Органайзер за бижута The Little Black Dress

Гласове: 7 Рейтинг: 4.4
  • Код на продукта: ST202
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 19.00лв. 8.00лв.
Възможни варианти
* Цвят:
Розов Черен

Кол-во: +
-

Всяка уважаваща себе си жена има много от тях! Малки, големи, метални, дървени, с камъни или без, за глава, за ръце. Тяхно величество бижутата! Складираме ги в чекмеджета, кутии, скринове, торбички и какви ли още не приспособления и понякога да намерим това, което ни трябва е сложна задача. По неписани закони, когато имаме повод и ни трябва определено бижу за тоалета ни, точно тогава то не може да бъде намерено. Сложете край на хаоса с бижутата с този интересен и стилен органайзер за бижута!

The Little Black Dress е красиво пано във формата на малка черна рокля, направен е от устойчив полиестер и е двустранен. В 39-те прозрачни джобчета бижутата ви ще бъдат леснодостъпни и добре съхранени. На разположение са и 24 закопчалки за гердани, гривни и обеци.

Не само диамантите - бижутата в цялото си разнообразие си остават най-добрият приятел на жените, независимо дали са изработени от скъпоценен материал или са ниско бюджетно, ефектно решение. Нашият практичен и супер изгоден органайзер за бижута ще ви помогне да подредите личната си колекция от накити, за да ги намирате бързо, когато дойде моментът да ги използвате.

Идеално решение за малкото жилище

Ако живеете в малко жилище, в което липсва място за тоалетка, върху която да поставите кутиите с многобройните си бижута, то нашият оригинален и супер функционален органайзер за бижута ще ви бъде от огромна полза. Малката черна рокля, окичена с любимите ви колиета, гривни, пръстени и обеци може да бъде поставена в гардероба при другите ви тоалети, без да заема значителна част оскъдното жилищно пространство.

Чудесен начин да се предпазите от кражби

Първото нещо, към което крадците се насочват са бижутата и последното, което би събудило техния интерес са вашите дрехи. Укривайки скъпоценните си накити в гардероба при останалите си дрехи, вие ги защитавате от посегателства. С малко повече хитрост, дори опитните престъпници няма да открият ценните за вас украшения.

Съхранявайте бижутата правилно

Много често повреждаме най-скъпите си и любими накити, поради неправилното им съхранение. Перлите, както и някои скъпоценни камъни често стават жертва на собственото ни невнимание, а те, както знаем са и с най-висока финансова и сантиментална стойност. С помощта на чудесния ни органайзер за бижута, ще избегнете триенето на различните накити и по този начин ще запазите безупречното им състояние. Всяка жена трябва да разполага с това толкова функционално и достъпно средство.

Подредете накитите си по форма и големина

Това е перфектният органайзер за бижута, който ви позволява да постигнете безупречен ред и правилна подредба, така че дори когато бързате, да откривате необходимите гривни, обеци, брошки и колиета за броени секунди. Предлага ме ви рокля с две лица, едното от които се състои от малки джобчета за по-дребните детайли, а другото, включващо 24 закопчалки за по-големите висящи украшения – гердани, колиета, гривни и др.

Лесна поръчка

Органайзер за бижута The Little Black Dress × 1 бг.

Цена: 8.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ