Професионално кухненско ренде Мандолина

Гласове: 48 Рейтинг: 3.6
 • Код на продукта: sv003
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 120.00лв.
Кол-во: +
-


Всяко домакинство се нуждае от верен кухненски помощник, който да Ви помага да спестявате време и усилия, да Ви предпазва от порязване и да Ви предоставя различни възможности за нарязване и подготвяне на продуктите за готвене. Представяме Ви това професионално ренде Mandolin Slicer – Резачка за плодове и зеленчуци в различни форми и с удобна предпазна шапчица за ръце.

Резачката е изцяло метална със стойка, покрита със силикон за поставяне върху плота или масата под ъгъл за улеснено използване и рязане без подхлъзване. С Mandolin Vegetable Slicer ще успеете да разреже различни плодове и зеленчуци бързо и лесно. При готвенето подготовката и разрязването на продуктите е от съществено значение, а Mandolin Slicer ще Ви помогне във всичко – от настъргване на пармезан до направата на различни форми от зеленчуци, дори и на тънки резени картофи подходящи за чипс

Предимства на продукта:

 • Качествена конструкция от неръждаема стомана
 • Здравина и стабилност за дългогодишно използване
 • Основен кухненски помощник
 • Различни приставки за рязане на разнообразни по големина ленти/жулиени, тънки резени или вафлички
 • Безопасно и стабилно използване
 • Гумирана част против подхлъзване по време на употреба
 • Поставка под ъгъл за леснота при рязане
 • Улеснява ежедневието и пази от порязване
 • Професионален кухненски помощник

Спецификации на продукта

 • Размери: 3.3x16.3x6.8см.
 • Материал: Метал
 • Тип: Чопър/Резачка/Ренде
 • Модел: 01-0006

Комплектът съдържа:

 • Резачка за зеленчуци в различни форми Weston Mandolin Vegetable Slicer
 • Пет сменяеми остриета – 3бр. за различни по големина жулиени, едно за рязане на филийки, едно за вафлички
 • Предпазител за пръсти, в който се поставят продуктите
 • Кутия за съхранение

Каквито и да са уменията на даден шеф готвач, знайте, че в ежедневната си работа той и помощниците му в кухнята използват професионално ренде за зеленчуци от вида на Weston Mandolin Vegetable Slicer. На пазара можете да откриете различни вариации на домакинската гилотина, но малко от тях ще ви предложат качеството, здравината и прецизността на конкретния модел.

Защо Мандолината е предпочитан инструмент за рязане на плодове и зеленчуци в професионалните кухни? Защото позволява едновременно да се постигнат бързина и прецизност при нарязване на продуктите, без никакъв риск от порязване на пръстите, в случай че се използва предпазният накрайник.

С професионалното ренде мандолина можете да създавате с лекота кулинарни шедьоври. Използвайки различните приставки, бихте могли да режете зеле на фини лентички, така че салата да изглежда като купчина конци и да бъде по-лесна за сдъвкване. Шайбички, лук, моркови, репички – те ще бъдат идеално тънки и с абсолютно еднаква дебелина. Картофите, нарязани с Mandolin Vegetable Slicer стават перфектният домашен чипс.

С какво рендето, което ви предлагаме е различно от всички останали Мандолини? На първо място с изцяло металната си конструкция. Пределно ясно е, че уредите с пластмасов корпус не могат да предложат същата здравина и дълготрайност, каквато притежават металните. При този модел имаме изцяло метална структура, с изключение на предпазителя за ръце и гумираните крачета.

Дизайнът на металното Мандолина ренде също буди възхищение. Той е насочен изцяло в посока удобство по време на използване. Вместо да го придържате с ръце, просто поставете рендето върху работния плот, маса или дъска за рязане. Крачетата със силиконови уплътнения няма да позволят на уреда да помръдне, дори ако режете по-твърди растителни култури.

Поглеждайки острото като бръснач острие на рендето, е нормално да ви побият тръпки. Безопасната работа в професионалната и домашната кухня е гарантирана с този уред, но за целта е от ключово значение да се работи винаги с предпазващата пръстите шапчица. Уверяваме ви, че рязането с нож е много по-опасно, включително за опитни професионалисти с дългогодишна практика.

В кухнята на вашето заведение задължително трябва да има поне едно такова професионално ренде. То ще ви помогне да съкратите значително времето за нарязване на заготовките за салатите и ястията. Ще оптимизирате операциите, така че персоналът ви да не се изтощава още в първите часове на работната смяна.

Заедно с уникалното кухненско ренде Mandolin Vegetable Slicer получавате цели 5 различни режещи приставки. С 3 тях ще имате зеленчуци с различна дебелина, а с останалите две ще нарязвате на тънки ленти и ще оформяте резените във форма на вафлички.

При нас ще намрите и други качествени кухненски рендета.
Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Професионално кухненско ренде Мандолина

Доставка с

Цена 120.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.