Фенери и лампи

Филтрирай по категория
Ред:
Фенери и лампи
Тук ще откриете разнообразни, иновативни и за всяка потребност осветителни тела - лампи, фенери, соларни лампи, детски лампи, лампи против комари, лампи на батерии, led лампи и други осветителни уреди. Тенденциите в осветителните тела много се промениха през последните години и все повече хора търсят лампи и фенери с алтернативни източници на зареждане. Именно такива са соларните лампи и лампите с динамо и лампите на батерии.

Това е разделът, в който ви предлагаме цялата си колекция от модерни и функционални фенери и лампи на достъпни цени. Те са нещото, без което съвременният човек не може. Те са винаги насреща, когато липсва друг източник на светлина през тъмната част от денонощието или в слабо осветени помещения.

Защо да изберете предлаганите от нас осветителни тела?

Причините да закупите един или няколко продукта от тази категория са различни, но и напълно основателни. На първо време, вие си осигурявате надежден източник на светлина, който е компактен, лесно преносим и невероятно изгоден. Можете да го използвате у дома, в двора, на вилата или когато сте на къмпинг. Той ще ви помага със силната си светлина и ще създава така важните уют и топлина, когато най-силно се нуждаете от тях.

Сред аргументите в полза на чудесните ни лампи и фенери са:

Независим от електричество източник на светлина

Честите прекъсвания на електроподаването ни принуждават да се подсигурим с алтернативни уреди за осветление. Включените в категорията осветители използват соларни панели, презаредими батерии и сменяеми такива. Това ги прави най-удачното решение при временно прекъсване на електричеството или когато се налага да пребивавате на места, в които напълно липсва електрическо захранване.

Декоративна стойност

Голяма част от продуктите в категорията представляват декоративни фенери за двор и градина, оборудвани със соларни панели. Това са едни от най-икономичните осветителни тела, тъй като използват слънчевата енергия за своята работа. По този начин вие ще имате чудесна декорация в двора и ще можете да осветите пътеки и дворни алеи без да влагате никакви допълнителни средства. Соларните фенери се зареждат автоматично през светлата част от денонощието, за да бъдат напълно готови за работа през тъмната половина.

Забавление

С помощта на специално създадена за целта LED лампа, вие ще можете да организирате най-ефектното парти. Предлагаме богат избор от диско лампи с разноцветни светлини, които можете да използвате просто за забавление. Като едни от най-модерните технологични разработки, те притежават голям брой работни функции, позволяващи ви да се радвате на различни допълнителни ефекти – промяна на светлината в такт с музиката, смяна на цветовете в предварително зададен режим или опция за завъртане на тялото, при която се получават безброй светлинни ефекти.

Защита

Предлагаме ви LED лампи и фенери, които са специално разработени да осигурят надеждна защита срещу различни по вид неприятели. Лампите ни срещу насекоми ще държат вредителите на безопасно разстояние, независимо дали ги използвате у дома или на открито. Уредите, които ви предлагаме са с различна големина и капацитет на действие, така че да могат да отговорят на нуждите на възможно най-голям брой потребители. Цените отново са изключително изгодни.

При нужда от самозащита срещу нападатели, можете да използвате закупен от тази категория фенер, оборудван с електрошоково устройство. Той ще ви позволи да се придвижвате безпроблемно в неосветени участъци и в същото време да реагирате адекватно в случай на внезапна атака. Това са компактни и много ефективни решения, които можете да носите със себе си напълно дискретно, без да създавате излишно неудобство или тревога в околните.

Голяма част от фенерите и лампите, включени в раздела използват алтернативни източници на енергия. Батериите и останалите консумативи, нужни за тяхната работа са включени в цената и добавени към съответния продукт.