0
0
.00
BGN

Roll-N-Go органайзер за козметика

Модел: ST137

Наличност: В наличност

 


8
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Roll-N-Go органайзер за козметика - 1 бр. Общо: 8лв.

Най-после можете да си подредите принадлежностите, козметиката, бижута и др. на едно място, където ще бъдат достъпни и видими с един поглед. Край на безкрайното ровене в чантата, в чекмеджета и разни кутии! Едно елегантно и удобно решениe: Roll-N-Go органайзер за козметика и всякакви малки продукти, които искате да сортирате в отделенията и да са лесно разпознаваеми и достъпни за вас по всяко време. Отделенията на продукта са подсигурени с ципове, за да няма опасност от изпадане на вещите в него.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Организиране вашата козметика, тоалетни принадлежности, бижута и др.
  • Разполага с 4 отделения с цип
  • Специално проектиран да се сгъва на руло с магнитно закопчаване
  • Компактен, стилен и удобен за използване
  • Лесен за носене в дамска чанта или куфар при пътуване
  • Снабден с удобна халка за увисване
  • Материя: полиестер

Размери:

Сгънато положение: 25 x 13 x 3 см.

Разгънато положение: 51 x 25 см.

Какво получавате с тази оферта

  • 1 х Органайзер за козметика Roll and Go
  • 1 х Красива картонена кутия

Нашият Roll-n-Go органайзер за козметика ще бъде изключително полезен на дамите, които пътуват често, тъй като ще им помогне да постигнат безупречна подредба на личния багаж и да намират бързо и лесно всеки разкрасяващ продукт. Край на безкрайното ровене в куфара или дамската чанта, край на изтекли, повредени и направили куп бели гримове, кремове и почистващи лосиони. Roll-n-Go е изцяло на ваше разположение.

Най-доброто решение за професионалните гримьори

Органайзери за козметика използват предимно професионалните гримьори, работещи при полеви условия – на клиентски адрес или на местата, на които се провеждат фотосесии и ревюта. Нашият Roll-n-Go ще им помогне да организират добре своята работа, така че да не губят време – своето и това на хората, които се нуждаят от техните услуги.

Благодарение на компактния си размер, представеният тук органайзер за козметика ще ви осигури удобство, в случай че се придвижвате с обществен транспорт. Времето, необходимо за намирането на всяка категория козметични продукти може да се намали драстично, стига да използвате своя професионален кит по предназначение.

Защитете скъпата козметика от повреждане и изтичане

Опаковайки личните си вещи за предстоящо пътуване, често допускаме грешката да поставяме цялата си козметика в една обща чанта или отделение на куфара. Неприятната изненада да видим скъпите продукти фатално повредени или изтекли, ни подсказва, че имаме нужда от качествен и функционален органайзер за козметика като Roll-n-Go.

Изделието разполага с цели четири достатъчно големи отделения, в които можете да съхранявате от тоалетни принадлежности, като шампоани, почистващи лосиони и тоалетни млека до четките си за грим и самата декоративна козметика. Вече няма да виждате счупени на дребни парченца руж, пудра и сенки, а течните субстанции няма да се разливат върху скъпия макиаж.

Организирани дори в ежедневието

Roll-n- Go органайзер за козметика достига изключително компактни размери в сгънато положение. Това ви дава възможност да го използвате в своето ежедневие, като го носите в дамската си чанта навсякъде, където е възможно да ви потрябва. Вече можете да коригирате грима си, докато сте на работа или да се преобразите напълно в края на работния ден, преди да се отправите към нощен клуб или важно светско събитие.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти