0
0
.00
BGN

Машинки за подстригване

Покажи

Тример с дизайн червило Flawless

13
00
лв.
Тример с дизайн червило Flawless

Mашинка за подстригване Moser 10W

40
00
лв.
Mашинка за подстригване Moser 10W
20
00
лв.
Дамски тример Micro Trim

РАЗПРОДАДЕНО

23
00
лв.
49
00
лв.
22
00
лв.
23
00
лв.
20
00
лв.
33
00
лв.
39
90
лв.

В този раздел на електронен магазин Онтайм ще намерите най-изгодните машинки за подстригване. Това са висококачествени продукти, изработени от най-добрите съвременни материали. Уредите ще ви служат дълго и по начина, по който очаквате. Тяхната поддръжка е максимално улеснена, за да ги използвате редовно без никакви притеснения.

Защо ви е нужен подобен продукт

Във всеки дом е редно да има поне една машинка за подстригване на коса. Дори да сте поверили подстрижката изцяло в ръцете на професионалист, винаги може да възникне момент, в който ви е нужна просто дребна корекция или минимално скъсяване на косата. За да не се налага да записвате час при фризьора всеки път, когато е нужно премахване на космите по врата или оформяне на бакенбардите, е необходимо да се снабдите с една от чудесните ни електрически машинки.

Домашната машинка ще ви помогне да спестите пари, грижейки се сами за поддържане на на своята прическа, както и тази на останалите членове на семейството. Покупката на уред от нашата колекция ще се окаже много разумна инвестиция, тъй като с негова помощ ще избегнете задължението да плащате скъпо за минимално оформяне на косата, отнемащо на фризьора не повече от 5 минути.

Не на последно място, е редно да изтъкнем колко е важно да изглеждате винаги на висота. Ако дълго отлагате посещението при фризьора, поради липса на време или заради натоварения му график, визията ви няма да бъде идеална. Ако имате на разположение една от качествените ни машинки за подстригване, бихте могли да оформите косата си сами или да възложите задачата на доверен човек, способен да се справи добре.

Предимства

Предимствата на всички машинки от нашата колекция са безспорни. На първо място това са висококачествени уреди за подстригване, които ние ви предлагаме на невероятно ниски цени. С минимална инвестиция, ще можете да поддържате прическата си в ред, без да плащате прескъпо за нещо, което е лесно постижимо в домашни условия. Подстрижката, направена у дома пести и време, а то както знаем също е пари.

Основни плюсове на тази група уреди са висококачествените материали, от които са изработени. За направата на режещите ножове са използвани специални стоманени сплави, неподлежащи на корозия и захабяване. При голяма част от машинките имаме самонаточващи се ножове, което означава, че по отношение на поддръжката се иска единствено почистване и омасляване със смазочно масло.

Големият брой приставки тип гребен ви позволяват да направите цялостно подстригване, без притеснения от грешки и неравни участъци по косата. Можете да оформяте различни дължини, сменяйки накрайниците. Така ще постигнете желаната дължина в горната част на главата и ще оформите по-късо областта около слепоочията и тила. Можете да оформите сами интересни фигури в рапърски стил.

Разполагаме и с комбинирани машинки за подстригване с тример за оформяне на брада, мустаци и бакенбарди. Можем да ви предложим и самостоятелни тримери за обработка на трудно достъпните зони. Уредите ни са леки, компактни, а част от тях и със стойка за правилно и удобно съхранение на всички компоненти. Част от продуктите се захранват чрез кабел, а други с батерии, за да можете да ги използвате винаги и при всякакви условия.

Прочетете повече