Батути и трамплини

Ред:
Батути и трамплини

Търсите най-изгодната за качествени батути цена? В тази категория на електронния ни магазин обезателно ще я откриете. Погрижили сме се да предложим разнообразие от батути и трамплини, които ще покрият най-високите потребителски изисквания и очаквания. Накратко, това е категорията, която вашите деца ще обикнат, защото продуктите, съдържащи се в нея, са предназначени да им подарят щастливи мигове на безгрижни игри и забавление.

Кой може да се възползва от нашите батути и трамплини?

От супер изгодните при батутите и детските трамплини цени могат да се възползват както обикновените потребители, така и собствениците и стопаните на детски площадки, увеселителни паркове, градини, ясли и др. Те са идеалното решение за всяка къща с двор, в която се отглеждат палави малчугани.

От качествен и максимално стабилен батут може да се възползва всеки обект (частен или обществен), който желае да придобие статут на забавна детска площадка. Предвид изгодните цени на батутите и трамплините за скачане, които предлагаме, те могат да бъдат идеалния подарък, който децата ви ще обикнат моментално и ще използват ежедневно. Ако искате да ги откъснете от компютъра, телефона и плейстейшъна, тези съоръжения ще ви помогнат да ги стимулирате към физическа активност на открито.

Нашите детски трамплини за скачане могат да се превърнат лесно в източник на финансови постъпления. По-далновидните хора могат да използват тази група продукти с търговска цел, като ги предоставят срещу минимално заплащане. Можете да ги монтирате в паркове, на детски игрални площадки, както и по площадите на градовете, където майките разхождат ежедневно своите кипящи от енергия деца. Децата ще искат да се забавляват на воля, а майките ще платят с охота, знаейки колко радост ще подарят на любимите си същества.

Какви характеристики трябва да притежават батутите и трамплините?

Характеристиките, които трябва да притежава всеки детски батут, са пряко свързани с безопасността на малчуганите. Защитата от нараняване е приоритет №1 за всеки родител, а следователно и за добрия производител на този вид детски съоръжения. Твърде ниската за конкретен батут цена обикновено е индикатор за ниско качество на материали и изработка. Сами разбирате, че изделие, което се предлага срещу символична сума няма как да покрие основните изисквания за здравина и безопасност.

Това, което трябва да следите при избора на детски трамплини, върху които вашите или чужди деца ще скачат на воля е:

Здравина на конструкцията

Конструкцията на дори най-малките като размер батути за деца трябва да бъде изработена от здрава неръждаема стомана. Избягвайте пластмасовите изделия, защото те са неспособни да издържат сериозното натоварване при скачането на две, три или повече деца. Ако не искате да бъдете причина за неприятни инциденти и наранявания на децата, определено трябва да вложите малко повече средства. Те ще ви дадат сигурност, така че капиталовложението си заслужава.

Стабилна основа

Едва ли подозирате колко лесно може да се преобърне батутът за скачане, под напора на няколко, а дори и на само едно скачащо отгоре му дете. При покупка на трамплин или батут за деца, обезателно трябва да се уверите, че основата е максимално стабилна. Това означава, че поставен правилно и добре нивелиран, батутът няма да се накланя встрани и да се преобръща. Макар този вид детски съоръжения да са сравнително леки по начало, те трябва да стъпват стабилно върху всяка равна повърхност.

Предпазен борд за ластиците

Ластиците, свързващи еластичната мрежа за скачане и металната конструкция на батута представляват известна опасност за малчуганите. От една страна, между тях остава празно разстояние, в което децата с по-дребен ръст могат да се промушат и наранят сериозно. От друга, самите ластици представляват твърд елемент, който може да причини физически травми при приземяване от голяма височина.

Защитна странична мрежа

Скачането върху трамплин или детски батут може да доведе до загуба на баланс, а това означава, че изпадането извън съоръжението е много вероятно. Този риск може да се ограничи чрез съответното обезопасяване. В този случай под формата на мрежа, която да бъде здраво захваната за колоните на батута. Батутите с предпазна мрежа са най-сигурните и качествени изделия. Именно тях препоръчваме, когато предстои да бъдат използвани от по-малки деца.

Лесно сглобяване

Сглобяването на при повечето детски батути е максимално опростено и улеснено. Подвижните компоненти, тези, които подлежат на демонтиране не трябва да бъдат прекалено малки, с изключение на колоните, върху които се монтира предпазната мрежа отстрани. Това не само ще ускори и улесни сглобяването на забавното съоръжение, но и ще бъде гаранция за високата му устойчивост и максимална стабилност. Освен това децата ви няма да бъдат принудени да чакат дълго, за да се отдадат на любимото си забавление.

Достъпна цена

Цената винаги е водеща при покупката на детски подарък, но ако при другите видове играчки можете да си позволите известен компромис с качеството за сметка на цената, то при тази група продукти това е напълно немислимо. Онтайм ви предлага едни от най-ниските при детските батути цени, като същевременно това са изделия с много високо качество на материали и изработка. Ако те ви се струват твърде високи, само помислете колко по-скъпи са компютърните игри, които купувате с охота под натиска на любимите си същества.

Защо батути и трамплини, а не друг вид играчки?

Спокойно можем да разделим детските играчки на такива, предназначени за самостоятелно използване и такива за групови забавления. Батутите за скачане и трамплините спадат към втората категория, а това означава, че те са много по-доброто решение за вашите деца. На първо място батутите ще стимулират децата ви да прекарват повече време на открито и да оставят електронните устройства, които не дават почти нищо полезно на малчуганите.

Забавният детски трамплин подпомага както физическото, така и социалното развитие на децата още в най-ранна възраст – нещо, което не можем да кажем за смартфоните, таблетите и конзолните игри. Ако детето ви е твърде неспокойно, необщително или плахо, батутът в двора на семейната ви къща или вила ще му помогне да се социализира. То ще разруши психологичната бариера, скачайки на воля заедно със своите връстници.