0
0
.00
BGN

Прахосмукачка робот Finlux SMART CARE ROBOT PRO-889WIFI, сухо и мокро

Модел: sz935

Наличност: В наличност

 


415
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Прахосмукачка робот Finlux SMART CARE ROBOT PRO-889WIFI, сухо и мокро - 1 бр. Общо: 415лв.

 • Тип: С контейнер
 • Робот прахосмукачка
 • Филтър: HEPA
 • Капацитет на торбата/контейнера: 0.5 литра
 • Мотор: 24V, 600mA
 • Време за почистване след зареждане: макс.до 90 мин
 • Интелигентно регулиране на засмукването, не почиства върху черни повърхности
 • Сухо почистване и почистване с вода
 • LED дисплей, "CleanBot" App за връзка с мобилен телефон
 • Цвят: Черен
 • Гаранционен срок: 36 месеца

Finlux SMART CARE ROBOT PRO-889WIFI е ярък образец на модерните технологии за почистване на дома, предлагайки функции както за сухо, така и за мокро почистване в едно, ефективно устройство. Със своя иновативен дизайн и усъвършенствана функционалност, тази роботизирана почистваща машина обещава да революционизира начина, по който поддържате вашето жизнено пространство.

Интелигентна навигационна система и два режима на почистване: сухо и мокро

Мозъкът на прахосмукачката Финлукс е интелигентна навигационна система, която ѝ позволява да преминава с лекота през различни повърхности, като същевременно избягва препятствията и ефективно покрива всеки сантиметър от подовете във вашия дом. Оборудван със сензори и технология за картографиране, роботът може да създаде виртуална карта на дома ви, гарантирайки цялостно почистване, без да пропуска и най-малката прашинка.

Една от отличителните характеристики на революционната прахосмукачка робот Финлукс е двойният режим на почистване: сухо и мокро. В режим на сухо почистване роботът използва мощно засмукване и високоефективен филтър за премахване на прах, мръсотия и едри частици от твърди подове, килими и мокети. Независимо дали става въпрос за косми от домашни любимци, трохи или фини частици, уредът е проектиран да остави подовете ви безупречни, което го прави идеален за ежедневна поддръжка и бързо почистване.

Превключвайки към режим на мокро почистване, PRO-889WIFI използва резервоар за вода и механизъм за почистване, за да се справи с упорити петна и мръсотия върху твърди повърхности. Чрез навлажняване на прикрепения моп и нежно изтъркване на пода, роботът може ефективно да повдигне и премахне мръсотията, оставяйки след себе си блестящи повърхности. Тази гъвкавост го прави подходящ за широка гама от подове, включително плочки, ламинат и твърда дървесина.

Wi-Fi свързаност

Включването на Wi-Fi свързаност добавя още едно ниво на удобство към възможностите на интелигентната прахосмукачка робот Finlux. Чрез придружаващото мобилно приложение потребителите могат да управляват робота дистанционно, да планират часовете на почистване и да наблюдават напредъка му от всяко място с интернет връзка.

Това означава, че можете да стартирате цикъл на почистване, докато сте далеч от дома си или да коригирате настройките според вашите предпочитания, без да се налага да взаимодействате директно с устройството.

Освен това приложението предоставя ценна информация за историята на почистване и показателите за ефективност, което позволява на потребителите да проследяват моделите на използване и да оптимизират рутинните хигиенни процедури с течение на времето. С персонализирани настройки и интуитивен контрол, управлението на чистотата на вашия дом никога не е било по-лесно и по-достъпно.

По отношение на дизайна, тази прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване може да се похвали с елегантна и модерна визия, с тънък профил, позволяващ маневриране без усилие под мебели и в тесни участъци. Работата при ниски нива на шум позволява използването на робота по всяко време на деня и нощта, без да безпокои членовете на домакинството или съседите.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти