0
0
.00
BGN

Стоки

Покажи

3D химикал за моделиране

39
00
лв.
29
00
лв.
3D химикал за моделиране

Bluetooth диско крушка с колонка и дистанционно

20
00
лв.
14
99
лв.
Bluetooth диско крушка с колонка и дистанционно

В онлайн магазин Ontime ще откриете разнообразие от артикули, а сред тях и изключително практични, но и супер евтини стоки. Понякога са ни нужни различни дреболии, чието предназначение е съществено за нашето удобство, за интериора на дома, за начина, по който се представяме пред своите гости. Тук ще намерите безброй страхотни предложения на достъпни цени.

Какво да очаквате от раздела?

Тази страница на електронния ни магазин е главна категория, водеща към различни групи продукти, обособени в отделни подкатегории, спрямо техния вид и предназначение. Целта е да ви бъде максимално лесно да намерите търсената група артикули, за да не се превръща пазаруването в тягостно и изнервящо преживяване.

В различните секции са представени стоки, от които и вие вероятно се нуждаете. Може би автомобилът ви има нужда от специални аксесоари, или пък търсите нещо, което ще зарадва детето ви? Имаме отделна секция с кутии за бижута. Да, те са важен органайзер, нужен за поддържане в отлично състояние и за по-лесното намиране на отделните видове накити.

Всичко за по-лесно и удобно използване на компютъра и таблета ще откриете в специално обособен раздел. Стоките от тази разновидност покриват широк диапазон от технологични и технически разработки. Някои са супер прости, но създават нужния комфорт – масичките за лаптоп, например.

Други ще помогнат за охлаждането на фината електроника, а трети ще ви осигурят всички необходими кабели и ще превърнат преноса на данни в лесен и сигурен процес. Предлагаме и безжични клавиатури и мишки, USB разклонители, колонки за MP3 устройства и какво ли още не. Смартфоните имат собствена секция, в която са представени разработките за по-лесното им и оптимално използване.

Колекцията ни от стъклени съдържатели за течности ще впечатли прилежните домакини. Знаем, че стъклото е материал без алтернатива, що се касае до качества и специални характеристики. Стъклената бутилка не само запазва, но и подобрява качеството на съхраняваните напитки, били те вода или алкохол за ценители.

Сред евтините ни стоки ще намерите куп полезни за отглеждането на домашни любимци приспособления. Машинките и тримерите за подстригване, както и специалните четки за разресване ще ви избавят от полепналите по килима и меката мебел косми, а на животинките ще осигурят нужната вентилация и комфорт.

Котешките и кучешките тоалетни ще ви помогнат да създадете у любимите ви четириноги основни хигиенни навици, без особени усилия от ваша и от тяхна страна. Ще ви предложим и нужните средства за едно безопасно и приятно за всички пътуване с автоаксесоарите за домашни любимци.

Цената няма никакво значение

Нашият онлайн мол по начало предлага разнообразие от стоки на невероятно ниски цени, но в този главен раздел са представени артикулите, за които наистина не ви е нужен специален бюджет. Можете да ги добавите към покупката си, ей така, между другото. Общата стойност на поръчката ви няма да претърпи особена промяна.

В тази категория цената е наистина без значение. Важно е единствено предназначението на стоките, съдържащи се в нея, наред с тяхното качество и функционалност. Включили сме стоките, без които животът ни днес е немислим. Не мислете, че имате всичко необходимо, защото преглеждайки каталога ни, ще откриете, че има още куп неща, които ще ви бъдат от огромна полза.

Онтайм ви пожелава приятни мигове в специализирания ни сайт и винаги удачни и изгодни покупки.

Прочетете повече