наличност

 


249
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Прахосмукачка робот Midea MR02 - 1 бр. Общо: 249лв.

Автоматично прибиране към докинг станцията,
Време за зареждане: 3-5 часа,
Време на работа: 60-80 мин,
Два броя странични четки,
Функция против падане и удар
Почиства повърхност до: 90 кв.м.,
Подходящ за твърди подови настилки и мокети,
Не почиства върху черни повърхности
Производител Midea
Тегло 3.900 кг.
Филтър: HEPA филтър
Капацитет на торбата/контейнера: 400 мл.
Мотор: 14,4V, 1000 mAh
Ниво на шум [dB]: <60dB
Аксесоари: Дистанционно управление, Двоен филтър(първичен+HEPA), Всмукателна мощност: 800pa
Вид: Робот
Тип: С контейнер
Цвят: Сив

Гаранция: 24 мeсеца

Поддържайте дома си чист, докато се наслаждавате на свободното си време

Спокойно можете да възложите неприятните задължения на Midea MR02. Този напълно роботизаран домакински уред ще поддържа подовите ви настилки идеално чисти, докато вие изпълнявате други задачи или просто си почивате. С изключително атрактивен дизайн, огромна всмукателна мощ и Smart сензорна система – всяко ваше изискване е изпълнено на 100%.

Прахосмукачката, която ви предлагаме е от клас самозарядни разработки от последно поколение. Това е едно напълно роботозирано устройство, проектирано да почиства всички видове подове и меки настилки, без да е нужно вашето присъствие. Всичко се случва с лекота, благодарение на вградената в корпуса зарядна докинг странция.

Ако се съмнявате в безупречните способности на Midea робот MR02 – недейте! Всмукателната ѝ мощ е цели 1000Pa, поради което не се препоръчва с нея да се обработват по-леки и меки пътеки, килими и други постелки. Този прахосмучещ уред ви е крайно необходим ако не успявате да се справите с космите на домашните любимци.

Роботът не само е снабден с четка за събиране на козина, но и използва специална технология против заплитане на космите, така че чистенето да продължи точно колкото е нужно. Tangle-free технологията гарантира, че почистването няма да спре, заради блокиране на ротаторните четки. Не е нужно да оставате у дома, за да следите за подобни проблеми. Излезте спокойно на покупки или на кафе. Всичко ще бъде блестящо чисто, когато се върнете.

Роботът с лекота абсорбира по-едри частици, прах и всякаква мръсотия, а както вече споменахме и падналите косъмчета от козинката на домашните ви любимци. Отлично впечатление прави комбинацията от ултратънък (3 инча/7см) дизайн и интелигентната сензорна система, която предпазва прахосмукачката робот Мидеа от удари и падане.

Тънкият корпус позволява на робота да минава дори под мебелите, за да почисти идеално всяко кътче от уютния ви дом. Знаем, че именно под някои мебели се събира най-много прах и мръсотия, затова производителят е помислил за успешното решаване и на този проблем. Anti-bump и Anti-fall защитите, едновременно пазят и подочистачката, и скъпото ви обзавеждане от вероятни повреди, вследствие на удар и друго съприкосновение.

Оптимален брой работни режими

Уникалната прахосмукачка робот Мидеа ви предлага множество режими на почистване, които можете да сменяте лесно посредством дистанционното управление. Налични са 4 различни почистващи режима, за да бъде отговорено на всичките ви нужди и изисквания. Сред тях са:

  • Режим за почистване на място;
  • Режим Edge;
  • Режим Zigzag;
  • Режим автоматично почистване.

Благодарение на комбинираната програма за вакуумно и мокро чистене, роботът е в състояние да поддържа блясъка на всички подови настилки – плочки, дърво, ламинат и килим. Петната от сокове и храни по килимите вече няма да ви принуждават да прибягвате до екстремни мерки, за да изперете на място килимите и пътеките. Роботизираната подочистачка ще свърши всичко вместо вас.

Край на акарите и алергените у дома

Във всеки дом са налице всички предпоставки за развитието на акари и други невидими с просто око микроорганизми. За да не бъде допуснато подобно нашествие, е нужно хигиената в домашна среда, да бъде повече от идеална. Мощната прахосмукачка робот Midea е способна да се справи и с това предизвикателство, благодарение на високоефективния HEPA филтър.

Уредът е екипиран с оригинален HEPA филтър, който абсорбира 99,7% от праха, акарите и алергените с големина по-малка от 10 микрона. Роботизираната почистваща машина ще премахне миризмите от домашните любимци и дори тези от тютюневия дим. Когато се приберете у дома, ще се смаете не само от идеално чистите настилки, но и от чистия въздух, без дори да сте проветрявали.

Роботизираната прахосмукачка Мидеа може да работи около час – час и 20 минути с едно зареждане, което стартира автоматично, след автоматичното ѝ прибиране в докинг станцията. Предлагаме ви оригинален продукт на основаната през 1968г. в провинция Гуандун, Китай, Medea group – водещ производител в света на роботизирани битови уреди, HVAC системи и Smart индустриално оборудване.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти