Термоси и термо чаши за кафе

Ред:
термос за кафе

Категорията ни термоси и термо чаши е създадена специално за любителите на топлите напитки. Термосът е изключително интелигентно изобретение, създаващо възможност за съхранение високата температура на сместа в продължение на много часове.

Качественият термос позволява да сте постоянно придружени от сгряващ напитка с любим вкус, независимо от траекторията, по която ви отведат ангажиментите или приятелите ви. Намеренията за продължителен престой на открито пространство е една добра причина да разгледате предложенията ни. Прекалено студените дни и сурови климатични условия ще ви привържат силно към вашата нова термо чаша.

Представяме забележителна колекция от поддържащи желан термостатус прибори, които впечатляват с функционалност и  красота. Подбраните артикули са с редица модерни функции и впечатляваща оригинална визия, освен че предоставят дълготрайно затопляне на напитки.

Практичност, стил и собствен почерк – продуктите ни са отражение на модерната градска личност. Семплият вид и стандартните работни характеристики сме оставили на големият брой магазини за битова техника и големите хипермаркети. Ние искаме да предложим уникален продукт, който всеки потребител да персонализира към делничните си потребности, разпознавайки себе си и личният си стил.

Визия, различна от всичко, което сте виждали

Разделът ни е място за изделия с уникална визия и дизайн. Производителите комбинират форми и материали, каквито трудно се срещаха в близките отминали години. Класическият термос за кафе е променен – пазарът изостави изостави тенденцията към класическата цилиндрична форма и се насочи към изработките с въображение и идея – фото обектив, автомобилна гума и хиляди дизайнерски хрумвания.

Каталогът ни разполага с разнообразие от екстравагантните модерни продукти, но не забравя да включи старите кафеени термоси и термобутилки за топли и студени напитки. Продукти от първокласна неръждаема стомана в стандартна визия и форма, те са прекрасен спътник за всеки годишен сезон.

С различен вид функции

Предлагаме класически термоси, както и термо чаши за кафе с допълнителни функции, освен поддържането температурата на напитките. Част от продуктите ни извършват автоматично разбъркване на напитките, което ги превръща в компактен и удобен домакински уред. Просто слагате нужното количество кафе, сметана и захар – те ще се смесят бързо и професионално. Получавате готова напитка с невероятен вкус и аромат, и възможност за съхранение на градусите й.

Разполагаме с класически затоплящи чаши с разширени функции. Те поддържат топлината на напитките, както и загряват до необходимите градуси поставена в съда студена смес. Продуктите осигуряват бързо загряване до 55 градуса по всяко време и навсякъде. Това е изключително практичен уред за майки с малки бебета и деца, и за истинските любители на топли напитки, които желаят непрекъснато да имат достъп до такива.

Селекцията ни е включила и специална термо чаша за кафе от мед, която съхранява напитките с оптимална температура за 8 часа – идеален придружител по време на работният ден. Освен затоплянето, този тип чаши също охлаждат перфектно – всяка студена течност запазва минусовите си градуси за цели 12 часа. Модерният артикул обаче предлага и още по-полезна услуга  - медта спомага за подобряване на вкусовите качества, заедно с поддържането на идеално охладена напитка. Ново поколение продукти, които са няколко класи над стандартните пластмасови чаши.

За съхранение на ястия

Магазинът ни предлага не само продукти за съхранена топлина или ледената свежест на питиета, но и съдове за храна с термо-и охладителна функция. Те ще ви предоставят бързо и идеално стоплена храна, която многократно надвишава вкусовите качества на продуктите, затоплени в стандартна или микровълнова фурна.

Вакуумните термо сфери са идеален избор за продължителни и чести пътувания, но и за всяка екскурзия сред природата и къмпинг, Компактни и устойчиви, с няколко отделения, те са възможност за получаване на топли ястия, както и на едновременно съхранение на студени и топли продукти, без никакъв обмен на температури. Забравете джънк продуктите и претоплянето - закупете тези продукти, с които ще имате прясна и вкусна храна винаги.

Достъпни цени

Стандартната за термос цена се различава в съответствие с материалът на изработка и функциите й. Магазинът ни подбира класически термоси, а също  термо чаши с цени, далеч по-изгодни от редица други продукти на пазара. Нашите предложения са практична, дълготрайна и разумна инвестиция.

Ще се изненадате колко разходи за закупуване на топли, студени питиета и кафе, можете да спестите с предложенията ни. Вместо тях, имате възможност да се радвате навсякъде на домашно приготвеното си кафе, здравословен чай от любимите ви билки, или пък да утолите глада с вкусен бульон, приготвен в собствената ви кухня. Поръчайте чаша, комплект съдове или термос с цени, достъпни за вашите възможности!

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ