0
0
.00
BGN

Градински лампи и фенери

Покажи

Улична лед лампа COB 21/10см ,три индукционни режима, соларен панелн, стойка

23
00
лв.
Улична лед лампа COB 21/10см ,три индукционни режима, соларен панелн, стойка

Улична соларна лампа W779B 80W, три режима на светене, дистанционно

35
00
лв.
Улична соларна лампа W779B 80W, три режима на светене, дистанционно

Категорията “Фенери и лампи“ представя огромно разнообразие осветителни тела за домашен и градински интериор. Невероятно оригиналните дизайни  не само са подходящи за декоративен акцент на елегантно помещение. Голяма част от тях излизат извън тези рамки, създавайки пищни разноцветни декори и композиции, само с помощта на няколко мощни  светлинни източника.

Осветление за градински интериор

Магазинът ни всеки потребител открива и нужното оборудване от градински лампи и фенери, необходимо, за да превърне дворното пространство в истинска атракция за гости и приятели. Ярките бели и цветни LED осветителни уреди са в състояние да преобразят пустото дворно пространство в приказно кътче. Неслучайно, те са предпочитан елемент за украса на луксозни открити заведения, дискотеки, клубове, плажни кафенета, барове и специални тържества на открито.

Атрактивен интериорен акцент, лампите ни впечатляват с красотата и оригиналните си функции възрастни и деца. Голяма част от моделите съчетават остри цветни контрасти, преливащи се светлинни нюанси и прекрасни музикални мелодии в омагьосващ микс, за по-приятно и релаксиращо изживяване.

Новите тенденции сред осветлението насочиха потребителското внимание към осветителни уреди с алтернативен източник на електрозахранване. Селекцията ни не е пропуснала тези продукти, сред широката гама лампи RGB декоративни ленти, светодиодни осветителни тела, диско крушки, прожектори и фенери, разноцветни продукти за деца, лампи против комари и насекоми, както и компактните електрошокове с фенерче.

Такъв тип устройства са соларните лампи, лампите с динамо и лампите на батерии. Градинските лампи, зареждащи батериите си от слънчева светлина, предоставят изключително мощно и ярко осветление, изпълнено от LED крушки.

Светлината ни е необходима с практическа и естетическа функция. Осигурете качествено и силно осветяване на градинските си площи, за повече сигурност и визуална наслада. Колекцията от светлинни тела и прожектори за градина ще превърнат къщата или новооткритата зона от заведението ви в атракция и любимо място за отмора. Оцветете тъмната част от денонощието - тя може да е също така привлекателна, както ярките слънчеви дни, благодарение на колекцията ни от първокласно осветление!

Защо да изберете предлаганите от нас осветителни тела

Магазинът ни предлага мощни и ярки светлинни източници с компактен и устойчив корпус, достъпни на изключително приемливи цени. Всеки от тях създава неповторима атмосфера в откритото дворно пространство на къщата, вилата, както и е достатъчно ефектна декорация, за организиране на пищно тържество по време на къмпинг.

Красивата визия и атрактивност са резултат от високочестотна светлинна вълна с широк диапазон на излъчване. Тази технология на изработка, съчетана с независим соларен панел, осигурява уют, комфорт и идеално осветена повърхност, и то винаги, когато се нуждаете от тях.

Независим соларен панел и батерия

Електропреносната мрежа не гарантира постоянен непрекъснат ток. Понякога, захранването прекъсва и застрашава работоспособността и функциите на електроуредите, включително и осветителните тела. Това е едната причина за повишеното внимание към модерните алтернативни лампи, фенери, фенерчета и прожектори.

Продуктите в категорията ни действат чрез соларни панели, презаредими и сменяеми външни батерии. Така, те първоначално се превърнаха в най-удачното компенсаторно решение при временно прекъсване на захранването и при екскурзии на места с липса на електрически ток. Постепенно, захранването от природен енергиен източник се превърна в предпочитана практика. Тя е особено ефектна в градински пространства и открити райони.

Декорация

Търсите декоративни фенери и лампи за двор и градина? Продуктите ни, оборудвани със соларни панели, предоставят еднакво висока степен на светлинно излъчване, енергоспестяемост и ярък цветен акцент. Съчетанието от красота и продуктивност, интегрирани във водоустойчив нечуплив корпус, не е присъщо за всеки артикул от търговската мрежа.

Използвайки естествена слънчева енергия, вие извършвате всички дейности по поддръжка на градинските алеи и лехи, придавайки им неповторим колорит. Соларните панели се захранват автоматично през светлата част от денонощието, за да са в готовност за работа след смрачаване.

Инсталирайте в градината си истинско “слънце” или олимпийският огън, закупувайки някое от уникалните предложения на категорията. Тя предлага още декоративни LED прожектори със сменяеми лещи и диско кълба, излъчващи феерия от светлини и фигурални композиции върху настилките. Разноцветните светодиодни крушки са придружени от музикален ефект, за максимална атрактивност. Компактни градински фенери и цветни светещи ленти са друг начин да преобразите външна фасада и градински интериор.

Освен декоративна, соларните осветителни тела изпълняват и защитна функция. Отличната видимост из алеи, цветни лехи и тревни площи изключва възможността от проникване на нежелан посетител, ако не разполагате със система за видеонаблюдение. Повечето лампи със соларен панел са с интегриран сензор за движение. Осветлението им се задейства единствено при необходимост и спестява голям процент електрически ток.

Забавление

Декоративната LED лампа, прожектор или фенер ще бъде причината, вашето парти да бъде най-ефектното, организирано наскоро. Селекцията ни разполага с огромно разнообразие от диско кълбета с разноцветни преливащи нюанси, които можете да използвате и като постоянен ежедневен акцент.

Като изключително актуални технологични разработки, те притежават многочислени работни функции. Те позволяват да се възползвате и радвате на атрактивни ефекти. Промяна на светлината в синхрон с музиката, смяна на цветовете в предварително зададен режим, завъртане на корпус - модерните технологични опции създават уникални светлинни ефекти.

Защита

Категорията ни разполага с компактни LED осветителни тела, проектирани с комбинирана функция – осветление и предпазване от нападатели в човешки и животински вид. Висококачествените лампи срещу насекоми поддържат вредителите на безопасно разстояние, или ги привличат и унищожават. Те са еднакво високоефективни, използвани в домашни условия или на открито, сред природата.

Устройствата са с различна големина и капацитет на действие, така че да се адаптират към нуждите на възможно най-голям брой потребители. Цените също са приятни за окото на всеки потребител. Фенерче за самозащита срещу нападатели изглежда нетрадиционно съоръжение, но е изключително ефективно. Придвижвайте се навсякъде, във всеки час от денонощието без сянка на страх, разчитайки на осветителните уреди с електрошок в селекцията ни. Те осигуряват светкавична реакция  случай на внезапна атака.

Предложенията ни са компактни и високоефективни уреди, които ви предоставят най-важното условие за успешна защита- дискретност и изненада. Те се събират в джоб на връхна дреха или чанта, като предотвратяват пораждане на излишно неудобство или тревога в околните.

Голяма част от осветителните тела в раздела ни, функционират чрез алтернативен източник на енергия. Батериите и останалите консумативи, нужни за тяхната работа са в комплект с основният продукт, и са включени в цената му. Селекцията ни предлага и самостоятелна соларна POWER BANK батерия с внушителен капацитет от 50000mAh, която ще ви позволи да организирате най-потайната екскурзия в живота си.

Прочетете повече