Термоси и чаши

Ред:
Термоси и чаши

Това е категорията, която ви предлага богат асортимент от термоси и термо чаши. Термосът си остава едно от най-умните изобретения на човека, предоставящ възможност да имаме винаги под ръка топла ободряваща напитка, на място и по време, когато такава е най-нужна. Ако прекарвате продължително време на открито, при сурови атмосферни условия, определено разбирате добре за какво говорим.

Колекцията ни от термоси и чаши ще впечатли дори най-големите скептици. Това са модерни изделия, които не просто се грижат за поддържане температурата на любимите ни напитки. Това са практични аксесоари, които ще ви позволят да покажете собствен стил и уникално присъствие. Тук няма да откриете продукти със семпла визия и слаби характеристики. Ниската цена на термосите и чашите, които предлагаме не бива да ви заблуждава.

В категорията ще откриете:

Продукти с много ефектна визия

В категория термоси и термо чаши ще срещнете изделия с невероятно ефектна визия и дизайн. Термосът отдавна не изглежда по обичайния начин. Днес той изглежда като всичко друго, но не и като класическия термост от недалечното минало. Фото обектив, автомобилни гуми и какво ли още не. На почитателите на класиката предлагаме и висококачествени термо-бутилки за топли и студени напитки от неръждаема стомана в стандартна визия и форма.

С различен вид функции

Ефектните ни термоси тип чаша притежават не само стандартното свойство да запазват температурата на горещи и студени напитки. Някои от изделията осъществяват автоматично разбъркване на напитките, което ви спестява излишни усилия. Кафето, сметаната и захарта ще се смесят перфектно, без да влагате специално време и енергия, за да го постигнете.

Предлагаме и термоси тип чаша със затопляща функция. Те не само поддържат напитките ви топли, но и ги затоплят до желаната температура, когато ги налеете в съда студени. С тяхна помощ можете да имате топла до 55 градуса течност по всяко време и навсякъде. Много практичен уред за майки с деца, както и за любителите на топлите течности, които нямат възможност да получат такива навсякъде.

Предлагаме и специален вид термо чаши, изработени от мед, способни да поддържат топлината на течностите в продължение на цели 8 часа. По отношение на охлаждането, те са още по-ефективни. Студените напитки ще запазят освежаващата си хладост в рамките на цели 12 часа. Тази група продукти притежава свойството да осигурява не само подходяща температура на напитките, но и да подобрява техния вкус. Нищо общо с масовите пластмасови чаши.

За съхранение на храна

Освен термоси за течности, ние предлагаме и изделия, предназначени да запазват храните топли и готови за консумация. Те са идеално решение, ако не сте почитатели на затоплянето в микровълнови печки, както и ако ви се налага да прекарате сериозна част от времето си на открито. Комплектът вакуумни термо сфери ще ви позволят да се радвате на топла питателна храна, за да не се налага да се ограничавате с празните калории на снаксове, вафли, кроасани и други пакетирани хранителни продукти.

Достъпни цени

Цените на нашите термоси и термо чаши определено ще зарадват всички, които не обичат да пилеят средства. Продуктите от тази категория са не само супер достъпни, но и ви помагат да спестите средства. Вече можете да носите навсякъде със себе си домашно приготвеното си кафе, да пиете здравословен чай от любимите ви билки, или да утолите глада с вкусен бульон, приготвен в собствената ви кухня.