0
0
.00
BGN

Батути и трамплини

Покажи

-14%

120.0000, 140.0000

Батут за деца - диаметър 140см и предпазна мрежа
380
00
лв.
-17%

399.0000, 485.0000

Батут с предпазна мрежа и 244 см. диаметър
485
00
лв.
399
00
лв.
-16%

150.0000, 179.0000

Детски батут с предпазна мрежа
179
00
лв.
150
00
лв.
539
00
лв.
379
00
лв.
459
00
лв.

Батут FunFit 374см диаметър с мрежа и стълбичка

539
00
лв.
Батут FunFit 374см диаметър с мрежа и стълбичка

Батут inSPORTline 430 см до 150 кг

967
00
лв.
Батут inSPORTline 430 см до 150 кг
150
00
лв.
599
00
лв.
Батут с мрежа FunFit 183см

РАЗПРОДАДЕНО

299
00
лв.
579
00
лв.
649
00
лв.
729
00
лв.
449
00
лв.
159
00
лв.

Търсите най-изгодната за качествени детски батути и трамплини за скачане цена? В тази категория на онлайн  магазин Ontime обезателно ще я откриете. Погрижили сме се да предложим разнообразие от продукти, способни да покрият високите потребителски изисквания и очаквания.

Накратко, това е категорията, която вашите малки палавници ще обикнат, защото забавните батути, съдържащи се в нея, са предназначени да им подарят щастливи мигове на безгрижни игри и забавление. Накарайте ги да излязат на открито и да се насладят на едно незабравимо и безгрижно детство.

За кого са предназначени?

От супер изгодните ни батути и трамплини на достъпни цени биха могли да се възползват както обикновените потребители, така и собствениците и стопаните на игрални площадки, увеселителни паркове, градини, ясли и др. Те са идеалното решение за всяка къща с двор, в която се отглеждат палави малчугани.

От качествен и максимално стабилен батут за скачане, е възможно да се възползва всеки обект (частен и обществен), който желае да придобие статут на забавна детска площадка. Предвид изгодните цени на изделията, присъстващи в каталога ни, батутите могат да бъдат идеалния подарък, който децата ви ще обикнат моментално и ще използват ежедневно.

Ако искате да ги откъснете от компютъра, телефона и плейстейшъна, тези съоръжения ще ви помогнат да ги стимулирате към физическа активност на открито. Нашите детски трамплини и батути за скачане на атрактивна цена могат да се превърнат лесно и в източник на финансови постъпления. По-далновидните хора биха могли да използват тази група продукти с търговска цел, като ги предоставят срещу минимално заплащане.

Удачно е да ги монтирате в паркове, на игрални площадки, както и по площадите на градовете, където майките разхождат ежедневно своите кипящи от енергия наследници. Палавниците ще искат да се забавляват на воля, а майките ще платят с охота минималната такса, знаейки колко радост ще подарят на любимите си същества.

Какви характеристики трябва да притежават?

Характеристиките, каквито трябва да притежава всеки детски батут за вкъщи, са пряко свързани с безопасността на малчуганите. Защитата от нараняване е приоритет №1 за отговорния родител, а следователно и за добрия производител на конкретния вид детски съоръжения. Твърде ниските цени обикновено са индикатор за ниско качество на материали и изработка.

Сами разбирате, че изделие, което се предлага срещу символична сума няма как да покрие основните изисквания за здравина и безопасност. Качествата, за които е наложително да следите, избирайки детски трамплин и батути за вкъщи, бихме могли да класифицираме по следния начин:

Здравина на конструкцията и стабилна основа

Конструкцията на дори по-малките като размер батути за деца трябва да бъде изработена от здрава неръждаема стомана. Избягвайте пластмасовите изделия, защото те са неспособни да издържат сериозното натоварване на две, три и повече скачащи дечица. За да бъдете причина за неприятни инциденти и наранявания, определено е нужно да вложите малко повече средства. Те ще ви дадат сигурност, така че капиталовложението си заслужава.

Едва ли подозирате колко лесно може да се преобърне батутът, под напора на няколко, а дори и на само едно скачащо отгоре му дете. Купувайки трамплин и батут за деца, независимо на каква цена, обезателно се уверете, че основата му е максимално стабилна. Поставен правилно и добре нивелиран, батутът няма да се накланя встрани и да се преобръща. Макар този вид съоръжения да са сравнително леки по начало, те следва да стъпват стабилно върху всяка равна повърхност.

Предпазен борд за ластиците и защитна мрежа

Ластиците, свързващи еластичната основа и металната конструкция на всички батути представляват известна опасност за малчуганите. От една страна, между тях остава празно разстояние, от където малките ни клиенти с по-дребен ръст могат да се промушат и наранят сериозно. От друга, самите ластици представляват твърд елемент, който може да причини физически травми в случай на приземяване от голяма височина.

Скачането върху трамплин или детски батут може да доведе до загуба на баланс, което означава, че изпадането извън съоръжението е много вероятно. Този риск е възможно да се ограничи чрез съответното обезопасяване. В този случай чрез мрежата, която е редно да бъде здраво захваната за колоните на батута. Детският батут с предпазна мрежа е сред най-сигурните и качествени изделия. Именно него препоръчваме, когато предстои да бъде използван от по-малки деца.

Лесно сглобяване

Сглобяването на повечето детски батути за вкъщи е максимално опростено и улеснено. Подвижните компоненти, подлежащи на демонтиране не трябва да бъдат прекалено малки, с изключение на колоните, върху които се монтира предпазната мрежа отстрани. Моделите с твърде рехав скелет, съставен от множество дребни компоненти не са доказано безопасни.

По-малкият брой компоненти подлежащи на разглобяване не само ще ускори и улесни сглобяването на забавното съоръжение, но и ще бъде гаранция за високата му устойчивост и максимална стабилност. Освен всичко останало,  децата ви няма да бъдат принудени да чакат дълго, за да се отдадат на любимото си забавление.

Достъпна цена

Цената винаги е водеща при покупката на детски подарък, но ако при другите видове играчки можете да си позволите известен компромис с качеството за сметка на цената, то при детските трамплини и батути скъперничеството е напълно недопустимо.

Магазинът ни ви предлага едни от най-страхотните батути на цени, които спокойно бихте могли да си позволите. Същевременно говорим за изделия с много високо качество на материали и изработка. Ако цените на батутите ни ви се струват твърде високи, само помислете, колко по-скъпи са компютърните игри, купувани с охота от вас под натиска на любимите ви същества.

Защо точно те, а не друг вид играчки?

Спокойно можем да разделим детските играчки на такива, предназначени за самостоятелно използване и такива за групови забавления. Батутите за скачане и трамплините спадат към втората категория, а това означава, че те са много по-доброто решение за вашите деца.

На първо място батутът ще стимулира децата ви да прекарват повече време на открито и да оставят електронните устройства, които не дават почти нищо полезно на малчуганите. Забавният трамплин подпомага както физическото, така и социалното развитие на децата още в най-ранна възраст. Нещо, което не можем да кажем за смартфоните, таблетите и конзолните игри.

Ако детето ви е твърде неспокойно, необщително или плахо, батутът в двора на семейната ви къща или вила ще му помогне да се социализира. То ще разруши психологичната бариера, скачайки на воля заедно със своите връстници. Защо ли имаме усещането, че самите вие – строгите родители, ще пожелаете да поскачате на детския трамплин?

В нашият магазин ще откриете всичко за градината, от което имате нужда.
Прочетете повече