0
0
.00
BGN

Уреди за рязане

Покажи

Машина за картофи на спирала от неръждаема стомана

55
00
лв.
45
00
лв.
Машина за картофи на спирала от неръждаема стомана

Машина за рязане на домати на шайби

250
00
лв.
Машина за рязане на домати на шайби
149
00
лв.
699
00
лв.
269
00
лв.

Компактни и масивни, електрически и механични – професионалните ни уреди за рязане покриват целия спектър от режещи кухненски инструменти. Онлайн магазин Ontime печели огромно предимство с умението си да удовлетвори нуждите не само на редовите български домакинства, но и на заведенията и обектите, в които се приготвя и сервира храна.

Защо е важно да ги има?

Основна част от подготовката за приготвяне на храната включва нарязване на хранителните продукти. Макар неведнъж да сме се удивлявали от сръчността, с която опитните готвачи режат съставките за кулинарните си шедьоври, не можем да не признаем, че рязането на ръка е загуба на време и усилия. При ръчна обработка на големи количества месо, плодове и зеленчуци се губят двата най-ценни ресурса – физическа сила и време.

За да се съкрати времето за рязане, човешкият технически гений е изобретил машини, които да отменят човека в това сложно, трудоемко и често опасно начинание. Машините обработват продуктите в пъти по-бързо, отколкото дори най- бързият готвач би могъл да го направи. Те могат да подготвят количества, за които би бил нужен огромен човешки ресурс.

Уредите за рязане, особено когато говорим за професионални такива пестят пари. Те позволяват да се намали числеността на персонала в кухнята. Един уред за рязане поема с лекота работата на минимум трима кухненски помощника. Машината, освен това не се нуждае от месечно възнаграждение, осигуровка, финансови поощрения, болнични и годишен отпуск.

Режещите уреди предлагат прецизност, каквато човекът може да постигне едва след години обучение и практика. Искате клиентите ви да останат очаровани от вида на ястията, които им поднасяте? Нарежете съставките на идеално равни по големина и форма резени. Еднакво оформената заготовка се готви равномерно при термична обработка. Без сурови и леко изгорели зеленчуци и меса.

Какво ви предлагаме?

Колекцията ни от професионални уреди за рязане ще впечатли дори най-големите скептици. Имаме режещи машини на ток за фино и ситно нарязване на месо, картофи, домати и изобщо всякакви зеленчуци. Гилотините осигуряват лекота при транжиране на сурови меса с кост, докато резачките за колбаси дават нужната бързина, когато е нужно да се нарежат на тънки ленти колбаси и твърди сирена.

На производителите можем да предложим високоскоростна и масивна машина за картофен чипс, а на ресторантьорите – кухненски чопър кутер с мощност 700W. Ако искате да избегнете шума от мотора на електрическата резачка, ще ви предложим аналогична механична такава. Режещият инструмент за картофи с три различни приставки, ви позволява да подготвяте с невероятна бързина суровините за мусака, пържени картофки и всякакви зеленчукови гарнитури.

Нашият онлайн магазин е идеалният вариант за оборудване на една професионална кухня. Уредите ни са модерни, ефективни и надеждни, а цените им - по-ниски от предлаганите в специализираните магазини.

Прочетете повече