ᐉ Градински лампи и фенери на топ цени — Онтайм

Градински лампи и фенери

Ред:
Градински лампи и фенери

Категорията “Фенери и лампи“ представя огромно разнообразие осветителни тела за домашен и градински интериор. Невероятно оригиналните дизайни  не само са подходящи за декоративен акцент на елегантно помещение. Голяма част от тях излизат извън тези рамки, създавайки пищни разноцветни декори и композиции, само с помощта на няколко мощни  светлинни източника.

Осветление за градински интериор

Магазинът ни всеки потребител открива и нужното оборудване от градински лампи и фенери, необходимо, за да превърне дворното пространство в истинска атракция за гости и приятели. Ярките бели и цветни LED осветителни уреди са в състояние да преобразят пустото дворно пространство в приказно кътче. Неслучайно, те са предпочитан елемент за украса на луксозни открити заведения, дискотеки, клубове, плажни кафенета, барове и специални тържества на открито.

Атрактивен интериорен акцент, лампите ни впечатляват с красотата и оригиналните си функции възрастни и деца. Голяма част от моделите съчетават остри цветни контрасти, преливащи се светлинни нюанси и прекрасни музикални мелодии в омагьосващ микс, за по-приятно и релаксиращо изживяване.

Новите тенденции сред осветлението насочиха потребителското внимание към осветителни уреди с алтернативен източник на електрозахранване. Селекцията ни не е пропуснала тези продукти, сред широката гама лампи RGB декоративни ленти, светодиодни осветителни тела, диско крушки, прожектори и фенери, разноцветни продукти за деца, лампи против комари и насекоми, както и компактните електрошокове с фенерче.

Такъв тип устройства са соларните лампи, лампите с динамо и лампите на батерии. Градинските лампи, зареждащи батериите си от слънчева светлина, предоставят изключително мощно и ярко осветление, изпълнено от LED крушки.

Светлината ни е необходима с практическа и естетическа функция. Осигурете качествено и силно осветяване на градинските си площи, за повече сигурност и визуална наслада. Колекцията от светлинни тела и прожектори за градина ще превърнат къщата или новооткритата зона от заведението ви в атракция и любимо място за отмора. Оцветете тъмната част от денонощието - тя може да е също така привлекателна, както ярките слънчеви дни, благодарение на колекцията ни от първокласно осветление!

Защо да изберете предлаганите от нас осветителни тела

Магазинът ни предлага мощни и ярки светлинни източници с компактен и устойчив корпус, достъпни на изключително приемливи цени. Всеки от тях създава неповторима атмосфера в откритото дворно пространство на къщата, вилата, както и е достатъчно ефектна декорация, за организиране на пищно тържество по време на къмпинг.

Красивата визия и атрактивност са резултат от високочестотна светлинна вълна с широк диапазон на излъчване. Тази технология на изработка, съчетана с независим соларен панел, осигурява уют, комфорт и идеално осветена повърхност, и то винаги, когато се нуждаете от тях.

Независим соларен панел и батерия

Електропреносната мрежа не гарантира постоянен непрекъснат ток. Понякога, захранването прекъсва и застрашава работоспособността и функциите на електроуредите, включително и осветителните тела. Това е едната причина за повишеното внимание към модерните алтернативни лампи, фенери, фенерчета и прожектори.

Продуктите в категорията ни действат чрез соларни панели, презаредими и сменяеми външни батерии. Така, те първоначално се превърнаха в най-удачното компенсаторно решение при временно прекъсване на захранването и при екскурзии на места с липса на електрически ток. Постепенно, захранването от природен енергиен източник се превърна в предпочитана практика. Тя е особено ефектна в градински пространства и открити райони.

Декорация

Търсите декоративни фенери и лампи за двор и градина? Продуктите ни, оборудвани със соларни панели, предоставят еднакво висока степен на светлинно излъчване, енергоспестяемост и ярък цветен акцент. Съчетанието от красота и продуктивност, интегрирани във водоустойчив нечуплив корпус, не е присъщо за всеки артикул от търговската мрежа.

Използвайки естествена слънчева енергия, вие извършвате всички дейности по поддръжка на градинските алеи и лехи, придавайки им неповторим колорит. Соларните панели се захранват автоматично през светлата част от денонощието, за да са в готовност за работа след смрачаване.

Инсталирайте в градината си истинско “слънце” или олимпийският огън, закупувайки някое от уникалните предложения на категорията. Тя предлага още декоративни LED прожектори със сменяеми лещи и диско кълба, излъчващи феерия от светлини и фигурални композиции върху настилките. Разноцветните светодиодни крушки са придружени от музикален ефект, за максимална атрактивност. Компактни градински фенери и цветни светещи ленти са друг начин да преобразите външна фасада и градински интериор.

Освен декоративна, соларните осветителни тела изпълняват и защитна функция. Отличната видимост из алеи, цветни лехи и тревни площи изключва възможността от проникване на нежелан посетител, ако не разполагате със система за видеонаблюдение. Повечето лампи със соларен панел са с интегриран сензор за движение. Осветлението им се задейства единствено при необходимост и спестява голям процент електрически ток.

Забавление

Декоративната LED лампа, прожектор или фенер ще бъде причината, вашето парти да бъде най-ефектното, организирано наскоро. Селекцията ни разполага с огромно разнообразие от диско кълбета с разноцветни преливащи нюанси, които можете да използвате и като постоянен ежедневен акцент.

Като изключително актуални технологични разработки, те притежават многочислени работни функции. Те позволяват да се възползвате и радвате на атрактивни ефекти. Промяна на светлината в синхрон с музиката, смяна на цветовете в предварително зададен режим, завъртане на корпус - модерните технологични опции създават уникални светлинни ефекти.

Защита

Категорията ни разполага с компактни LED осветителни тела, проектирани с комбинирана функция – осветление и предпазване от нападатели в човешки и животински вид. Висококачествените лампи срещу насекоми поддържат вредителите на безопасно разстояние, или ги привличат и унищожават. Те са еднакво високоефективни, използвани в домашни условия или на открито, сред природата.

Устройствата са с различна големина и капацитет на действие, така че да се адаптират към нуждите на възможно най-голям брой потребители. Цените също са приятни за окото на всеки потребител. Фенерче за самозащита срещу нападатели изглежда нетрадиционно съоръжение, но е изключително ефективно. Придвижвайте се навсякъде, във всеки час от денонощието без сянка на страх, разчитайки на осветителните уреди с електрошок в селекцията ни. Те осигуряват светкавична реакция  случай на внезапна атака.

Предложенията ни са компактни и високоефективни уреди, които ви предоставят най-важното условие за успешна защита- дискретност и изненада. Те се събират в джоб на връхна дреха или чанта, като предотвратяват пораждане на излишно неудобство или тревога в околните.

Голяма част от осветителните тела в раздела ни, функционират чрез алтернативен източник на енергия. Батериите и останалите консумативи, нужни за тяхната работа са в комплект с основният продукт, и са включени в цената му. Селекцията ни предлага и самостоятелна соларна POWER BANK батерия с внушителен капацитет от 50000mAh, която ще ви позволи да организирате най-потайната екскурзия в живота си.

Виж още