0
0
.00
BGN

Кутии за бижута

Покажи

Несесер за гримове 3в1, цвят златист, 23/15/17, B12

55
00
лв.
Несесер за гримове 3в1, цвят златист, 23/15/17, B12

Несесер за гримове 3в1, цвят розов, 23/17/15, B13

49
00
лв.
Несесер за гримове 3в1, цвят розов, 23/17/15, B13

Сложете край на неразборията с ценните ви накити. Онлайн магазин Ontime, ви предлага невероятен избор от практични, функционални и преди всичко луксозни кутии за бижута, които с изящното си присъствие ще се превърнат в своеобразно украшение на вашата спалня. Начинът, по който съхранявате едно бижу показва доколко цените неговата естетическа и сантиментална стойност.

Защо е важно да имате подобно приспособление?

Независимо какъв е броят на личните ви накити и колко скъп е всеки орнамент, правилното им съхранение в добре подбрана кутия за бижута на по-ниска или направо безбожна цена е задължително. Как съхранявате накитите си? Натрупани в някое чекмедже на тоалетката или в най-обикновена картонена кутия – всичко на куп?

В такъв случай вероятно вече сте забелязали драскотините по златните и сребърни пръстени, гривни и обеци. Те се получават при съприкосновението помежду им, защото благородните метали са всъщност много крехки и деликатни. Всеки път, когато ровите в кутията / чекмеджето, търсейки конкретно изделие, вие наранявате цялата си колекция.

Това не би могло да се случи ако я съхранявате бижутата си в перфектно проектирана и изработена дървена кутия. Изделията с инкрустирани по тях скъпоценни и минерални камъни са още по-уязвими. Триенето поразява не само ръбчетата на лъскавия камък, но и неговия емайл. Така скъпият накит много бързо ще придобие износен и неприветлив вид, и дори ще стане неизползваем, ако камъчетата се отделят от металната конструкция.

Трябва да знаете, че колкото по-скъпо е бижуто, толкова по-сложен и скъп е и неговият ремонт. Евтините накити пък рядко подлежат на поправка, а дори и да е възможно, цената на подобна операция в бижутерските ателиета често надвишава тази на самото изделие. Ние предлагаме уникални кутии за бижута на достъпни цени, които ще ви спестят разходите по ювелирната поправка.

Да не пропускаме да отбележим и времето, което ще ви бъде необходимо за намиране на точното украшение за вечерния ви тоалет. Времето както винаги ви притиска, а вие се борите с оплетените на топка колиета, верижки, гривни и обеци. Такъв проблем не би съществувал с кутия, закупена онлайн от нашия магазин.

Изключително съществена причина да изберете луксозна кутия за бижута от специалната ни колекция, е начинът, по който тя ще се впише в интериора на стилната ви спалня. Със сигурност сте забелязали в холивудските филми колко стилно и елегантно изглежда дамската тоалетка, когато на нея е поставено едно изящно изработено изделие от естествена дървесина или друг рядък материал.

Има дори начин да защитите семейните си реликви от посегателства и от палавите ръчички на малките си деца. Вземете си музикална кутия за бижута, и по този начин винаги ще чувате от съседната стая отварянето на капака на кутията. Включените в колекцията ни музикални кутии имат различен брой отделения за различните видове накити.

Какво ви предлагаме?

Изборът от кутии за бижута в онлайн магазина ни е напълно достатъчен, за да удовлетворим всяко изискване и желание на своите клиенти. Разполагаме както с по-семпли и компактни изработки, така и с изделия, които по вид на конструкцията и размери сами по себе си могат да бъдат възприети като мебел.

Големите ни дървени кутии се вписват идеално във всяко стилно обзаведено помещение. Различните модели са с различна вместимост – някои имат по три отделни чекмеджета с прегради за различните орнаменти. От каталога ни можете да си вземете и прекрасно организирана кутия за бижута тип куфар, която да вземате със себе си при всяко пътуване.

Ако подарявате бижу, или пък познавате дама, отнасяща се небрежно към скъпоценните си украшения, зарадвайте я с уникална подаръчна кутия за бижута. Това е изключително деликатен начин да коригирате нечия грешка, без риск да обидите провинилия се. Подаръкът ви със сигурност ще бъде оценен и използван с огромно удоволствие ежедневно.

Прочетете повече